UTA Arad

UTA confirmă despărțirea de 11 fotbaliști, între care 5 atacanți: Peteleu, Buhăcianu, Rus și Petre – cele mai surprinzătoare nume de pe „lista neagră”!





Până la urmă, niciunul dintre fotbaliștii care nu și-au prelungit contractele cu UTA până la 1 iunie nu vor mai juca în „alb-roșu” și în sezonul următor. Câțiva dintre ei au fost puși – oarecum – în stand-by până ce se vor găsi variante de înlocuire a lor, dar astăzi toți au fost contactați de „oficialii” arădenilor pentru a li se comunica că nu mai fac parte din planurile clubului.

În cursul după-amiezii a venit și comunicatul oficial al grupării arădene: ”Jucătorii care nu vor face parte din lotul echipei noastre pentru viitorul sezon competițional al Ligii I sunt: Alexandru Albu, Valentin Buhăcianu, Cristian Melinte, Andrei Peteleu, Adrian Petre, Simo Roumpoulakou, Neluț Roșu, Ciprian Rus, Denis Rusu, Dragoș Tescan și Albert Voinea. Le mulțumim tuturor pentru aportul adus în perioada petrecută alături de noi și le dorim mult succes în viitor!”

Voinea și Rusu semnaseră deja cu echipele din Cluj, Albu depinde de Chiajna

De altfel, doar trei-patru nume constituie mici surprize la capitolul despărțiri. Albert Voinea semnase de două săptămâni cu U. Cluj, Denis Rusu a devenit și el oficial jucătorul campioanei CFR Cluj, pentru ca situația lui Alexandru Albu să fie aproape imposibil de clarificat pentru UTA, în contextul în care Concordia Chiajna dorește aproximativ 400 de mii de euro în schimbul fotbalistului, iar în cazul unui nou împrumut în Liga 1 sunt echipe ce pot oferi condiții mult mai atractive decât arădenii.

Deveniseră rezerve de lux

Apoi, în cazurile lui Cristi Melinte, Neluț Roșu, Dragoș Tescan (care a și ieșit din regula Under) și Simo Roumpoulakou lucrurile erau și ele, oarecum, stabilite, atâta timp cât cei patru au bifat foarte puține minute în partea a doua a sezonului și, cu excepția lui Tescan, salariile lor nu erau tocmai mici. În fine, pe lista despărțirilor mai apar alte trei nume ce ridică ușoare semne de întrebare și o doză de regret din partea suporterilor.

Peteleu, Buhăcianu și Rus parcă au lăsat ceva neterminat în „alb-roșu”

Sosit la începutul lunii februarie la UTA după ce se despărțise de Sheriff Tiraspol, Andrei Peteleu (28 de ani) s-a pus repede pe picioare și a avut evoluții constant bune pentru arădeni pe postul de fundaș dreapta. După ce s-a infectat cu COVID, prestațiile sale au oscilat, dar impresia generală era că ar mai fi meritat o șansă. Este posibil, însă, ca la mijloc să existe și alte rațiuni în afara celor fotbalistice.

Calitățile fizice ale lui Valentin Buhăcianu nu pot fi puse la îndoială, doar că atacantul din Vatra Dornei nu și le-a pus prea des în valoare (și) în Liga 1. În eșalonul secund, „vârful” de 27 de ani a contribuit cu 14 reușite la promovarea echipei, dar în elită a înscris de doar două ori: în prima etapă, la Ovidiu cu Viitorul (scor 1-1) și în runda a 13-a, acasă, cu CS U Craiova (scor 1-2). A mai dat și trei pase decisive, dar trebuie ținut cont și de faptul că Laszlo Balint l-a utilizat în cele mai multe rânduri ca mijlocaș lateral ofensiv.

Până la urmă, Ciprian Rus (30 de ani) era căpitanul echipei, singurul fotbalist arădean din lot până la revenirea lui Adrian Petre la UTA. A luat-o cu actuala UTA de jos, din Liga 4-a, are trei promovări la activ și era, poate, cel mai îndrăgit fotbalist de către galeria din rândul căreia a și făcut cândva parte. A înscris doar două goluri în sezonul 2020-2021 al Ligii I, dar nici nu a primit foarte multe minute. În total 740 și nici nu era un fotbalist foarte scump.

