UTA Arad

UTA continuă fără căpitanul său! Rus: ”Am reușit să-mi îndeplinesc visul cu echipa mea de suflet, sufletește voi fi mereu alături de voi!”





UTA a renunțat la serviciile căpitanului său. Arădeanul Ciprian Rus nu va mai îmbrăca tricoul „roș-alb” și în sezonul următor al Ligii 1, deși, inițial, i s-a dat de înțeles că i se va face o ofertă de prelungire a înțelegerii. La revenirea din concediul din Egipt, atacantul de 30 de ani a fost, însă, informat că nu mai intră în planurile staffului tehnic și e liber să-și aleagă o altă destinație.

Aceasta ar putea fi chiar un alt club de Liga 1, poate chiar nou-promovata CS Mioveni. Până una alta, Rus își ia rămas bun de la clubul ale căror culori le-a apărat între anii 2013 și 2016 (în ligile patru, trei și doi) și din 2018 până în prezent (în Liga a 2-a și Liga 1). ”Vreau să mulțumesc băieților din vestiar pentru toată perioada petrecuta împreună în vremuri bune și mai puțin bune, niște băieți cu caracter și dorința de muncă, mă bucur pentru respectul de care am avut parte la nivel de vestiar și de conducere. Mă despart de acest club cu sentimente de mândrie, am reușit sa îmi împlinesc visul cu echipa mea de suflet și ca numele meu să fie trecut cu litere mici în acele pagini de istorie ale clubului lângă care am crescut și mi-a dat satisfacția de a mă simți fotbalist. Nu în ultimul rând, aș vrea să mulțumesc tuturor băieților din galerie și nu numai pentru toată iubirea pe care mi-au arătat-o în toți acești ani și căldura pe care am simțit-o în toate momentele mele petrecute sub culorile alb-roșii . Un nou capitol va începe în cariera mea, dar sa nu uitați un singur lucru tot timpul voi fi sufletește ALĂTURI DE VOI” – a fost mesajul postat pe contul său de Facebook, fostul căpitan al „Bătrânei Doamne”.

În primele două ligi ale țării, Rus a evoluat în 126 meciuri pentru UTA, reușind 45 de goluri. Crescut de Atletico Arad, fotbalistul arădean a mai evoluat pentru Voința Mailat, CS Vladimirescu, ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu și Dunărea Călărași.









11 comentarii

  1. De fapt, Cipri se despărțea de echipa, etapa de etapa. Știa și el. Primim greu și noi despărțirea și păstrăm pentru el și pentru noi numai faze de joc reușite. Poate și alții să-i fii urmat, dar aici e o triere care o înțelegem. Cine a rămas are de lucru dublu. Rămânerea într-un club se aranjează de când intri pe poarta performantei. Nu poți trai din amintiri, nici măcar ca suporter !!

    0
    0
      1. Bun sunt de acord ca a fost f greu ptr Cipri anul acesta dar eu zic ca un loc in lot tot era ptr el , e jucatorul emblematic al acestei reveniri ptr Clubul UTA…. cel putin un an merita sa mai fie in lot , nu zic titular , dar in lot da

        0
        0
  2. Rus ști cu ce mai ramai după sezonul asta la UTA și noi suporterii nu vom uita niciodată? Ai dat primul gol al nostru pe noul stadion FN și asta m a bucurat cel mai mult. Ca un arădean sa dea primul gol pe noua noastră arena. La bătrânețe poți sa povestești nepoților și sa fi mândru de reușita ta. Iti doresc succes în cariera îmi pare rău că nu s a găsit loc sa mai stai un an în echipa. Mergem înainte tu pe drumul tău noi cu UTA pe drumul nostru. Multa sănătate și eu personal îți mulțumesc ptr acești ani minunați alături de echipa noastră draga!

    0
    0
  3. Contribuția lui in ultimul campionat: dubioasă. Atitudinea lui la despartire: jos clopu’… Baftă in viitor! UTA, UTA!

    0
    0
  4. CIPRI RUS , un baiat extraordinar cu un caracter foarte frumos, un utist nambar 1 , dar asta este, a trecut anii peste el , ani gloriosi pt. el la UTA. ,ani pe care nu ii mai porti intoarce . Conducerea UTA-ei ar trebui sa fie fair play cu el si sa ii faca o propunere pt. a fi antrenor la juniori si copii pt. ca, acesti copii au multe de invatat de la el . Iti urez mult succes pe mai departe Cipri Rus !!!

    0
    0
  5. Vei ramane mereu in inimile noastre!Succes Cipri Rus!Nici nu ar putea fi altfel,la cate momente frumoase ne-ai acordat!Imi pare foarte rau!Regret maxim!Sper ca prin prestatiile tale viitoare,sa te regrete Balint,Apostu si conducerea!Bafta!Daca vei juca,cum se aude,impotriva noastra,pentru Mioveni,imi doresc sincer sa marchezi,dar tot UTA sa castige..Asta este..:-))

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button