UTA Arad

Rădoi l-a uitat pe bancă pe Iacob și la a doua convocare în tricoul naționalei, nici Albu nu a apucat să debuteze în toamnă!





Naționala de seniori a României a încheiat acțiunea din această lună cu un al doilea amical, pierdut cu 0-1, la Middlesbrough, împotriva Angliei. Singurul gol al partidei a fost marcat de Marcus Rashford din lovitură de la 11 metri. Utistul Florin Iacob a rămas din nou pe bancă, de această dată titular fiind Florin Niță (care azi a apărat printre altele și un penalty în fața lui Jordan Henderson), după ce Andrei Vlad a fost integralist în eșecul de miercuri, de la Ploiești, cu Georgia (1-2).

A fost a doua acțiune la care Iacob este convocat fără să prindă vreun minut în tricoul echipei naționale. La partidele din preliminariile Cupei Mondiale cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia, „goalkeeperul” arădenilor nu a prins nici măcar foaia de joc, fiind considerat a patra variantă, după Niță, Lazar și Radu.

Nici celălalt utist convocat la națională în acest sezon, Alexandru Albu, nu a reușit să debuteze, fiind rezervă neutilizată în meciurile din noiembrie cu Belarus (amical) și Irlanda de Nord (Liga Națiunilor), în timp ce meciul cu Norvegia din Liga Națiunilor, programat între cele două, a fost câștigat de „tricolori” la masa verde.

Formații:

Anglia: 1. Johnstone – 2. Godfrey, 6. White, 5. Mings, 3. Shaw (12. Trippier, 75) – 10. Grealish, 4. Phillips (16. J. Henderson, 46), 8. Ward-Prowse (21. Rice, 65) – 11. Rashford (17. Lingard, 75), 9. Calvert-Lewin (18. Watkins, 82), 7. Sancho (19. Bellingham, 65). Selecționer: Gareth Southgate. Rezerve: 13. Pickford, 22. Ramsdale, 23. D. Henderson – 14. Coady, 20. Kane

România: 1. Niță – 24. Sorescu (2. Căpușă, 66), 6. Chiricheș-cpt., 5. Nedelcearu (4. Rus, 84), 22. Camora – 8. Cicâldău (20. Budescu, 80), 18. Marin, 23. Stanciu – 17. Păun (25. Băluță, 80), 7. Alibec (14. Hagi, 66), 9. Ivan. Selecționer: Mirel Rădoi. Rezerve: 12. Vlad, 16. Iacob – 3. Ganea, 10. Maxim, 11. Moruțan,  21. Olaru









4 comentarii

  1. Dacă muncește la fel ca și până acum, sunt sigur că o să-i vină rândul pentru că are calități. Baftă în continuare!

    0
    0
      1. Bataie de joc ceea ce a facut Radoi cu Fl. Iacob !!! Sa il chemi la Nationala si sa nu ii acorzi niciun min. de joc ? La ce l-a mai chemat , sa fie la numar ? Mai bine statea linistit in vacanta si era mai bine.

        0
        0
  2. Nu l-a uitat nimeni pe Florin Iacob,dar oricat de fara comunicare ar fi Radoi fata de nasul oier,tot il titularizeaza pe Andrei Vlad,nivel maxim accepabil de Liga a 2-a…Maxim acceptat….Tot pe interese joaca unii….In rest,fara logica si sens….Ne meritam soarta….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button