Fotbal feminin

AC Piroș Security a debutat cu un eșec usturător în întrecerea junioarelor U17, în fața timișencelor de la Fortuna!





Dacă la nivelul echipelor de senioare, AC Piroș Security a învins-o în patru rânduri pe Fortuna Becicherecu Mic sezonul 2020-2021 al Ligii I, în întrecerea rezervată junioarelor Under 17 ce a demarat în această săptămână timișencele și-au luat revanșa cu vârf și îndesat. Pe terenul „Motorul” din Aradul Nou, elevele Ioanei Vela s-au impus cu 13-1!

Jivan (min. 3 și 74), Mateescu (5, 54,7 0), Pera ( 7,12,34), Dovîncescu 26,36, Sepetean (38,57) și Cora (65) au fost marcatoarele oaspetelor, în timp ce tinerele „leoaice” a înscris doar Ivan (min. 54). La arădence au evoluat și fiicele lui Pavel Piroș, Ana-Maria și Dumitru Mitu, Alessia.

De altfel, fostul mijlocaș de Champions League al Aradului a fost cel care a dat indicații pe margine și a digerat cu greu insuccesul. „Practic, această echipă a fost formată în ultimele zile, unele jucătoare nu se cunoșteau între ele. În față au avut o formație bine antrenată, de trei ori pe săptămână, din păcate scorul reflectă diferența actuală dintre cele două formații. Vom încerca să strângem mai bine rândurile pentru următoarele etape”, ne-a mărturisit „Bebe” Mitu.

Fortuna conduce în clasamentul seriei I a campionatului național de junioare U17 cu 6 puncte și 22-1 la capitolul golaveraj. În prima etapă, timișencele au trecut de conjudețenele ASU Poli cu 9-0, Asociaţia Athletic CS United Bihor fiind cealaltă combatantă a seriei. Viitorul Arad nu a mai luat startul în campionat.

Formații

Piroș: Nițu – Răduț, Kugler, Panin (41 Jarnea), Gavrilov – Ivan, Piroș, D. Varga, S. Varga – Ruttkay, Mureșan. Antrenor: Liviu Ilea.

Fortuna: Bogdan, Mihăescu, Dovîncescu, Dincă – Jivan, Pera, Sepetean, Frațulescu, Radu – Mateescu, Medre. Au mai jucat: Cora, Taciuc și Ungur. Antrenor: Ioana Vela.

Arbitri: Alexandru Gornic – Alina Mihoc, Cristian Cășuț.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button