Superliga

FC Voluntari a rezolvat, în mare, ecuația rămânerii în Liga 1, duelul Hermannstadt – Mioveni rămâne deschis în returul de la Mediaș!





FC Voluntari a luat o serioasă opțiune pentru a rezolva ecuația salvării de la retrogradarea din Liga 1 după succesul cu 2-1 de pe terenul divizionarei secunde, Dunărea Călărași.

Dunărea a deschis scorul în min. 31, prin Baudoin Kanda, care a scăpat din marcajul lui Gabriel Tamaş şi a trimis un lob peste portarul Victor Rîmniceanu. FC Voluntari a egalat înainte de pauză, prin spaniolul Jefte Betancor (41), acelaşi jucător ratând o ocazie bună de a aduce echipa ilfoveană în avantaj (45+2). Oaspeţii au irosit în repriza secundă mai multe şanse bune de gol, prin Sebastian Mailat (47, 67), Ion Gheorghe (49 – bară), Jefte Betancor (55), Viktor Angelov (55). Totuși, echipa antrenată de Liviu Ciobotariu avea să înscrie golul victoriei prin fundaşul Alexandru Vlad (73), dintr-o lovitură liberă de la 19 metri.

În celălalt baraj, CS Mioveni a terminat la egalitate cu FC Hermannstadt, 0-0 pe teren propriu, în prima manşă a barajului de promovare/menţinere în Liga I de fotbal. Gazdele au avut cea mai bună ocazie prin Daniel Toma (19), şutul său de la distanţă ocolind de puţin poarta. Sibienii au trecut pe lângă gol în min. 76, când David Mayoral a pătruns în careu, dar Yazalde nu a reuşit să fructifice centrarea sa.

Hermannstadt – Mioveni va avea loc miercuri, 2 iunie, de la ora 19, în timp ce FC Voluntari – Dunărea Călărași debutează joi, 3 iunie, începând cu ora 20,30. Ambele întâlniri sunt transmise în direct de Digi Sport1.

Vă reamintim că Poli Iași și Astra Giurgiu au retrogradat direct în Liga 2-a, iar FC U Craiova și Rapid au promovat deja în elită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button