UTA Arad

Balint a ales selecționata juniorilor pe care elevii săi o vor înfrunta în primul joc școală al verii!





UTA va disputa primul test al verii în compania unei selecționate a juniorilor formate la solcitarea lui Laszlo Balint, la finalul trialului de miercuri seară, de pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic. Din 34 de fotbaliști care au „prestat” în fața staffului tehnic al „Bătrânei Doamne”, au fost reținuți pentru adevăratul examen 19, printre care și doi mijlocași centrali care nu au pătruns încă în Academia UTA.

Antonio Vlad (20 de ani) a fost crescut de Viitorul, dar vine de la CSA Steaua, echipă nou promovată în Liga 2-a, în timp ce Alexandru Răzvan Mogoș (18 ani) e un severinean care a plecat la Virtus Entella (Serie B – Italia) în 2018. Totodată, în jocul școală de mâine a fost prins și Luca Bodri (21 de ani), mijlocaș ofensiv care a activat la Cermei în sezonul precedent și care nu jucase aseară.

Așadar, mâine, începând cu ora 11, pe arena „Francisc Neuman”, prima echipă a UTA-ei se va antrena în compania următorilor fotbaliști: Blaga – Haloș, Salka, S. Sabău, E. Codrea – C, Mihai, A. Vlad, Mogoș, Borcea – Simon, Pașcalău. Rezerve: Cleuța, Pătlăgică, Cocriș, Onișor, Gavrilă, Rotea, N. Nagy, Rădulescu, L. Bodri.









10 comentarii

  1. Cât de mult si-ar dori băietii aștia să joace la UTA. Măcar 2-3 dacă ar lua Gyuszi dintre ei. Doamne ajută!

    0
    0
      1. Tot negative iti dau,dar aici ma vad nevoit sa-ti dau dreptate,maxima….Hora si Antal trebuiau primii dati afara,urgent,fara discutii….Nu exista mama ranitilor…Hora si Antal nu ar mai fi avut ce cauta in lot.,la ce salarii contra-presteaza..De departe….Elefanti,din amintiri desarte….Astia doi,trebuie sa dispara urgent….Sa-i pupam pe nas…Pur si simplu,nu mai pot sa suport ranjetele idioate ale lui Hora,la ratari…Nu mai pot sa inghit asa ceva…Nu mai vreau sa-i vad…sub nici o forma….Punct!

        0
        0
  2. Unde sunt jucatorii imprumutati ai UT-ei stimati conducatori ? Portarul de lot national Opric, fundasul dreapta R Ivan , mijlocasul Paunchici , Gruiescu s.a. ???!!!

    0
    0
    1. Am constatat ca jucatorul cu cele mai multe titularizari si probabil cele mai multe minute jucate in ultimii doi ani competitionali nu a fost retinut pentru meciul de azi. Cei insirati de tine Gogule nu sunt jucatorii celor 2 impresari agreati de club . Asa ca soarta lor este pecetuita. Vai steaua noastra .

      0
      0
  3. Abureala ieftina…Doare tare…daca nu esti in stare sa iti gestionezi academia proprie,dublata cu Atletico,izvor de talente,pai nici muguri mici nu vei culege…In vecii vecilor…Produci,investesti,dar cand esti la recolta,ii dai afara,sau dizolvi respectiva grupa..Impardonabil…ALO,citeste cineva responsabil,fata de academie??Ulterior,la maxima oboseala,le organizezi un trial….Pe bune????Ca sa ce????

    0
    0
  4. Ma intreb oare de ce a fost facut trialul ala miercuri. Ca cei de 2004 erau obositi dupa pregatirea facuta pt turneul final, cei care au jucat la liga 3 erau in vacanta de saptamani bune . Cred ca doar asa ca sa nu zica lumea ca nu a fost facut . Parerea mea ca daca intradevar vrei vreun jucator il monitorizezi frate un an intreg si stii cu bune si rele ce poate.As fi curios la cate meciuri ale echipelor under 19 si 17 a asistat cineva din staful primei echipe. Oricum aduce Apostu alti juniori. Praf in ochii copii. dar sunteti prosti daca mergeti unde va trimit ei. Mergeti unde vreti voi.

    0
    0
  5. Unde vedem meciul? Un club care se respecta ofera live toate meciurile,inclusiv antrenamentele. Progresam,nu ?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button