Șoimii LipovaUTA Arad

Apostu le-a declarat război lipovanilor Pop și Sabău după ce Rusu s-a transferat fără știrea sa la CFR Cluj: „I-am dat în judecată, vor trebui să plătească”





În urmă cu două zile, CFR Cluj a anunţat oficial transferul lui Denis Alex Rusu, de la Şoimii Lipova, jucător care a evoluat în sezonul trecut la UTA Arad, sub formă de împrumut. Gruparea fanion a Aradului ar fi dorit un transfer defintiv al fotbalistului de 20 de ani, însă nu a reușit să convingă  conducerea divizionarei terțe, care l-a direcționat pe Rusu spre campioana României.

De altfel, cele două părți au întrerupt orice legătură de aproape trei luni de zile, însă nici impresarul mijlocașului de bandă, Bogdan Apostu, nu a știut nimic despre această mutare. Acum, Apostu susține că-și va căuta dreptatea în Instanță, acuzându-i cu subiect și predicat pe Radu Pop și Flavius Sabău pentru că i-au adus prejudicii influențându-l pe Denis Rusu fără a avea calitatea oficială să o facă. „Avocatul se ocupă de cazul cu Rusu, l-am acționat în judecată pe Denis pentru încălcarea contractului. E o sumă consistentă pe care el va trebui să o plătească. Nu știu dacă este vina lui sau a celor doi impresari care au funcție de conducere la Lipova. De fapt, un impresar are funcție de antrenor, iar celălat funcție de președinte, dar, mă rog, ăsta este fotbalul românesc. Eu când am fost conducător de club la Clinceni am ales să-mi dau demisia tocmai ca să fiu agent. Din ceea ce știu eu există o incompatibilitate clară între aceste două funcții, dânșii au ales să le practice pe amândouă. Asta e, este decizia dânșilor, dar – probabil – vor să fie solidari atunci când lui Denis îi va veni nota de plată. Sau sper să o facă, pentru că bărbații adevărați sunt și la bine și la greu. Contractele sunt făcute pentru a fi respectate. Există niște legi în țara asta, care funcționează. trebuie să ne asumăm ceea ce facem. Bravo lor, acestor doi agenți-impresari de la Lipova, nu vreau să spun mai multe pentru că sunt un băiat de bun simț, nu vreau să spun felul în care au încercat ei să negocieze cu UTA. Doar vreau să spun că nu au onoare, nici unul, nici celălalt”, a declarat astăzi Apostu.

Mergând mai departe, impresarul consideră că Rusu nu este vinovat pentru felul cum s-a realizat transferul la CFR și le-a declarat război total lui Pop și Sabău. „Denis e un copil, manevrabil, influențabil, nici măcar nu a fost decizia lui. A fost forțat cumva, influențat cumva să facă lucrul acesta, tocmai de aceea nu mă pot supăra pe el. Are circumstanțe atenuante, dar, repet, îmi doresc ca acei doi oameni, acele două personaje, pe care eu personal nu vreau să-i mai văd niciodată. Chiar îi anunț vor avea un război cu mine, cât timp voi activa eu în fotbal. Nu că nu voi lucra vreodată nici cu unul, nici cu celălat, ci voi încerca să le spun tuturor ce fel de oameni sunt. Nu-i o problemă că Denis nu a rămas la UTA, este o problemă felul în care au mințit jenant pe toată lumea, de 5 luni de zile. Ne-au mințit cu o seninătate cu care doar actori ca Al Pacino pot să o facă. El poate să o facă, dar oamenii de rând care nu au caracter nu pot să o facă sau nu ar trebui să o facă. Așa ar trebui să funcționăm într-o lume cinstită. Pentru mine, personal, valorile umane sunt mai importante decât banii și așa ar trebui să funcționăm cu toții. Din păcate, sunt oameni mici care pentru o pungă de semințe au acționat așa cum au acționat. Să fie sănătoși, eu le doresc sănătate și cu asta am încheiat acest subiect. Instanța va decide ceea  ce urmează, dar vă garantez că legile și regulamentele sunt foarte clare, la fel cum și contractul dintre mine și Denis Rusu este extrem de clar”, a mai afirmat Bogdan Apostu.

