Superliga

Amenințată serios cu retrogradarea, Viitorul a ajuns la 90 de minute de Conference League! Sepsi e – totuși – mare favorită





Sepsi Sfântu Gheorghe s-a încălzit pentru barajul pentru Conference League cu un succes împotriva Botoșaniului, la ultimul meci din play-offul Ligii I la fotbal. Pentru trupa lui Leo Grozavu, Safranco a înscris în minutul 90 și tot pe final a decis și Viitorul „ciocnirea” primelor locuri din play-out, la care ar fi trebuit să participe și UTA dacă ar fi avut licență UEFA.

Așa, constănțenii au fost cei care au jucat și au bătut-o pe  Chindia cu 3-2, la Buzău, după reușitele semnate Artean 38, Fernandes 49 și Tsoumou 86, respectiv D. Popa 6 și Rață 64. Duminică, de la ora 20,30, în finala pentru ultimul loc de Conference League se joacă Sepsi – Viitorul.

Clasament final Play-off, sezonul 2020-2021

 

Clasament final Play-off, sezonul 2020-2021

FOTO: prosport.ro

5 comentarii

  1. Prin arădenii, ,, clujeni” poate microbul luptei la titlu vine și la Arad.!! Sa nu ne uitam numai la puterea financiara , asa cum și. Lille în Franța, nu s-a speriat de PSG . BAFTA!!!

    0
    0
  2. Cred ca domnul George Tucudean,ar fi un excelent „ambasador”al UT-ei.Este foarte cunoscut in mediile fotbalistice de la noi din tara(si in strainatate),prin excelentul sau profesionalism.Ar fi o „achizitie”foarte buna,reprezentand clubul UTA,in relatia cu alte grupari.Totul este sa vrea conducerea clubului, dar mai important este sa vrea si domnia sa.Sper, intr-o posibila colaborare,intre omul de afaceri Tucudean si clubul UTA.Ar fi benefic pentru fotbalul aradean.

    0
    0
    1. @Parneava…anumite animozitati,divergente de pareri…se stiu…Doamne ajuta sa se ingroape cu pipa pacii…Cele bune sa se-adune,cele rele sa dispara…E loc de mult mai mult,in a sustine UTA…Nu stiu cat si cum cunoasteti,dar in pauzele luate de la Viitorul CFR,adica titular,acolo,in vacante,George Tucudean se antrena cu UTA…Motivele medicale….Raman la parerea ca daca ar vrea,fara prea multe antrenamente,ar fi fost mult peste atacantii nostri din lot,pe departe…Omul are familie,recent a mai trecut si prin alt necaz,condoleante maxime,nu cred ca ar mai risca un efort…
      Rusine maxima celor de la CFR,fata de Tucudean,spectator in tribune….

      0
      0
  3. Greu..foarte greu….Unii pot duce scutul numelor parintilor,altii mai putin….Nu toti se pot numi juniori de nume Hagi,Popescu,Ganea,Dulca,etc…pana cand un personaj de genul Mihai Stoichita este la timona,cu mana libera,nimic nu va fi,sau prea putin,pana cand nepotismele vor disparea din peisaj….Da-i prostului putere,un Stoichita care injura selectionerii,ca la birt,de parca ar fi argatii sai…nu am cuvinte….
    De aceea nu isi asuma nimeni posturi la nationala,bazati,pentru ca acestui frustrat Stoichita,i s-a dat putere….supervizor,care nu are habar….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button