Fotbal feminin

„Leoaicele” joacă pentru locul 2 în compania campioanei din Cluj, cu care se va revedea și miercuri în semifinalele Cupei României





O singură enigmă mai ascunde finalul de sezon în prima ligă a fotbalului românesc feminin. Olimpia Cluj a fost încoronată campioană de conducerea FRF după etapa intermediară (3-1 cu Fortuna Becicherecu Mic), înainte de a se deplasa la Arad, pentru concluzia stagiunii. Practic, în vest se va juca duminică pentru locul 2, în Piroș Security – Olimpia și Fortuna – Heniu Prundu Bârgăului, cu arădencele și bistrițencele aflate la egalitate de puncte (39), în spatele „alb-negrelor”.

Sunt dueluri între primele patru formații clasate, așa că e posibil orice, cu mențiunea că Heniu e ușor favorită dacă situația în clasament rămâne aceeași, având avantajul meciurilor directe cu „leoaicele” lui Dan Cuedan. Prin urmare, acestea din urmă sunt nevoite să scoată cel puțin un punct din disputa cu campioana, deși mai sigură ar fi o victorie, atâta timp cât timișencele lui Pădurean nu mai au miză de clasament. Ele vor termina pe locul 4 indiferent de rezultatele ultimei etape.

Așadar, duminică, începând cu ora 12, în direct pe FRF TV, Parlak și colegele sale susțin un adevărat examen de maturitate în fața celei mai bune echipe din țară, pe care – de altfel – o vor întâlni și în semifinala Cupei României. Există ceva semnale că trupa de pe Someș va veni pe Mureș cu multe rezerve, tocmai pentru a avea lotul odihnit cu ocazia disputei de miercuri (ora 17,30), tot de pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic, în competiția KO.

Însă, pe oricine ar avea în față, Piroș Security Lioness va avea de transpirat serios pentru un rezultat pozitiv, cu atât mai mult cu cât și în cazul ei oboseala unei deplasări (câștigătoare) la Galați, iar portarul Maha și fundașul Prisăcari încă sunt indisponibile.

FOTO: Sportul Ilustrat









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button