Petre spera să mai poarte discuții cu Balint…

În fine, ajungem la ciudatul caz al lui Adrian Petre (23 de ani). La acțiunea de vaccinare de la arena „Francisc Neuman”, de acum trei săptămâni, atacantul care marcase un singur gol pentru „roș-albi” în toată stagiunea de primăvară (chiar la redebut, U. Cluj – UTA 2-1, în optimile Cupei României) și care a fost scos din lot de Laszlo Balint pentru ultimele două runde din play-out susținea următoarele: „Mai am un an de contract, din ce am vorbit cu conducerea clubului voi rămâne la UTA. Sunt conștient că nu am fost ce ar fi trebuit să fiu în acest sezon și mai știu că, cu o pregătire bună, cu un cantonament bun alături de echipă de la bun început, va fi altfel situația. Sunt conștient că pot să îmi pun altfel în valoare calitățile pentru echipă. Am fost afectat că nu am prins lotul în ultimele două meciuri, dar în fotbal se întâmplă. Trebuie să trec peste asta și să învăț din aceste lucruri. Pe viitor sper să nu se mai repete, totul depinde de mine. Nu vreau să vorbesc despre ce a declarat domnul Balint, sau despre ce se declară în general despre mine, dar din partea mea nu există vreo problemă vis-a-vis de antrenorul pe care îl avem. Probabil, după vacanță vor fi mai multe discuții și atunci vom vedea în ce stadiu suntem. Deocamdată, din partea mea nu există nici un fel de problemă, nici un resentiment față de dânsul, sper să revenim din vacanță mai puternici și să formăm legăturile de care avem nevoie pentru un sezon și mai bun”. Acum nu mai e cazul de nicio discuție între Balint și Petre, căci impresarul fotbalistului, Cătălin Sărmășan, a fost informat să-i caute o altă echipă fostului internațional de tineret.

Urmează achizițiile cu prioritate pentru atac

În acest moment, UTA mai are sub contract 18 jucători, plus juniorul Adrian Măr (18 ani), care poate fi considerat prima achiziție estivală a UTA-ei. Conducerea clubului a mai anunțat că s-a înțeles deja cu doi mijlocași străini, care vin să acopere plecările lui Albu și Roșu din…„alb-roșu”. Așadar, 11 vor fi fotbaliștii pe care „Bătrâna Doamnă” nu va mai conta din vechiul lor, iar numărul final al achizițiilor ar trebui să atingă cifra 8, cu prioritate pentru atac de unde au dispărut automat nu mai puțin de cinci jucători.

37 comentarii

    1. Urmariti de la ora 18.00 ,astazi(11.06.2021) ,meciul de fotbal DR CONGO-MALI, sa vedeti acolo ce jucatori beton sunt…UTA ar avea de unde sa aleaga cel putin 3 jucatori. P.S- Valabil si pentru Balint,Meszar si bineinteles pentru agentul Bogdan Apostu !!!

      0
      0
      1. Eu propun un jucator din Niger,este fundas,are 19 ani si joaca nemaipomenit.Numele lui?
        Djibrilla Ibrahim.

        0
        0
  1. Serios, 11 jucatori out?? Pai unde mama naibii e…CONTINUITATEA despre care vorbea clubul?? Ce vor, sa aduca acum altii ca pe parcursul sezonului sa se ajunga la concluzia ca de fapt ei nu sunt omogenizati/nu dau randament si ca nu apar rezultatele scontate?? Degeaba au ei 1 luna de pregatire impreuna pana in 19 iulie cand va incepe campionatul! O mare greseala s-a facut in privnita a cel putin 4 jucatori la care s-a renuntat!! Sper sa nu se adevereasca ce am scris mai sus si echipa sa mearga pe drumul cel bun! Hai UTA!!

    0
    0
    1. daca te uiti atent in afara de Denis Rusu si Albu, ceilalti erau rezerve…deci continuitate exista, nuclul de titulari a fost pastrat. Cu 4-5 jucatori buni, pe posturi cheie, echipa va juca altfel.

      0
      0
  2. Un club care dorește sa crească, trebuie își facă anual curățenie în propria casa. O casa curata și pusa la punct, e o casa prospera și atrage. Cu toții trebuie sa înțelegem un lucru: luptam cu toții sau sita va cerne, leneșii și indolenți. Bravo UTA! Bravo Atilla!