Oferta UTA-ei pentru transferul lui Dennis Rusu de la Șoimii Lipova a fost de 10 mii de euro, plus 50% dintr-un viitor transfer al mijlocașului care a marcat de două ori în sezonul precedent de Liga 1.

49 comentarii

  1. Sa fim logici…..ce poti tu sa ii faci echipei Soimii ??? Nimic. Si tu sti lafel de bine. Bi cu lacrimogene aici (ca in solidar ,etc). Tu crezi ca daca va pierde procesul cu tine ,CFR-ul nu are bani sa te plateasca ? Te bagi si tu in seama . Ai pierdut un jucator bun si cu asta basta. Nu inteleg ce vina are Soimii . Ca si-a dorit sa ia mai multi bani ? Da asta este adevarat. Dar intr-o economie de piata nu merge cu sentimentalisme. Daca cineva are sa iti de-a bani atunci Denis Rusu are nu Soimii Lipova.

    0
    0
      1. In afara ca da-i din gura pe site nu sti nimic . Dar de fapt pentru ce ma bag in seama cu unul care nu stie decat intriga. Nu ma cunosti asa ca am rugamintea sa nu faci aprecieri care nu isi au rostul. Cand jucam eu fotbal la Strungul tu nu erai conceput……..asa ca te rog scrie despre cine vrei dar nu mai ataca pe nimeni. O dupa amiaza frumoasa

        0
        0
    1. Viorele te bagi si tu in seama ca si chiloti-n…ur. Lasa-i mai sa isi rezolve treburile. Un contract trebuie respectat si tu/noi habar nu avem ce scrie in el.
      Destul cu Banana Republic!

      0
      0
  2. Mister Apostu nu fi mojic si nu te comporta ca un mahalagiu !!! A reusit si domnul Pop sa dea un “ tun“ si vrei sa imparta banii cu tine ? Nu ai destui ? Sa stii ca in curand se va termina monopolul tau referitor la transferurile UT-ei. Aveti mare grija la ceea ce faceti la UTA ! Cu spectatori in tribune, tie si conducerii , antrenorilor poate sa va fie bine. Dar si in acelasi timp puteti “ sa o bagati pe maneca “ si sa fugiti din Arad alungati cu bate si pietre. Suporterii UT-ei cunosc mai mult fotbal decat multi antrenori. Daca UTA nu va arata ca joaca fotbal si nu turca , de pe acum va spun ca-i nasol. Pentru voi toti cu putere de decizie la UTA. Nu va jucati cu focul. Doar va spun.

    0
    0
    1. Gogu, tu esti mare cunoscator de fenomen. Se vede pe tine. Am stiut din capul locului ca soimii sunt niste saracii, macar sa fi avut coloana si sa fi zis din start: oferta UT-ei nu ne convine deloc, nu mai negociem in continuare. Vin si io de 15 aug sa cumpar un mic de la tarabe, fomistilor, sa va cresc economia

      0
      0
  3. Domnule Apostu putin mai mult respect. Si eu sint UTA-ist die anii 60 , dar in primul rind sint nascut in Lipova si tin cu acest club si oamenii de acolo. Nu-mi place deloc sa vad razboi intre UTA si Soimii !!!, M-ai bine vorbiti intre 4 ochi daca exista vreo neintelegere !!! Nu m-ai loviti in Radu !!!

    0
    0
    1. Da, marele utist, radu pop. Sunteti niste saracii. Pai nea Werni ori esti utist ori esti cu soimii; maine vii si spui ca tu tii si cu Frontiera Curtici ca ai facut scoala gimnaziala la Curtici. Lasa-ne, lasa-neee

      0
      0
  4. Asta e…in viata uneori mai pierzi uneori castigi. Ai invatat doar adunarea la scoala?
    Pentru ce sa iei banii pe Rusu? Ai intermediat transferul? L-ai descoperit tu?…ati avut noroc ca va trebuia un junior si ati facut un amical cu Lipova cu o saptamana inainte…asa a ajuns Rusu la Lipova.
    Adu fotbalisti adevarati la UTA, nu ne umple de lituanieni.

