UTA Arad

Utistul Miculescu a jucat 13 minute în eșecul selecționatei olimpice contra Mexicului





România U23 a pierdut în fața reprezentativei similare a Mexicului, scor 0-1, în cadrul cantonamentului preolimpic din Marbella, Spania. Unicul gol al partidei a fost marcat de către Ricardo Angulo, în minutul 76, când a pătruns în careu pe partea stângă și a șutat la colțul lung, pe sub Cristian Manea.

Utistul David Miculescu (20 de ani) și-a făcut debutul pentru naționala de tineret în minutul 77, când l-a înlocuit pe fotablistul Viitorului, Ciobanu. „Decarul” arădenilor nu a reușit nimic notabil, de altfel în ton cu toți elevii lui Nicolae Dică.

Pentru România U23 urmează o ultimă partidă amicală premergătoare Jocurilor Olimpice de la Tokyo, cu Australia, pe 8 iunie, de la ora 21:00.

ROMÂNIA: 12. Aioani – 2. Boboc, 6. Manea, 16. Nedelcu (17. Grigore, 88), 19. Velisar (15. Rațiu, 78) – 10. Cîmpanu (9. Ganea, 61), 8. Marin (Cpt.) (22. Perianu, 88), 7. Popescu (18. Dulca, 61), 11. Ciobanu (5. Miculescu, 78), 20. Mățan – 21. Costache. Selecționer: Nicolae Dică

MEXIC: 1. Malagon – 2. Lorona, 18. Sepulveda, 4. Angulo, 14. Aguirre (Cpt.) – 8. Ruiz (11. Guzman, 71), 16 Esquivel – 7. Torres (19. Angulo, 71), 10. Vega (17. Sanchez, 85), 15. Beltran (6. Cervantes, 71) – 9. Macias. Selecționer: Jaime Lozano









6 comentarii

  1. E ok,la acest nivel,pentru Miculescu..Vad ca Dica il apreciaza mult,asta este imbucurator pentru psihicul sau si pentru faptul ca este tinut „in priza”,cu toate ca sabia ar avea 2 taisuri foarte ascutite….Nu cumva sa revina la echipa obosit sau Doamne fereste accidentat…Copilul nu este un novice pe la loturile nationale,deci exclud automat anumite infumurari posibile,de genul altora..era gata sa-l exemplific pe Albu..Mmmna….am facut-o….:-))))

    0
    0
  2. Felicitari Miculescu.
    Nu te lua dupa titluri care te asociaza cu un „ESEC”, asta e presa. Un titlu negativ le aduce mai multi bani. Si aia e ceea ce conteaza cel mai mult pentru ei.
    Pentru unii e foarte greu sa zambesti, sa iubesti, sa gasesti pozitivism in lucruri simple.
    Bravo, ai bifat un meci la nationala U23, un copil crescut la UTA. Asta era TITLUL !!

    0
    0
  3. În lotul tinerelor promisiuni. Nici o astfel de onorata alegere nu spune încă nimic. De fapt e o invitație la o munca de profesionist făcută într-un cadru elevat. Condiții de antrenament, de locații alese, și mai ales de întrecere cu coechipieri cu aceiași argumente. Nu trebuie scăpate ocazii cu care ești împins în prim plan. Episoade care e bine sa le dai un sens la club. Dacă ești mare la club, nu mai ,, scapi”’ de selecții și atragi privirile cluburilor care au de cheltuit bugete cât trei orașe românești .

    0
    0
    1. Asta doar in conditiile ca nu i se urca la cap..E un copil rebel,in sensul bun,depinde doar de el,atat timp cat este eligibil inca,ca si Under….abia apoi ecuatia devine grea..Trenul nu te asteapta prea mult..Mai pufaie….Accepti si bilete la Bou-vagon,doar sa nu plece si sa ramai cu esarfa de salutare pe peron,privind trist dupa ultimele tampoane,plecate,murdare,unse…Nu se vor mai intoarce niciodata!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button