Fotbal juniori

Viitorul a făcut scor cu ACB Ineu în Liga Elitelor, zărăndanii au scos – totuși – un punct, dar la „republicani”





Pe lângă echipele Academiei UTA, în weekend au mai jucat în competițiile orgizate de FRF și cele trei formații de juniori de la ACB Ineu, una dintre partide fiind în compania arădenilor de la Viitorul.

Elevii lui Maghici nu au avut milă de zărăndani

În Liga Elitelor U 16, echipa condusă de pe margine de Casian Maghici a surclasat-o pe cea a lui Marcel Ponta chiar la Ineu cu un sec 13-0. Rucăreanu, Bulboacă , Blickling 2 , Mitran 3 , Gal, Goia, Rozsa 2, Codrea și  Olah au fost marcatorii înscriși în foaia arbitrilor, citește mai mult

„Am încercat să construim de la portar, ne-au reușit câteva faze, chiar la 0-0 am avut două ocazii de a marca pe contraatac cu finalizare prin șuturi din afara careului. Oaspeții au avut trei bare și ocazii importante dar Coman a închis bine poarta cât a putut. Totuși, oaspeții au marcat, reușind să intre la cabine cu un avantaj de 3 goluri, după care în a doua repriză ne-au cam dat cu terenul în cap”, a spus Ponta. „Scorul nu lasă loc de prea multe comentarii, băieții și-au făcut treaba, iar su sunt foarte mulțumit de ei, în special de cei de 2006 și 2007, care nu au prea jucat la Elite. Supărarea noastră este că nu mai putem merge în turul eliminatoriu după înfrângerea cu cântec de la Timișoara, cu LPS-ul”, a precizat și Maghici, care a rămas să o conducă pe Viitorul, după ce fratele său, Dinu Maghici, a intrat în stafful celor de la Astra Giurgiu.

Formații:

ACB Ineu U16: Coman – Toader, Olah, Ciugu, David, Flonta, Ene, Belle, Mâneran, Iacob, Costea. Au mai jucat: Nedelea, Popa, Illes, Feier, Neamțu, Fărcuțiu.

Viitorul: Gabor – Codrea , Megyesi, Blickling, Balazs – Gombos , Rucăreanu , Bulboaăa -Pocioian, Mitran, Rozsa. Au mai intrat : Szöke , Gal, Goia , Nica, Iluna.

Fără inspirație în atac la „republicani” U19

Juniorii mari ai Ineului s-au aflat față în față cu Luceafărul Oradea în campionatul „republicanilor”. Lipsa de inspirație pe faza de atac și greșelile din apărare i-au condamnat la înfrîngere pe ineuani: 0-2. „Meci bun, am avut o posesie sterilă, am dus mingea în fața porții, dar am fost neinspirați la finalizare. Adversarul a fost mai experimentat, și-au creat mai puține ocazii, dar au fost pragmatici, au marcat de două ori. Urmează ultima etapă, la Viitorul Cluj Junior”, a precizat Teo Mihuț, antrenorul juniorilor ineuani.

ACB Ineu: Tulcan – Botaș, Giacon, Șerb, Petrehele -Negrea – Jurj, Gavrilaș, Bănățan, Cătana – Zamă. Au mai intrat: Gârlea, Kandt.

„Hattrickul” lui Alex Covaciu nu a fost de ajuns

Singurul meci în care ineuanii au marcat ieri a fost cel de la „republicani” Under 17. Au făcut-o printr-un singur fotbalist, Alex Covaciu, care a izbutit „hattrickul”, fără a-i fi de ajuns pentru victorie formației gazdă. S-a terminat 3-3 și ACB-ul rămâne fără victorie în toate întrecerile din această primăvară.

„Jocul a fost bun, am ratat niște ocazii mari, am avut și trei bare. Am deschis scorul 1-0, după care adversarii au trecut în avantaj la 3-2. După mai multe ratări, pe final am reușit să egalăm. Puteam realiza o primă victorie dacă eram puțin mai atenți”, a spus Marcel Ponta, antrenorul juniorilor din Țara Zărandului.

ACB Ineu U17 : Tulcan – Cioară, Stanca, Bălteanu, Megulete, Hada, Mabda, Dănilă, D. Covaciu, D. Miculaiciuc, A. Covaciu.Au mai jucat: Sas și Cosa. at :









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button