Arhivă articole

Rivalitatea de altădată adusă în actualitate la Old boys, de UTA și FC BihorBaza sportivă Desavoia a fost gazdă primitoare pentru fostele glorii ale rivalelor din vest, UTA și FC Bihor. Cele două formații s-au duelat într-un meci de suflet, pe care orădenii și l-au adjudecat cu 10-9, însă importantă a fost mișcarea și respectul pe care componenții celor două echipe și l-au arătat pe teren și în afara sa.

La repriza a treia s-au depănat, bineînțeles, amintiri, iar la numele ce au fost implicate în jocul de sâmbăta trecută, calitatea acestora a fost una top. Sigur a fot un mix de generații în ambele echipe, fiecare cu performanțele lor:

UTA: Sebastian Leric – Marius Grad, Nicolae Mitu, Adrian Negrău, Dan Stupar, Dorel Toderaș, Sorin Botiș, Radu Anca, Alin Gligor, Dacian Tuef, Cristi Lăzău (la debutul la Old boys UTA), Octavian Nadiu.

FC Bihor: Florin Ignățel – Sergiu Bălu, Dan Baba, Sebastian Platon, Dan Chiș, Walter Schoger, Cristian Țârlea, Marcel Abrudan, Marius Popa. Pe margine a rămas Ioan Zare, jucător bihorean care a a evoluat la un campionat european, Franța 1984, fiind legitimat la FC Bihor.

Din păcate, formația fanion a județului vecin trece printr-o perioadă grea de câțiva ani încoace, așa că pentru un duel UTA – FC Bihor pe prima scenă a fotbalului românesc e greu de anticipat o dată.

3
0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.