    0
    0
  5. Hm, “domnul “ apostu cel cu “bun simt” ar trebui sa-si aminteasca cum il propunea acum vreo doua-trei luni pe Denis Rusu pe la alte echipe din liga 1 contra unui comision gras, iar acum arunca cu praf in ochii suflarii Utiste facand pe fata mare, omul cu pricipii. Impresarul-conducator de club ar trebui sa vorbeasca mai putin si sa vada si interesul clubului nu doar pe al sau personal. In rest, multa sanatate!

    0
    0
  6. Nu și a luat comisionul marele impresar las ca își ia de la ăștia care și au prelungit contractele și fac umbra pe teren

    0
    0
    1. Ce prosti tastezi. In ultimile 6 luni poti semna cu cine vrei . Contractul lui Rusu era de imprumut la Uta. Problema era daca semna cu cineva fara acceptul lui Lipova.

      0
      0
  7. Pentru Andorre: Eu sint UTA-ist de mic copil dar nu am uitat de unde am plecat , tin si cu Soimii fiindca m-am nascut la Lipova , desii sint de 30 de ani plecat in Germania nu pot sa uit radacinile mele.

    0
    0
    1. Nea Werni, poti sa fii si in Honolulu; e irelevant. Echipa fanion a jud. Arad e UTA, nu alta. Ca sa fie clar pentru toata lumea. Daca esti in Germania, poti sa tii si cu Kaiserlautern, dar UTA e o stare de spirit, pentru aradeni e farmecul vietii. La dumneata, tot nu am inteles: soimii sau UTA?

      0
      0
  8. Corect , este jucatorul Lipovei dar la fel de adevarat este ca, daca Dennis Rusu nu ajungea la UTA. , nu se auzea nimic de el. La UTA a fost lansarea lui spre performanta !!! Deci , cei de la Lipova s-au vazut cu sacii in caruta si nu au fost fair play cu UTA. ,trebuia sa se ajunga la o intelegere !!!

    0
    0
    1. Ce nu vrea lumea sa inteleaga este ca Rusu mai avea oferte de la alte echipe din liga 1 inainte de UTA. Sepsi, Botosani Dinamo . Unde era Uta atunci ?. Dar noi nu vedem decat UTA. A fost un ajutor din parte Lipovei si atat nimic mai mult.

      0
      0
  9. Andorre,Andorre ce este asa de greu de inteles. Sint cu UTA si Soimii si Bayern München ! Dar nu sint obligat sa dau socoteala nimanui cu cine tin. Asa cum nici Radu Pop nu trebuie sa-mi dea mie socoteala sau altcuiva de pe net ce face si ce nu face. Sint foarte legat de Judetul Arad unde am copilarit si crescut si nimeni nu i-mi poate lua acest drept !!! Hai UTA, hai Soimii !!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    1. Bine, Werni. Nu are rost cu tine ca nu ajungem niciunde. Am inteles: tu tii cu toata lumea. Fii sanatos, atunci. Cine a zis ca Pop tre sa dea socoteala cuiva. Doar sa stii ca in orice functie detinuta, fie ca vorbim de cluburi de fotbal finantate din banul public sau alte companii/institutii, ai niste obligatii si o conduita. Nu poti sa faci de capul tau orice si sa declari minciuni. Urmareste, dragule, niste conferinte de presa in sportul fotbal. Mai citeste si ce atributiuni intra in functia de presedinte de club si la fel si ce presupune cea de procurator de fotbalisti, acreditat de FIFA. Esti departe de casa, dar mentalitea tot mioritica o ai, sa-mi fie cu iertare

      0
      0
  10. Oferta facuta de Uta e de-a dreptul jenanta, probabil de aceea s-au comportat asa cei de la Lipova. Au interpretat oferta facuta ca pe o insulta si au ales sa raspunda inapoi cu aceeasi moneda. Domnului Apostu i s-a ranit orgoliul, tocmai de aceea declara acest “razboi”. Foarte penibila situatia

    0
    0
  11. GICULE, daca Dennis Rusu avea inainte de UTA. ofertele de care vorbesti, atunci de ce nu l-au luat in curtea lor ? De ce au fost de acord sa il lase la UTA ? E o smecherie aici, lasa sa se duca la UTA. in prima liga si daca iese ceva, e al nostru !!! Pai nu este normal, pt. ca, UTA. l-a facut mare sa apara la lumina reflectoarelor ca, altfel ramanea in liga3a mult si bine cum sunt atatia si atatia jucatori tineri si talentati care nu au avut sansa lui Denis Rusu !!!

