UTA Arad

Petre se repune în joc din vară la UTA: „Din câte am vorbit cu conducerea voi rămâne, nu am niciun resentiment față de antrenorul echipei, am nevoie de încrederea suporterilor”





Adrian Petre nu a trecut prin cea mai bună perioadă în sezonul recent încheiat. Atacantul arădean a evoluat pentru trei formații, FCSB, Cosenza și UTA, dar nu a impresionat la niciuna dintre ele. De la revenirea acasă, în culorile echipei „roș-albe”, fotbalistul de 23 de ani a marcat o singură dată, chiar la primul meci, în luna februarie, în jocul de Cupă pierdut de UTA la Cluj, cu „U”, 1-2.

A fost afectat că a rămas în tribună cu Gazul și Voluntari, dar: „Trebuie să trec peste asta și să învăț din aceste lucruri”

În ultimele două runde ale campionatului, Petre nici nu a mai prins loc nici pe bancă, Laszlo Balint manifestându-și și public nemulțumirea față de elevul său. Din declarațiile lăsate și la începutul acestei săptămâni, odată cu reînnoirea contractului pentru tehnicianul „Bătrânei Doamne”, „mariajul” părea că se destramă, însă, cel puțin din partea lui Adi Petre nu pare să se pună problema de așa ceva. Fotbalistul e dispus să se repună în joc din această vară și să o ia de la capăt și în relația cu Balint. „Mai am un an de contract, din ce am vorbit cu conducerea clubului voi rămâne la UTA. Sunt conștient că nu am fost ce ar fi trebuit să fiu în acest sezon și mai știu că, cu o pregătire bună, cu un cantonament bun alături de echipă de la bun început, va fi altfel situația. Sunt conștient că pot să îmi pun altfel în valoare calitățile pentru echipă. Am fost afectat că nu am prins lotul în ultimele două meciuri, dar în fotbal se întâmplă. Trebuie să trec peste asta și să învăț din aceste lucruri. Pe viitor sper să nu se mai repete, totul depinde de mine. Nu vreau să vorbesc despre ce a declarat domnul Balint, sau despre ce se declară în general despre mine, dar din partea mea nu există vreo problemă vis-a-vis de antrenorul pe care îl avem. Probabil, după vacanță vor fi mai multe discuții și atunci vom vedea în ce stadiu suntem. Deocamdată, din partea mea nu există nici un fel de problemă, nici un resentiment față de dânsul, sper să revenim din vacanță mai puternici și să formăm legăturile de care avem nevoie pentru un sezon și mai bun”, nea declarat astăzi Petre, prezent la acțiunea de vaccinare organizată de Primăria Arad la stadionul „Francisc Neuman”.

Are nevoie de încrederea și spiritul suporterilor: „Crescând aici, pentru mine e un alt sentiment față de ceilalți”

UTA va începe sezonul viitor cu suporteri în tribune, după aproape un an și jumătate în care „roș-albii” au simțit lipsa fanilor. „De abia așteptăm să revină suporterii, personal asta așteptam de când am revenit la UTA, să simt atmosfera de pe noul stadion. Ne gândim de pe acum cum o să fie când va începe campionatul, alături de suporterii noștri prezenți în număr cât mai mare pe stadion. Simțim și noi că lucrurile vor reveni încetul cu încetul la normal. Chiar și astăzi la stadion, suporterii care s-au vaccinat și au vorbit  cu mine mi-au dat un boost de încredere. Aveam nevoie de încrederea lor, de spiritul lor, pentru mine contează foarte mult ca fanii UTA-ei să mă sprijine. Crescând aici, pentru mine e un alt sentiment față de ceilalți. Mă bucur foarte mult că sunt alături de mine și sper să fie alături de întregul lot, pentru că suntem o echipă și avem mare nevoie de ei”, a mai afirmat tânărul atacant al „roș-albilor”. „Adi Petre mai este sub contract cu UTA încă un an de zile. Deocamdată, ne dorim să absolve sezonul viitor cu bine, ca să ne dorim apoi să-i prelungim contractul”, a fost și scurtul comentariu al lui Alexandru Meszar, conducătorul de facto al clubului UTA. 

Petre a înscris doar două goluri în 28 de partide în sezonul recent încheiat: unul pentru FCSB împotriva sârbilor de la Backa Topola în preliminariile Europa League și acela de pe Cluj Arena, împotriva Universității, în optimile Cupei României.

12 comentarii

  1. E sprijinul lui MESZAR. ! Semnam și noi.! Revenirea lui Petre a însemnat mari așteptări.Evolutia lui terna a enervat ,mai ales în contextul pierderii de puncte.Ne uităm cu îngrijorare neputincioasă ,când la Miculescu ,când la Rusu ,și cu un plus de mâhnire la Petre ! Fără nici o realizare ,fulgerul nemulțumirii a văzut pe el.Nu a răspuns niciodată obraznic ,semn că și el era nemulțumit.Pastrarea lui e un cec în alb. E om de cel puțin 10 goluri in A. De la atacanții care rămân e de dorit un pas în față la realizări . Că te cheamă Petre sau Antal. vrem goluri. Mai ales la Arad !! BAFTA !!