    0
    0
    1. Ce Attila . Sa nu spui ca brusc Attila are vreun merit la asta. Sa fim seriosi . Asa ne mai putem ascunde dupa degete ,,vai nu suntem omogeni ca avem multi noi veniti „. Gata Gyusi tata va fi lume pe stadion . Nu mai tine vrajeala . Si aplaudacii s-au saturat .

      0
      0
  3. Procent aparent mare la plecări, dar total motivat Fiecare au avut foaie plina de observații, proporție mare negativa. Cu asta se ocupau secunzii. Balint pe margine ,, în flăcări ” Dinamica la construirea unui grup arunca pe margine și nume care ar surprinde. La examen au fost și sunt vreo 5 examinatori plus Balint. Tribuna nu o mai socotim. Sigur ca totul comporta și un risc. Risc e și când pleci de acasă! BAFTA !!!

    0
    0
  4. După prestațiile avute în campionat toate despărțirile sunt argumentate. Nici unul din cei enumerați nu era o variantă pentru titularul postului. La atacanți nimeni nu confirmase și trebuiau create locuri pentru cei ce vor veni. Dacă urmărești să obții rezultate nu poți fi sentimental. Și eu îi simpatizez pe Cipri Rus și Adi Petre dar ei nu au fost o soluție . Ce mă surprinde este absența din listă a lui Antal , la fel de modest ca ceilalți. Luni 14 poate vor veni surprizele.

    0
    0
  5. Petre are doar 23 de ani ,nu 33,de ce să renunți la el?A fost ambiția lui Balint care nu l-a dorit de la început!Ce mijlocași a avut UTA,au pus vreun atacant în valoare?Ce jucători de viteză mai are UTA de renunta la Buhacianu?Câte șanse a primit ca și atacant încât să se considere că nu merită să continue?Mai mult la folosit la mijloc unde nu era acomodat cu acel post.Cel puțin unul dintre Roumpulaku sau Peteleu trebuiau să rămână. Cipri Rus cred că putea fi în continuare un jucător de lot.UTA ARAD fără nici un arădean in lot.

    0
    0
    1. Adrian Petre,va ajunge la Viitorul(Farul)Constanta,sub bagheta lui Hagi.O sa vedeti cum o sa plangem dupa Petre ca si dupa Ciosescu(Dumnezeu sa-l ierte),-in anii 50-,care crescut de UTA si campion la juniori cu clubul aradean,a jucat numai la rivala Stiinta (Politehnica)Timisoara si n-a mai vrut sa auda niciodata de UTA.Pentru ca Petre,la UTA,atat cat a jucat,n-a primit sustinerea necesara din partea echipei.Adica a fost bun in Liga 2,a fost bun in strainatate,la FCSB,-Man,Tanase si Coman,jucau pentru ei,fara pase pe varf. UTA n-a avut,din pacate,jucatori care sa-l puna in valoare pe Adi Petre.Pacat, ca din orgolii neprofesionale(Balint),UTA pierde un mare talent.

      0
      0
  6. Foarte corectă decizia clubului, pentru mine singura surpriza o reprezintă păstrarea lui Bustea,dar probabil în iarnă daca nu confirmă deloc va părăsi și el corabie,o carabie care nu avea mult sa se scufunde.
    Acum timpul și probabil bugetul mai mare ne permite sa completam corect și eficient lotul, fără compromisuri de genul , mâine cu cine jucam”,daca vrei mai mult aceste schimbări erau necesare și obligatorii

    0
    0
  7. Intradevar numarul celor plecati este mare, iar unii chiar au indemnat ceva pentru UTA, pentru promovare, pentru primul an in prima liga. Desigur exista pareri pro sau contra. Eu regret ca Balint nu l-a folosit cum si unde trebuia pe Buhacianu, ( care…zic eu va progresa cu un alt antrenor), apoi antrenorul nu a fost capabil sa organizeze jocul in atac. De aceea atacantii nu au avut multe ocazii, mingi utile, ei au marcat , mai mult dupa faze fixe, …” la inghesuiala”, sau goluri „de gura portii”. Noroc cu golurile lui Erico, Hora si Antal. A. Petre, insa a fost foarte mult sub asteptari. Fiecare isi va gasi un loc, le multumim, in special celor cu multi ani , la UTA. Acuma ” golul” trebuie umplut cu altii, care ….preferabil ar trebui sa inceapa pregatirile la timp ( desi nu vad cum va fi posibil). Chiar astept curios sa vad noile optiuni.