    0
    0
  12. Din câte am inteles eu, Apostu este suparat că Rusu a ajuns la CFR ocolind legea impresariatului. Eu nu o cunosc, dar se pare că un presedinte de club nu poate vinde decât prin impresar. Tocmai aici, se pare au gresit cei de la Lipova. Au tacut si au negociat in secret. Se pare ca au gresit.
    Dar nici cu datul in judecata nu sunt de acord. Ar trebui sa se opreasca totul aici, a ierta este apanajul celor cu frica de Dumnezeu.
    Linistea sufleteasca este mai importantă decât a câstiga procese, Bogdane!

    0
    0
  13. Sunt fan Lipova. Nu sariti sa ma injurati, dar este normal sa apar, in postarea mea, clubul din Lipova. apostu (cu a mic), a semnat contract de impresariat cu Rusu DUPA ce acesta a ajuns la UTA. Clauzele contractului dintre apostu si Denis nu prea le sunt opozabile celor de la Lipova. Jucatorul a fost cumparat de la LPS Oradea de Lipova, ei l-au descoperit, ei l-au crescut, ei l-au jucat titular de la 16 ani, ei l-au cazat, l-au tinut la scoala, nu UTA si nici apostu. Exista o singura echipa-fanion a judetului, ok, dar nici restul echipelor nu trebuie desconsiderate. Se fac eforturi mari ca fotbalul din judet sa fie reprezentat la nivel national. UTA suge bani si de la CJA si de la primarie, restul echipelor au o singura sursa, in majoritatea cazurilor. Marii suporteri ai UT-ei, nu v-am vazut pe niciunul sa il luati la rost pe impresarul-monopol ca a adus niste expirati, care au luat prima de instalare si salarii babane, au frecat banca si au plecat cu buzunarele pline, ca si apostu, care si-a luat comisionul. Pe Rusu l-a scapat si necaz mare. De ce sa il vanda UTA, in conditii bune pt echipa si sa nu il vanda cine l-a descoperit si crescut??? Ca asa vrea apostu? In calitate de…??? Nu vrei sa ii mai vezi pe presedinte si pe antrenorul de la Lipova? Dar cand i-ai vazut? La cate meciuri ai fost? Lipova a condus campionatul Ligii a 3 a, acum 2 ani, 25 de etape, cine din conducerea UT-ei s-a dus la vreun meci al lor sa vada de ce??? Niciunul, cu exceptia regretatului Ionut Popa! Nu or fi zmei, dar daca nu era amicalul cu Lipova si situatia covidatilor juniori, Denis nu ajungea NICIODATA la UTA. UTA a avut nevoie de el, nu invers. Deci lasati-i in pace pe cei de la Lipova, ca daca va uitati in urma la comentarii, Denis nu avea talie, nu juca nimic, toti adversarii i-au invatat jocul etc. De fapt ce regretati, jucatorul sau banii pe care i-ati pierdut??? Apropo, apostule, din ce am vazut prin presa, nici presedintele, nici antrenorul Lipovei nu au vrut sa te vada, in consecinta, nu au pierdut nimic! Ai un comportament de mitic, baiete!

    0
    0
    1. Am citit și eu comentariile și nu înțeleg de ce acest impresar Apostu se cramponează atât cu Denis Rusu? Atâtea articole despre acest subiect, oare e frustrat că a scăpat printre degete acest jucător sau banii care putea să-i aducă acesta? Mi se pare că sunt prea multe atacuri la adresa antrenorului sau a Președintelui clubului din Lipova, iar acestia au prea mult caracter ca să-i răspundă lui Apostu cu același fel de atacuri.
      Apostu mai bine si-ar rezolva problema asta în instanță dacă tot e așa de sigur că va câștiga (mai greu..) și de-abia după aia să sară în sus că tot ce spune el despre Denis Rusu, Radu Pop și Sabău se confirmă. Până atunci sunt doar acuzații pe degeaba și nefondate.