    0
    0
  2. Sincer ma bucur tare mult de faptul ca domnul Meszar a luat o decizie inteleapta ! Asta il obliga pe Adrian Petre sa munceasca din greu sa inscrie cat mai multe goluri. El si Denis Rusu sunt singurii jucatori din lotul UT-ei care stiu sa dribleze foarte bine , scot usor adversarii din joc prin surprindere, lovesc mingea la fel de mine, au executii de finete !!! Hai UTA !!!

    0
    0
  3. Noi, UT-istii ne-am pus mari sperante in tine Adi, mai ales ca ai fost un golgeter la UTA, si mai apoi la Eisberg , in Danemerca .Nu ne dam seama ce s-a intamplat cu tine de cand ai revenit in Romania ,Apoi in Italia si acum la UTA.Noi aradenii te iubim si avem sperante in evolutia ta .Chiar nu stim ce se intampla cu tine , esti fotbalist de 23 de ani, ai jucat la europene, ai dat si goluri multe si frumoase.TREZESTE-TE ADI !

    0
    0
  4. O decizie înțeleaptă. Petre este un jucător valoros. A trecut printr-o perioadă mai grea. Pentru cei ce il contestă, este o vorba, „niciodată nu poti multumim pe toata lumea”.

    0
    0
  5. Eu unul m-am lămurit de Petre! Nu mai putem da vina pe ghinion, pur și simplu e lipsă de valoare la el, dacă a rămas Balint nici nu cred că va mai prinde lotul, e și păcat să tot insiști cu Petre, și să nu îi acorzi mai multe minute lui Negoescu care e trei clase peste Petre

    0
    0
  6. Petrica, muncim cu toții, culegem roadele cu toții, inclusiv noi suporterii, care cumpărăm bilete așteptând spectacolul fotbalistic. Șmecheriile miticesti, în Ardeal nu merg. Nu uita ca sita cerne în fiecare an la UTA și are gauri groase, undeva la 7 pe an. Asadar, de tine depinde: pe orașe… sau pe sate.

    0
    0
  7. sigur.il vom sustine.e tanar si aradean dar vrem sa vedem munca seriozitate daruire ambitie si multa munca!

    0
    0
  8. Adi Petre, daca spui ca, ai fost foarte afectat ca, ai ramas pe banca cu Gaz Metan si Voluntari, atunci revinoti mai baiete si joaca fotbal si nu mai baga tot motive cand joci prost ca, pana la urma asta este meseria ta sa te pregatesti foarte bine la antrenamente pt. a avea reusite in meciuri !!! Sa stii ca, asta nu este o garantie ca, vei promite prin vorbe in fata lui Gyuszi Balint, va trebui sa il convingi ca, te-ai trezit la realitate , altfel vei ramane tot pe banca, nu cea de rezerve ci in tribuna ca, si acuma o speranta pierduta mult prea devreme !!!

    0
    0
  9. Apropo , de ce sa nu il promoveze cu mai mult curaj sa i se dea mai multe sanse lui NEGOESCU care a aratat in acele 2-3 min. care a jucat ca, este un jucator la prima vedere ,foarte iute si tehnic !!!

    0
    0
  10. Eu cred in continuare in Tabarcea,dar depinde doar de el si de atitudinea sa copilarareasca,ca sa nu extrapolam,indolenta,sa-si stearga urgent din memorie perioada de juniorat,golgeter al UTA-ei si in Liga a 2-a,evolutiile promitatoare si promovarea cu Ejsberg.Doar de el depinde,un reset urgent…Daca ar fi suficient de constient,cateva zile de vacanta i-ar ajunge,apoi ar trebui sa apeleze,fara lipsa de modestie,la antrenamente personalizate cu Feri Bacsi Tisza,Profe Pacurar..Sunt convins ca nu ar fi refuzat…
    Nu prea au multi sansa aceasta,a lui…Nu exista in lumea asta,ca un antrenor sa-si trimita in tribune un jucator,doar pentru o ratare,sau o floricica in plus la ocazie clara de finalizare,ramasa fara gol…
    E bine ca e constient,pentru faptul ca nu isi gestioneaza bine personalitatea si isi face anumite autocritici..Faptul recunoscut,se zice,e pe jumatate iertat….
    Faptul ca este sustinut(inca),de domnul Meszar,persoana numarul 1,e mare lucru,ar trebui sa uite si sa se apuce de treaba….
    PS:dupa cate stim,are o viata extrasportiva ordonata,deci nu ar fi un impediment,dar atentie si la „dragoste”…La varsta lui,cam greu sa nu-i stea capul la domnisoara Tirsin,plecata pe la concursuri de Miss,fapt de inteles…
    Cu toate ca, inainte de plecarea de la UTA,cand marca din orice pozitie,pe banda rulanta,nu am sa uit niciodata acel gest de a ne arata degetul mijlociu indreptat in sus,tocmai noua,suporterilor care faceam naveta la Siria, la fiecare meci…Sterg cu buretele si raman un sustinator cu mari sperante in ADRIAN PETRE TABARCEA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button