    0
    0
  8. Balint a stat cu ei in catonamente i-a vazut la antrenamente nu cred ca suntem noi in masura sa judecam deciziile antrenorului.
    Am renuntat la 3 jucatori inalti de atac Voinea Buhacianu Petre cred ca vom miza pe jucatori rapizi si mobili in atac dar trebuie sa aducem si un atacant inalt incisiv.
    Apostu impresariaza un atacant brazilian de 25 de ani 1.90 m inaltime si anume: Devid De Santana Silva (Devid) care joaca in Albania la KS Kastrioti a inscris 10 goluri in 29 de meciuri la o echipa de mijlocul clasamentului e foarte bine cred ca ar fi potrivit la UTA.

    0
    0
  9. Cred că să renunțat ușor la Petre, Penteleu și ar trebui efort pt ALBU să-l avem măcar un sezon la UTA .Acum trebuie să aducă cel puțin 10 jucători. Îmi pare rău să spun dar în acest moment clubul UTA-ARAD nu ne oferă suporterilor liniștea pt sezonul următor.

    0
    0
    1. Mă tem ca Albu e jucator bun când vrea el, si Gyuszi l-a citit. Ca sa faci performantă trebuie si constantă in evolutii si seriozitate.
      Gyuszi nu face singur strategia, cred eu. Mereu se sfatuieste cu cei apropiati lui. Sa avem incredere in ei.
      Nu da nimeni atâtia jucatori afară fără sa aibă certitudini.
      Dureros este ca unii abia astepta sa nu le iasă ca să poata spune „v-am zis”.

      0
      0
      1. Decizile pe care le-a luat clubul ,mai ales Gyuszi Balint sunt foarte corecte in privinta renuntarii a acestor jucatori. Ca sa il tina pe Ad. Petre in lot, UTA. risca enorm cu el in atac. Buhacianu imi pare rau de el dar nu prea s-a adaptat ligii 1a. Rumpulaku, slabut in mai toate meciurile. Melinte, evolutie slaba in mai toate meciurile . Nelut Rosu, marea dezamagire a UTA-ei . Cipri RUS, un baiat de toata isprava dar asa a decis Gyuszi, oricum merita toate laudele din lume pt. tot ce a facut pt, UTA. si ar fi bine ca, conducerea UTA-ei sa ii dea un post in cadrul clubului pt. ca, acest baiat merita la cat suflet a pus si pune pt. UTA. Peteleu, stie mai bine Gyuszi de ce l-a pus pe lista. In rest ,asteptam cu sufletul la gura jucatorii care vor veni !!! FORTA UTA ARAD !!!

        0
        0
      2. GYUSZI stie cel mai bine pe cine nu se mai bazeaza pt. urmatoarea editie de campionat. In legatura cu CIPRI RUS, chiar daca nu se mai conteaza pe el, totusi el fiind cel mai vechi component al lotului, si a dus greul cu UTA. de cand era UTA in liga4a, conducerea trebuie sa fie fair play si sa tina cont de acest lucru si sa i se acorde o functie in conducerea clubului pt. ca, merita cu prisosinta, un caracter extraordinar si un utist nambar 1 !!! Asteptam cu mare nerabdare ce jucatori vor veni !!! FORTA UTA ARAD !!!

        0
        0
  10. Pacat, mare păcat ca un tânăr de 23 de ani – A. Petre- nu a fructificat o șansă mare de a-și redresa „cariera”… Oare ce-o fi in capul lui? Talent risipit… Buhacianu trebuia ținut… În rest… timpul le va strecura pe toate. UTA , UTA!!!

    0
    0
  11. Ia-ți văzut un campionat întreg și eu am fost supărat pe Dl Becali cind îl terfelea pe Petre.. dar spuneți voi o reușită…o actiune ceva… uitându-mă și la CEILALȚI parcă nu sint reușite sau puține noi eram cei nemulțumiți de joc de implicare….aduceți-vă aminte

    0
    0
  12. Celor care pleacă le dorim mult succes în tot ceea ce vor face și le mulțumim pentru tot!
    Personal îi regret pe Peteleu, Voinea, Vali și Petre…
    La ce fotbaliști valizi avem acum, primul 11 ar arăta așa:
    Iacob,Tomozei,Erico,Ilie,Shlyakov,Bustea,Isac,Roger,Adrian Măr,Miculescu,Hora.
    Așteptăm ca titularii de drept, Benga și Mode, să revină mai puternici după accidentări.
    După ce vom afla cine sunt nou veniții, sperăm să vedem echipa UTA cu un joc eficient, ofensiv și spectaculos!
    Forza UTA!!!