      0
      0
    2. Lipova suge mult prea multi bani pentru liga 3 … ii sunt suficienti si pentru promovare.Sunt lipovan si vreau sa fie transparenta la echipa . Cati bani se aloca echipei de fotbal pe an … ce ii asa de greu ? Cred ca este normal

      0
      0
      1. Suge de la tine ,Achime ? Eu stiu ca este prevazut un buget pentru sport pe oras. Sau ai vrea mai multi bani la volei ? Parerea mea este ca esti un politician prost care vrea sa strice unul din putinele lucruri cu care noi lipovani ne mai mandrim……..lasa sportul in pace .

        0
        0
  14. DENISE, nu te contrazic ,Soimii Lipova l-a descoperit si a avut grija de el ,dar iti spun si eu o intrebare ? Daca exista aceasta atmosfera rece intre cele doua echipe de mult timp, atunci de ce a-ti fost deacord sa il imprumutati pe Dennis Rusu la UTA. si nu l-ati imprumutat din prima la CFR Cluj, MINAMO s-au SEPSI cum se auzea inainte de a fi imprumutat la UTA ? Acuma UTA are si ea dreptatea ei pt. ca, l-a lansat in fotbalul mare .

    0
    0
    1. De unde ai dedus, Nelu, din ce am scris eu, de „atmosfera rece” dintre cele 2 echipe? Din faptul ca la Lipova, UTA a imprumutat 2 juniori – Nagy, pus pe picioare si titularizat de Soimii si Gavrila – bun, de altfel, dar la momentul imprumutului, cu mana rupta? Din faptul ca la Cermei, UTA a imprumutat 8 juniori, la Cris 5 si la Pecica 4? Cine e „om” si cine e „porc”? Nu e vorba de razbunare, dar cand iti bati joc, nu poti sa te astepti la minuni, sau esti de alta parere? Cei 10 mii de euro pt Denis, plus salariul oferit acestui copil, erau bataie de joc. La Lipova, juniorii echipei-fanion jucau, primeau salarii decente, conditii de antrenament si vitaminizare etc. De ce „conducerea” si impresarul-minune si-au batut joc de un colaborator fair-play? Imprumutul a fost pentru a ajuta UTA si ajutorul s-a intors impotriva Lipovei, care NU ARE NICIO DATORIE FATA DE UTA! Faptul ca Denis a avut de castigat este indubitabil, dar si UTA a castigat din imprumutul asta. Hai sa ne linistim si sa ne vedem fiecare de drumul lui, e mai cinstit. Imprumutul lui Denis a fost fara pretentii financiare, UTA nu a imprumutat Lipovei niciun junior fara bani!

      0
      0
  15. Tu stii mai bine Denise cum decurg lucrurile acolo intre cele doua echipe . Pai atuncea ,care este treaba cu Apostu ? El sustine ca, inainte de a fi dat la CFR Cluj , l-a cautat pe presedintele de la Soimii Lipova sa vorbeasca cu el si acesta nu a dat curs invitatiei sub nicio forma ? Trebuia totusi sa ii raspunda direct si sa regleze situatia spunandu-i verde in fata ca, nu vrea sa il mai dea pe jucator la UTA si gata !!! Poate Denis cand a venit la UTA , a mai semnat un contract cu Apostu de tot insista cu judecata ?!Bine, ca asa este, UTA. nu sta in Denis RUSU si chiar nu trebuia sa se faca un asemenea tam, tam pt. nimic , dar nici nu trebuie sa dai vina pe toti de la UTA. !!!Balint , nu a comentat nimic, Meszar la fel etc., doar Apostu, este treaba lui , presedintele Soimii Lipovei trebuie sa rezolve aceasta problema cu el !!! In rest iti doresc numai bine si sanatate si Soimii Lipova sa promoveze in liga2a cat mai repede posibil !!!!

