Fotbal judetean

Remember Șoimii Pâncota: Frații Dragalina au făcut spectacol în meciul dintre fosta și actuala echipă a orașului din Podgorie!





Venit acasă, în vacanță, Dragoș Dragalina a ținut să-și reîntâlnească o parte dintre foștii colegi de la Șoimii Pâncota în cadrul unei acțiuni în irabă. Sprijinită de omul de afaceri, Pavel Piroș, formația din Podgorie a ajuns din Liga 4-a până în Liga 2-a, terminând pe locul 8 în sezonul 2015-2016, după victorii de prestigiu cu U. Cluj, Gaz Metan Mediaș sau FC Brașov.

Fostul mijlocaș arădean stabilit acum în Austria, care a evoluat de-a lungul carierei pentru UTA, CFR Timișoara, Dinamo, FC Olt, CS Mioveni, CS U Craiova sau Pâncota, a trimis multe invitații, dar nu toate au fost onorate. Totuși, foștii divizionari, au aliniat un „11” solid, ce s-a impus cu 5-4 în fața actualei echipe a Pâncotei, Podgoria. Dragoș Dragalina a reușit „dubla”, la fel ca și George Pirtea, Alin Mihai marcând și el o dată. Dincolo, fratele lui Dragoș, Sergiu Dragalina a fost în mare formă, cu o „triplă”, Balaban învingându-l și el  pe „Zenga” Marinca.

„Am dorit să mă reîntâlnesc cu băieții împreună cu care, zic eu, am scris istorie pentru fotbalul din Pâncota. Iar fotbalul adună oamenii cel mai repede, așa că am apelat și la fratele meu pentru un partener de întrecere. Am avut echipă prea bună ca să nu câștigăm, nici dacă am fi vrut să fim egalați nu cred că reușeau. Glumesc, a fost au fost 90 de minute frumoase, între prieteni, iar la final ne-am întins la vorbe și…o bere la teren. Am povestit mult, ne leagă multe amintiri, sperăm să repetăm această acțiune și la iarnă sau cel târziu la anul. Marele regret este că nu l-am avut alături de noi și pe Ionuț Popa, care știa să ne motiveze ca nimeni altul. E aproape un an de când a plecat dintre noi și spunem și astăzi Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Dragoș Dragalina, care, la aproape 34 de ani mai joacă fotbal la Sv Hai schalchen, la nivel de amatori în Austria, alături de alți doi arădeni, Claudiu Pascariu și Cornel Nădăban.

Formații:

Șoimii Pâncota: Răzvan Marinca – Daniel Dan, Remus Lung, Răzvan Blănaru, Dacian Cozea – Petrică Huțanu, Alin Pavel, Florin Gâlcă, George Pirtea – Dragoș Dragalina, Alin Mihai. Au mai jucat: Ovidiu Dragalina, Sebastian Palfi și Ștefan Pantea

Podgoria Pâncota: Dorin Iacob – Raul Martin, Ciprian Malancu, Daniel Bogdan, Alex Pușcaș, Claudiu Balaban, Raul Hera, Adelin Pașca, Narcis Jurj, Ionel Balaban, Alexandru Ispas. Au mai jucat: Ovidiu Bulzan, Sergiu Dragalina, Daniel Gligor

Arbitri: Emil Arsa – Sergiu Găluți, Caius Şopț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button