    0
    0
  13. Bravo bre „manager”… Se pare că m-ai blocat de la a comenta și eu in sprijinul echipei UTA, al cărui tifos sânt din 1964… Nici nu existai atunci când Tarlea, Metkas Chivu Igna etc bateau pe Dinamo Pitesti cu Dobrin debutant la 18 ani in A cu 2-1 la Arad… Ascultă: dacă vei trăi 500 de ani și nu vei avea mai multă adorație pt UTA decât mine… În rest… trăiește cu tine însuți… Nu-ti va fi usor, garantat.

    0
    0
    1. Eu in locul lui Adrian Petre as fi facut sala,alergari .etc toata vacanta , numai ca sa revin la forma care m-a consacrat la Uta.Eisberg, in zilele bune.La 23 de ani trebuie sa lupti cu tine in primul rand si apoi sa renasti ca pasarea Phoenix.Personal am incredere in el .Are fizic, are simtul portii, dar are nevoie de vointa si ambitie, si sunt convins ca rezultatele se vor vedea.

      0
      0
  14. UTA. nu putea sa riste cu AD. PETRE la noua editie de campionat. Asa este, pacat de el ca, are numai 23 ani , un fizic foarte bun pt. un atacant dar asta este , numai este acel jucator in care se credea o mare speranta a UTA-ei si a fotbalului Romanesc, numai el stie cu adevarat de ce nu merg lucrurile !!!

    0
    0
  15. Un ochi imi rade,celalat imi lacrimeaza….dar asa cum se stie,sportul in general,cel de performanta,trebuie sa lase in urma sentimentalismele,indiferent ca sunt explicabile sau nu in randul suporterilor,care suntem….Daca vreau sa vad o parere directa,la subiect bine cantarit,il citesc doar pe dl @Ionescu Gavrila,cat de bine si apasat le puncteaza de fiecare data,pentru ca am simtit ca in Play-Out si-a pierdut si dansul rabdarea alocata…Daca vreau doar optimism orb,infocat,de multe ori fara o motivatie,il citesc pe @Nelu Targoviste…S-a mai temperat si el, intelegand ca nu tot ce zboara se si mananca…
    Imi pare foarte rau doar de Buhacianu si Cipri Rus…Nici unul dintre ei,nu au primit sanse si minute din partea lui Mister,macar cat Antal,poate altele le-ar fi fost cifrele…In rest,poate si posibil ca exista multe motive de reziliere….nu neaparat din partea clubului…Poate ca unii vor sa joace constant,chiar daca la un nivel „mai usurel”…
    Situatia creata astazi,dupa comunicatul clubului,pe la amiaz,imi da anumite emotii…Nu sunt 3-4 jucatori ci 11 bucati indisponibilizati!Pana la data de Iunie 14,luni,mai sunt doar 3 zile…Sa ne fereasca bunul Dumnezeu de logica in care altii care trebuie adusi de urgenta,nu sunt cu minim un etaj peste acestia si atunci,orice regret va dispare automat si se va transforma in critica…
    Nu pot sa inchei fara amintirea ca de exmplu,Cipri Rus a mai fost inlaturat de la UTA,pe motive puerile si revenind la Siria,ne-a cam „punctat”…Am inteles ca va merge la Mioveni,dar sper ca va avea loc si o revenire candva,macar ca antrenor la o grupa de juniori,cel putin….

    0
    0
  16. Multi plecati si foarte riscant … pretentii avem dar clubul a adus pana acum doar gratis si cred ca tot asa o sa facem in continuare … insa sezonul viitor va fi si mai greu. Multumit daca ramanem in Liga 1.

    0
    0
  17. „Le multumim tuturor pentru APORTUL ADUS…”. Iar eu, ut-ist care ține la ștaiful clubului, îi „multumesc” anonimului autor al comunicatului pentru „aportul adus” la progresul limbii române. Gata, am incheiat, liber la invective!