    0
    0
    1. Nelu, nu-ti mai pierde timpul cu astia. Nu vezi cum se voteaza unul pe celalalt, la ce ca.ca.tu.ri spun? Mereti, saraciilor, la munca. UTA e UTA, echipa fanion, voi astialalti, soimii, sunteti de umplutura. Hai pa

      0
      0
      1. Măi băiatule ..”Andorre” să știi că noi mergem la muncă, dar în privința ta am mari dubii că știi ce e aia muncă. Și de ce naiba doar UTA e echipă? Poate doar pentru faptul că își permit mai mult stând pe un munte de bani iar echipele din județ sunt finanțați cu bani considerabil mai puțini. Ești tare frate ai concepții de tot rahatul, pe principiul ești sărac ești prost. Uite ca nu e așa și de aia e atâta oftică că o echipă mică (Lipova) cum zici tu v-a dat clasă. Bravo lor că altfel ce naiba nu ați fi avut motiv de enervare ( tu și Apostu) și trecea viața pe lângă voi degeaba

        0
        0
        1. Aschie, nu stau la discutii cu tine ca imi pierd timpul. Iti explic din nou, ma repet ca poate nu ai cascat urechile bine: 1. Probabil cu taxele ce le platesc la stat pe an, acopar suma ce a vrut sa dea UTA pe copil; asta asa ca sa imi spui mie de munca.
          2. In jobul meu, sa minti si sa “ascunzi” erori poate costa pe sosele, vieti omenesti, mai tica!
          3. Mai era un zmeu pe aici, cu strungul – da, si eu am jucat la strungul in anii 90, la iesire din Vlaicu, apoi am mai trecut si pe la Romtelecom in Micalaca, dar si la CSS Gloria la podul Timisoarei.
          4. Da mai baiatule, exista o singura echipa fanion in judet si e UTA – cauta pe net sa vezi ce inseamna. Nu a zis nimeni ca voi nu sunteti echipa, doar ca de umplutura. Pai mah neobrazatule, sa-ti fie rusine ca ai tupeu sa te compari cu UTA baronului. Voi, ce performante aveti la nivel national si european, de cand v-ati infiintat, ca sa meritati o comparatie cu UTA? Ati jucat cumva in Copa Libertadores si nu stim noi?
          4. Cand eu mergeam la meciurile UT-ei, chiar si in deplasari la Alba-Iulia, Constanta, Cluj, Bucuresti, etc., voi inca erati in cetate, sus pe deal, baricadati ca vin turcii si va cotropesc
          5. Datorita UT-ei, ca are deschidere la fotbalul de performanta, suporterii adversarelor, straini sau din tara, pot sa vina sa va viziteze, auzind ca la 30 km de Arad este o cetate frumoasa, o manastire franciscana de asemenea frumoasa si bai cu renume.
          6. Dupa mentalitatea ta, de cetatean din Congo, zici ca si echipele astea de pe oriunde: Voluntari, Chiajna, Clinceni, Branesti, Navodari, Rocar(si ce fantome am mai avut prin Divizia A) sa fie cat mai multe; da-le naibii pe alea de traditie.Ce, Scornicesti, din satul Impuscatului, nu e un exemplu bun, zici tu?
          7. Alegerea CFR-ului de copil, e normala, banii unde sa mearga decat la clubul de care apartine. Vorbim de campioana Romaniei, un alt nivel fata de UTA(eu nu compar UTA cu ei, nu-mi permit, chiar daca am batut in Gruia). Dar totul sa se faca transparent
          8. Boss, mai rumega inca o data comentarile mele, si proceseaza din nou informatia, poate iti pui si un cooler daca te supraincalzesti. Grija mare, ca ajungi si tu pe Germania, ca nea Werni, si dupa 30 de ani tot cu mentalitate mioritica ramai.
          P.S.: Luciane, cum le permiti lu astora sa denigreze una din Campioanele Provinciei, aici pe site? Membrii asociatiei Suporter Club UTA, nu ziceti nimic? Ii lasam pe astia sa desconsidere legenda UTA?

