Diverse

Prima dată mergem la sală. Ce luăm cu noi?





Ce să luăm cu noi la sală? Pregătim geanta împreună!

Pentru un începător, avem nevoie de următoarele:

  • Geantă sport sau rucsac (unde se va potrivi totul). 
  • Adidași pentru sport. Cei mai buni sunt cei de alergare. Este cel mai comod de antrenat în ei. Nu contează dacă facem jogging sau haltere (pentru începători).
  • Papuci de duș. Pentru că nu veți merge la duș după un antrenament în adidași, dar desculț puteți aluneca (sau prinde o ciupercă) – papucii vă vor fi la îndemână. Orice papuci din cauciuc vor fi de folos.
  • Prosop. În general, în majoritatea cluburilor, prosoapele sunt eliberate înainte de antrenament, dar dacă clubul este unul bugetar, atunci este mai bine să îl luăm cu noi. Avem nevoie de un prosop pentru a ne usca după duș. De asemenea, este util dacă transpirăm mult în timpul antrenamentului.
  • De obicei, există un uscător de păr în orice centru de fitness, dacă dintr-o dată nu, avem nevoie și de unul pentru a ne usca părul (este important iarna).
  • Costum sport. Aceasta include, de obicei, pantaloni de trening (sau pantaloni scurți, după cum este mai convenabil) și un tricou pentru antrenament. Tricou – unul obișnuit, cel mai important, preferabil liber, nu strâns. Acest lucru va face mai comos antrenamentul. Este mai bine să cumpărați pantaloni scurți sau pantaloni de trening astfel încât să se poată întinde. Costă puțin mai mult decât cei obișnuiți, dar atunci când vine vorba de genuflexiuni sau impasuri, vor fi mai puține șanse ca fundul să se rupă de la suprasolicitare (la propriu și la figurat). Și exercițiile într-o formă de întindere sunt mai comod și mai corect de făcut.
  • Sticlă de apă. Ar trebui să o avem întotdeauna  cu noi. Cea mai potrivită este cea de 1 litru. 
  • Set de duș. Aici totul este simplu: săpun, șampon, pieptene dacă este necesar. Pentru sală, produsele Bioderma sunt ideale, pentru că protejează pielea de iritațiile care pot apărea în urma transpirației. Produsele pot fi găsite accesând linkul https://makeup.ro/brand/39639/
  • Dintre opționale, putem lua și mănuși pentru sport. Deosebit de utile vor fi pentru haltere. 

Atât, geanta este asamblată, putem merge la sală! Pentru începători, este recomandat totuși un antrenor. Da, nu este foarte ieftin, dar este mult mai productiv. Cu un antrenor, există mai puține șanse să ne suprasolicităm sau să ne rănim.

Deci, să pornim la sport!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button