Fotbal judetean

Curticiul a luat – meritat – o opțiune importantă pentru promovarea în Liga 3-a, dar: „Peste o săptămână datele problemei se pot schimba radical”





Aradul este la 90 de minute distanță de a mai avea o echipă în Liga 3-a. În manșa tur a barajului de promovare / menținere în Liga 3-a, Frontiera Curtici s-a impus cu scorul de 2-1 la Rășinari, contra celor de la Hermannstadt II. Fundașii centrali Calvin Ali Tombaye (min. 18) și Alin Gligor (min. 64 – penalty) au punctat pentru „grăniceri”, în timp ce reușita sibienilor a purtat semnătura lui Șter, în minutul 41, tot de la punctul cu var.

Per ansamblu, Curticiul a fost echipa mai bună în această primă manșă și are prima șansă la adjudecarea barajului. „Este o victorie muncită, pe un teren greu. Băieții s-au sacrificat și au câștigat astăzi prin multă determinare. Am întâlnit o echipă bună de Liga a 3-a, cu trei jucători, Oroian, Șter și Popescu de la echipa mare, dar cu toate astea am fost mai buni astăzi și am meritat victoria. Scorul putea fi mai mare, ambele echipe au avut ocazii mari, dar noi chiar din postură de singuri cu portarul în trei rânduri. În schimb, sibienii l-au întins serios pe Mucha cu șuturi de la distanță. Mă bucur că nu avem probleme medicale, sper să ne refacem bine până duminica viitoare”, a spus Radu Anca, antrenorul campioanei județului Arad.

Terenul de la Rășinari nu a fost foarte bun, așa că aspectul jocului se poate schimba peste o săptămână, pe gazonul de calitate al Frontierei. „Cred că terenul i-a incomodat și pe sibieni, așa că va fi un meci greu în retur. Pe terenul nostru vor putea și ei să fie mai periculoși, pentru că sunt tineri care aleargă foarte mult. Mai mult, având în vedere că miercuri se termină și Liga 1, este posibil să apară și alți jucători de la prima echipă și atunci datele problemei se pot schimba radical”, a mai punctat Anca.

Manșa secundă dintre Frontiera Curtici și FC Hermannstadt II se joacă duminică, 23 mai, de la ora 17,30.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button