Minifotbal, futsal

Specialiste la loviturile de departajare, Premiere și Luciano se califică în sferturile Supercupei României la minifotbal unde se întâlnesc în meci direct!





Aradul va avea o echipă în semifinalele Supercupei României la minifotbal, de la Oradea. FC Premiere și AC Luciano au trecut și de faza optimilor de finală și se vor întâlni în meci direct în sferturile competiției.

Echipa lui Radu Anca este la al treilea meci al weekendului pe care și-l adjudecă la loviturile de departajare, după cele două de ieri, din Cupă. Doar azi FC Premiere i-au bătut clar (6-1) pe Boltă Alba Iulia, pentru biletele din optimi. În această seară, arădenii au terminat 2-2 cu Pro Fotbal Sibiu (goluri Pavel și Ciornei), iar la penalty-uri s-au impus cu 6-5. Copil, Suslak, Burlă și Gligor nu au ratat de la punctul alb, iar Sergiu Pistol a apărat a patra execuție a sibienilor.

Tot de la 19,20 a jucat și AC Luciano în compania celor de la Chedra Tax Ploiești. S-a terminat 1-1 (gol Piț pentru trupa lui Hrincu), astfel că s-a trecut la loteria penalty-urilor. Aceasta s-a încheiat repede, cu scorul de 3-1, după golurile lui Pantea și S. Popa, în timp ce adversarii au ratat ambele lovituri executate. De menționat ar fi că Luciano a câștigat pe linie la Oradea în urma loviturilor de departajare.

Așadar, mâine, de la ora 10, la Baza Tineretului din Oradea, e derby arădean la minifotbal, Premiere – Luciano, câștigătoarea urmând să joace pentru accederea în finală.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button