Arhivă articole

Episoadele au condiționat cel mai sever eșec din mandatul lui Cuedan: Vasas Femina – Piroș Security Lioness 4-0În această dimineață, la Odorheiu Secuiesc, prim divizionara feminină a Aradului a suferit cea mai severă înfrângere în mandatul lui Dan Cuedan. Vasas Femina și-a luat cu vârf și îndesat revanșa după eșecul de la Sânnicolau Mic și s-a impus cu 4-0. Scorul este puțin mincinos și oricum condiționat de ratările „leoaicelor”, dar și episodul accidentării grave a portarului Maha Shehata.

Chiar dacă a făcut mii de kilometri în săptămâna ce se încheie azi, pentru meciul de Cupă de la Constanța și cel de azi, din cadrul etapei a 7-a a play-offului, AC Piroș Security a început mai bine în Secuime, iar azera Parlak a avut trei ocazii mari de a deschide tabela, dar a ratat de fiecare dată. Apoi, în minutul 40, la o pasă în adâncime, portarul Maha s-a ciocnit de o adversară și s-a accidentat grav la genunchi. Arbitrul a dictat penalty, iar fotbalista lui Cuedan a fost transportată direct la spitalul din Odorheiu Secuiesc. Între buturi a intrat fundașul Marcea, care a fost învinsă de la punctul de var de Beno.

Și repriza a doua a început perfect pentru gazde, care au făcut 2-0 prin Mitri (48), după care ușoara dominare a oaspetelor a fost absorbită fără probleme de Vasas. Mai mult, în minutele 78 și 82, Beno și Vlădulescu au rotunjit tabela la 4-0, iar prezența echipei arădene pe locul 2 la final devine tot mai improbabilă.

Până la urmă, dincolo de eșec, gruparea arădeană își numără jucătoarele, căci, după fundașul Prisăcari și Maha, singurul portar de meserie din lot, pare să-și fi încheiat sezonul. „Suntem la spital, așteptăm să fie externată Maha, cred că a suferit o ruptură de ligamente. Suntem îngrijorați și în vederea meciurilor ce urmează, mai ales că am fi sperat să ne batem cu arme egale pentru locul 2 și trofeul Cupa României. În schimb, noi pierdem jucătoare importante, chiar și azi s-a simțit această lipsă de variante. Unele jucătoare, știind că nu am cu cine să le înlocuiesc, nu au avut o atitudine corespunzătoare, deși poate vorbeam altfel despre acest meci dacă la scorul de 0-0 nu am fi ratat cu săninătate trei ocazii imense de gol. A și trebuit să improvizez mult azi din punct de vedere tactic, mai ales după accidentarea portarului nostru. Asta e, ne întoarcem acasă și vom încerca să ne mobilizăm pentru acest final solicitant de sezon”, ne-a declarat Dan Cuedan, antrenorul fetelor de la Piroș Security.

Formații: 

Vasas: Kajtar – Biro, Toth, Dako, Gered, Orban, Szasz, Mitri, Beno, Vlădulescu, Căldare. Rezerve: Sandor, Horvath, Godra, Sinka. Antrenor: Attila Vago.

Piroș: Maha (43 Kugler) – Drăgan, Ancăș, Marcea, Răduc – Balaș, Bozian, Sucilă, Parlak – Olariu, Sîrbovan (68 Voinea).

Balaș. Drăgan, Marcea, Parlak, Ancăș, Răduc, Sîrbovan, Sucilă, Olariu, Bozian. Reerve: Kugler, Voinea, Șuveț. Antrenor: Dan Cuedan.

Arbitri: Victor Hurducaș (Iclod – Cluj) – Alin Revnic Alin, Claudiu Giorgiu (ambii din Cluj-Napoca)

2
0
loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.