          0
          0
          1. Andorre esti prea ‘inteligent ‘ pentru noi . Membri asociatiei suporter UTA au cateva clase peste intelectul tau. Ai jucat fotbal sau ai fost copil de mingi acolo unde spui ca ai jucat ? Fraiere cand era Bara la UTA insoteam schipa UTA peste tot cu propia masina si nu cu autocarul pus la dispozitie de alti. Asta pe bani mei nu pe ai conduceri UTA sau sponsorizari primite de fostul sef de galerie Red Fighters……Luca Alecu. Deci la Focsani cand am invins Vasluiul,Bucuresti ,Steaua ,Sportul,National,Rapid ,Bacau , Brasov,Piatra Neamt ……eu am fost pe bani mei . Nimeni nu a vorbit de palmares , de valoarea echipei UTA !!! Asa ca nu iti mai dau replica decat atata iti spun…..nu te mai lega de echipele mici care isi cresc jucatori . Nu mai cere ajutorul lui Luci . Dute la meciuri sparge seminte si retraieste momentele tale de glorie in care aduce-ai mingea portarului. Daca vorbesti asa de echipele mici inseamna ca esti un om mic . Priveste bine si spune ……esti maro ? P.S…..UTA l-a cerut pe Rusu dupa un joc amical nu Lipova a vrut ca el sa joace la UTA. Lipova a ajutat clubul UTA cand foarte multi juniori erau infectati cu COVID . Poate ca presedintele Lipovei sa simtit insultat de uni din conducari echipei UTA care au vorbit nepoliticos si a acceptat oferta cea mai buna pentru clubul lui. EXISTA UN SLOGAN LA GALERIA UTE-I ……PENTRU NOI DOAR UTA CONTEAZA (asa este dar tu invata sa respecti,ai trecut prin viata ca un prost daca nu sti sa respecti )

            0
            0
          2. Doamne ferește câtă patimă pe tine, stai flexat băiatule să nu faci ceva la căpuțul ăla, vreun AVC. Doamne ferește

            0
            0
          3. Tu vi si certi pe altii pentru ce nu este al tau . Daca era vb de Miculescu sau Isac da. Rusu a fost jucatorul altei echipe doar a fost imprumutat la Uta. Ce pui mei tot vreti .

            0
            0
        2. Si iti mai zic una, Aschiuta, ca sa iti dai seama cat te duce bibilica: de unde reiese din vorbele mele principiul de care spui? Aici nu e vorba de bani doar, ca asa de ce nu vine un investitor puternic la soimii? Ai nevoie intai de bani, corect, dar apoi urmeaza istoria, palmares, infrastructura, nume. Asa ca inceteaza cu tot felul de comparatii fara sens

          0
          0
    2. Eu sper ca presedintele Lipovei sa deschida gura si sa isi expuna parerea, sa prezinte si cealalta fata a monedei. Balint nu avea calitatea si competenta sa vorbeasca, Meszar, cel putin din acte, aceeasi problema, deci ramane cel care a ramas cu gaura in buzunarul propriu, ca de aici sunt spumele de la gura. Multa sanatate si sa ne vedem la meciuri de liga 2! Doamne ajuta!

      0
      0
  16. Nu o sa fiti niciodata mai mult de un club de umplutura, de tocat banii consiliului local, cand banii respectivi ar fi putut fi investiti in oras. Pana si Crisul, Sebisul va dau clasa. Hai pa

    0
    0
    1. Ai dreptate una sa desfiintat (Sebis) iar cealalta nu e cu nimic mai presus decat celelalte echipe de liga 3. Asa ca mai termina cu frustrarile tale.

      0
      0
      1. Prostea, ma refer la oras nu echipa de fotbal. Mai scoate capu’ din tentativa aia de orasel…hahaha

        0
        0
  17. Calinel, pentru tine cu siguranta sunt prea inteligent. Esti la fel de mic, precum echipele mici de care vorbesti. Esti la fel de frustrat ca si ceilalti, si te bagi ca musca in curu calului – pe tine nu te-a intrebat nimeni, nimic. Marsh!

    0
    0
    1. „Prietene” ,imi pare foarte rau ca nu te cunosc personal si sa stam fata in fata . Vorbim ca oameni si vedem…..poate ca iti voi aplica regula de trei simple. Spalate pe gura infumuratule si schimba chilotei ( maro esti ). Andorre pe langa faptul ca esti prost mai tragi si frana !

      0
      0
  18. hei adoratule vezi ca sari magaru,nu compara uta mea cu 6 titluri si 2 cupe, cu echipa de astazi care are probleme cu traditia,palmaresul si identitatea,lasa echipele din judet cu problemele lor iar daca poti investeste in fotbal daca ai cojones,nu doar cu tastatura in fata

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button