    0
    0
  18. Un pic cam multi… sper sa nu apara scuze cum ca echipa nu e omogena in noul sezon. Cel putin 2-3 isi aveau rostul si pentru noul sezon, dar probabil au fost si alte aspecte pe care noi nu le cunoastem.
    Acum, asteptam cu sufletul la gura urmatoarele miscari pe trupe.
    Poate politica clubului se va orienta spre cresterea de tineri jucatori si vinderea rapida a acestora.

    0
    0
  19. Cam toți suntem surprinsi de renuntarea la Vali.
    Posibil să fi fost cele doua momente peste care n-a mai putut trece Gyuszi.
    1. Când a scapat singur cu poarta goală si s-a intors inapoi. Moderatorii de tv au râs copios de acea fază.
    2. In meciul cu Astra a intrat in portarul lor si putea lua foarte usor rosu. Era un meci capital. Daca arbitrul îi dadea roșu meciul ăla era pierdut.

    Se pare ca Gyuszi nu mai arenevoie de fotbalisti care nu stiu ce sa facă cu mingea intr-un anumit moment al jocului.
    Momentul acela poate decide 3 puncte.

    0
    0
  20. E curios. Pe de o parte terminam pe locul 8, la prima participare in Liga 1 dupa ani si ani, pe de alta parte schimbam jumatate de echipa. Unde este adevarul? Suntem sau nu multumiti cu sezonul 2020/21? Si noi si conducerea. Oare pretentiile unora au fost atat de mari incat s-a renuntat la ei? Ori conducerea recunoaste, fie si indirect, ca unele rezultate , implicit pozitia finala in clasament, s-au datorat mai mult norocului si mai putin in urma jocului prestat? Cum s-a batut palma pentru continuitate cu Balint, s-a renuntat la unii jucatori care, da, nu au rupt gura targului atunci cand au fost folositi. Norocul lui Hora si Antal a fost ca au si punctat. Ghinionul lui Vali, Adi si Cipri e ca mai mult au ratat. La C. Rus cu atat mai mult- primul gol inscris si de un aradean pe noul F Neuman! Conducerea nu a fost multumita de jocul prestat, nu s-a lasat pacalita de locul in clasament, nu a vrut sa mai tremuram si in viitorul sezon si a taiat in carne vie. Cu largul concurs si recomandarile lui Balint, evident.

    0
    0
  21. Azi este o zi trista in istoria Romaniei ! In 11 iunie 1948 a avut loc marea nationalizare a societatilor comerciale, a bancilor si tot ce insemna marea productie, deci si nationalizare afacerilor lui Neumann, fabrica de spirt si drojdie, moara,uzina textila si alte bunuri, cladiri etc. pe care le-a avut in proprietate, inclusiv echipa de fotbal a clubului UTA.Dupa ce in 1946, 6 martie castiga Dr.Petru Groza guvernul comunis, in 30 decembrie este alungat Regele Mihai I, iar apoi in 11 iunie 1948 se da decretul comunist cu nationalizarea .Ganditi-va UTA lui Neuman a fost infiintata in 1945, iar in 1946 a luat primul campionat iar in 1947 al doilea.In 1948 Neumanna trbuit sa fuga din Romania doar cu ce avea pe el !

    0
    0
    1. Trei precizari, stimate domn, necesare pentru a respecta adevarul istoric. Guvernul „democrat popular” (sintagma tautologica!) condus de dr. Petru Groza incepe la 6 martie 1945 (nu 1946). Apoi, Groza nu a „castigat” nimic, guvernul lui fiind impus regelui, prin santaj si amenintare, de sinistrul (a fost procurorul din vremea „marilor epurari” de la Moscova, soldate cu mii de victime) A. I. Vîșinski, emisarul in Romania a lui Stalin. In fine, Mihai I, la 30 decembrie 1947, a fost silit sa abdice – de PCR si stapanii si ocupantii sovietici ai Romaniei -, el parasind tara la 3 ianuarie 1948 (da, se poate spune ca, intr-un fel, a fost practic alungat, dar, anterior, intre fostul suveran si puterea comunista, s-a incheiat o intelegere privind anumite recompense materiale in favoarea fostului suveran, intelegere prea putin cunoscuta publicului larg la reala ei dimensiune si despre care, din motive greu de sustinut, azi, dupa atatia ani, se vorbeste putin sau nu se vorbeste deloc).

      0
      0
  22. Pentru UTA vine un sezon greu, cu șanse la retrogradare. Al doilea an de Liga 1 e mai periculos decât primul.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button