UTA Arad

Vorobjovas a intrat în cârje în vacanță, lituanianul ar putea rata și debutul pregătirilor estivale





Ultimul meci stagional al lui Modestas Vorobjovas s-a terminat după 3 minute. La Voluntari, mijlocașul lui Laszlo Balint s-a accidentat și a fost înlocuit imediat de Neluț Roșu. La revenirea acasă, lituanianul a făcut o radiografie, ce a evidențiat o fractură a degetului mare de la piciorul drept.

La serata utistă ce a pus capăt sezonului istoric al arădenilor, „Mode” a venit în cârje și tot așa a plecat în vacanță. Dacă recuperarea decurge normal, Vorobjovas ar trebui să revină la antrenamente într-o lună de zile, așa că ar putea rata startul pregătirilor estivale, de pe 14 iunie.

O altfel de vacanță, mai scurtă, vor avea alți doi utiști, dar în cazul lor e vorba despre o revenire mai repede în „iarbă”. Mijlocașul David Miculescu a fost convocat la reprezentativa Under 23 a României va efectua un stagiu în Spania, la Marbella, începând cu 31 mai. Vorbim despre un turneu preolimpic, sub comanda lui Nicolae Dică. Apoi, portarul Florin Iacob a fost chemat pentru amicalele primei reprezentative, cu Georgia (2 iunie – Ploiești) și Anglia (6 iunie – Middlesbrough).

Un comentariu

  1. A intrat puternic in lot,titular,dar ulterior cam static,mai mult defensiv si joc exagerat lateral de cautare al celui mai apropiat coechipier,pe vorba aceea.. da-o scurta,dar sigura….Din pacate nu a fost acel mijlocas de constructie,verticalizare,doar cu putine exceptii….Aportul sau nu este de desconsiderat,dar degeaba este descris defensiv,cu porniri ofensive…S-au luat goluri de pe pozitia scapata,de la el,pe gafe ale lui,mingi multe pierdute,in duel direct cu adversarul,in care a lasat in aer pe Benga,Florin Ilie,pe flanc stang,replieri mereu intarziate…Foarte multe pase gresite…Nu i-as reinnoi contractul sub orice forma,fara promisiuni…Meciuri bune facute,de catre el,apoi emotii,nesiguranta aratata….Daca analizam,am luat goluri multe de pe gafele sale….Nu ma ajuta un jucator pe care ma bazez,face meciuri bune,apoi mi-o fur pe greselile sale la urmatorul…Extrem de simplu!Nu l-a vazut nimeni ce lemn a fost,pentru ca criticii se uitau la altii,geana….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button