UTA Academie

Juniorii U17 ai UTA-ei au prima șansă la calificarea în finală, dar nu merg după fenta celor de la FCSB: „Vor da totul, să tratăm meciul cu maximă responsabilitate!”





Academia UTA este foarte aproape de a juca pentru trofeul național la categoria de vârstă U17. În turul semifinalei cu FCSB, „rol-albii” s-au autodepășit pe arena „Motorul” pentru un 4-1 ce îi face mari favoriți înainte de manșa a doua, programată mâine, de la ora 12.

Fiindcă disputa vine la doua 4 zile distanță, tânăra grupa a „Bătrânei Doamne” și-a putut face un program similar cu cel al primei echipe ce a avut de înfruntat programul infernal din a doua jumătate a sezonului. Dinu Donca, Adi Ungur și Ștefan Boroș vor conduce la ora jocului ultimul antrenament și-și vor îmbarca elevii în avion deseară, cu destinația București. „E un lucru deosebit, important pentru copii, și-i mulțumim conducerii clubului că ne oferă toate condițiile pentru a performa. Și băieții își dau seama că dacă muncesc și au rezultate vin și recompensele. E bine că nu risipim energii pe drum, mai ales că acest meci vine foarte repede după prima manșă, o manșă fericită pentru noi, dar pe care am uitat-o deja. Ne-am bucurat marți și atât, de miercuri i-am adus pe băieți cu picioarele pe pământ, căci calificarea încă se joacă. Meciul trebuie tratat cu maximă responsabilitate, ca și cum am pleca de la 0-0”, susține Boroș.

La finele confruntării de la Arad, Dacian Nastai, antrenorul „roș-albaștrilor” părea, oarecum, resemnat cu eliminarea, dar utiștii nu merg după fentă. „Fiindcă la U 19 au pierdut acasă, cu 3-1, în fața celor de la Ciuc, FCSB își va concentra toate forțele meciul cu noi. Vor trimite tot ce au mai bun, în limita categoriei de vârstă, la partida de mâine. Sunt vreo doi-trei jucători de bază care nu au evoluat la Arad, cel mai important dintre ei fiind atacantul Alexandru Muși. Dar, am pregătit atent meciul, chiar mai multe partituri tactice în funcție de ce va juca și adversarul, bazându-ne, bineînțeles, pe dorința băieților de a demonstra că sunt peste una dintre cele mai bune echipe din țară la această categorii de vârstă. Repet, victoria din tur a fost frumoasă, obținută după un joc bun, dar mai avem 90 de minute grele în fața noastră”, a adăugat Ștefan Boroș.

20 de jucători vor deplasa utiștii în Capitală pentru disputa ce se joacă mâine, la baza ARCOM. Ca și băieții lui Laszlo Balint și Mihai et. comp. vor trage la „Novotel”, unul dintre cele mai luxoase hoteluri din București. Dacă lucrurile decurg normal și în cealaltă semifinală, cu trofeul pe masă vor juca cele două echipe din seria de Vest, CS U Craiova (care a pierdut cu 2-1 în primă manșă, la Constanța, cu Viitorul) și Academia UTA.

2 comentarii

  1. Am urmarit meciul under 17, pe site fcsb.ro. , Uta a condus cu 1-0 din min.17, si a fost egalata in min 70.FCSB adominat jocul, dar UTA a jucat ft.bine tactic, si s-a terminat 1-1.Cu victoria din tur cu 4-1, UTA under 17 va juca finala .Felicitari copii.Voi veti fi viitorul UT-ei.Ne mandrim cu voi.Succes in finala !

    0
    0
    1. Niste nesimti astia de la FCBS Am traversat tot Bucurestiul sa ajung la meci si nu m-au lasat sa intru. Cica daca nu sunt pe nu stiu ce lista nu am acces. Sa stau in parcare si sa astept finalul meciului (???). Felicitari tinerilor, un mare bravo. Daca tot am ajuns in finala, hai sa o si castigam

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button