Arhivă articole

Aradul are doi pugilişti medaliaţi cu aur la Cupa României de cadeţiAproximativ 150 de pugilişti au luat startul la Cupa României la box pentru cadeţi (13-14 ani), competiţie organizată la Arad de Ruben Stoia, cu sprijinul Universităţii „Aurel Vlaicu” Arad şi a sponsorilor principali Dey Security şi TP Real Estate. Aceștia din urmă au asigurat fondul de premiere pentru toate cele 23 de categorii de greutate (150 lei – locul 1, 100 lei – locul 2 şi câte 50 lei – locul 3).

Gazdele de la Box Club Ruben Stoia Arad s-au remarcat şi pe plan sportiv, nu doar organizatoric, punând mâna pe două medalii de aur. Florin Otvoş, la categoria 44,5 kilograme a reconfirmat titlul de campion şi câştigător de Cupa României de anul trecut, iar marea surpriză a fost Marc Rozsa, la 80 de kilograme, care a urcat și el pe prima treaptă a podiumului.

Totodată, Aradul a fost pentru zece zile şi gazda lotului naţional de juniori, din care face parte şi David Otvoş, coordonat de fostul mare campion Dorel Simion. Micii „tricolori” au pregătit un turneu în Ungaria.

În altă ordine de idei, trei sportivi ai lui Ruben Stoia vor participa  și la Cupa României de juniori (Zalău, 25-30 mai), unde Aradul îşi pune speranţe într-o nouă medalie. Cele mai mare șanse le are David Otvoş, component al lotului naţional.

(foto facebook, Ruben Stoia)

0
0
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.