Cluburi polivalente

Arădenii Branda și Popa, medaliați la „mondialele” de juniori la gimnastică aerobică





În palatul gimnasticii din capitala Azerbaijanului, s-au desfășurat Campionatele Mondiale de Juniori la gimnastică aerobică. Printre medaliați s-au aflat și sportivii de la CS Universitatea Arad, Darius Branda și Vlăduț Popa, antrenați de Ramona Haidu.

Daria Mihaiu, Darius Branda și Leonard Mantea au câștigat cele mai multe medalii pentru România – 3. Mihaiu și Branda au avut cea mai bună evoluție în proba de cuplu, învingându-i în disputa pentru aur pe gimnaștii din Rusia și Bulgaria.

Apoi, aceștia au câștigat și „argintul” alături de Mirela Frîncu, Larisa Suiu, Vlad Popa și Mădălin Boldea, la aerobic Dance, dar și „bronzul” în ultima finală a competiției, la grup, alături de Leonard Manta, Larisa Suiu și Claudia Gheroghe.

Leonard Mantea a adăugat medaliei de bronz de la grup, un „argint” la trio, alături de Claudia Ristea și Claudia Gheorghe, dar și un bronz la individual.

Juniorii predau ștafeta seniorilor care, de luni vor fi la Baku pentru a concura la Campionatele Mondiale. Pentru juniori urmează „europenele” din 17-19 septembrie, din Italia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button