UTA Arad

UTA este pe cale să bată palma cu medicul timișorean, Darius Florin Mihart





Chiar dacă va continua colaborarea cu Policlinica Turcin și, bineînțeles, cu fizioterapeutul Zsolt Nagy, clubul UTA este pe cale să-și completeze stafful medical cu Darius Florin Mihart. Doctorul timișorean a activat la Ripensia în sezonul precedent și a fost convins să se alăture grupării arădene.

În vârstă de 36 de ani, Darius Florin Mihart este medic specialist ortopedie – traumatologie și lucrează în fotbal de 6 ani de zile, domeniu în care și-a desfăşurat activitatea în cadrul Centrului Naţional de Pregătire Timişoara, ACS Poli Timișoara și CS Dumbrăvița.

Totodată, la UTA s-ar putea întoarce și Dănuț Ifrim. Legendarul maseur al „roș-albilor” a avut o discuție cu Laszlo Balint, urmând ca lucrurile să se clarifice, probabil, la revenirea echipei din cantonamentul din Slovenia.









5 comentarii

    1. Sper sa vina Victor Hexan,fost la Sahtior Donetsk pe vremea lui Lucescu și care acum nu este sub contract cu nimeni.Daca reușește UTA sa-l aducă și cu lotul actual, vom fii în play-off,chiar locul 4.

      0
      0
  1. Se pare ca Dl Meszar chiar citeste ce se mai scrie in sportarad. Un medic ortoped este chiar binevenit, caci prea multi jucatori s-au accidentat , iar unii si-au ales prost unde sa se trateze ( au fost sfatuiti prost..exemplu Hrezdac). Medicul trebuie sa raspunda de prima ingrijire, pe teren, sa aleaga corect unde si ce investigatii se fac, sa urmareasca recuperarea..si el isida OK-ul de revenire pe teren. La asta se adauga medicatia ce o ia fiecare, cind e bolnav, medicamentele de refacere si regimul alimentar. A cam trecut vreme cind aveai voie…sa fumezi o tigara in vestiar, sa bei cafea cu pepsi inainte de meci. As fi fericit daca Dan Ifrim ar fi implicat, pentru ca este un om de calitate si priceput in meserie ( un exemplu : am fost impreuna la un meci Poli Tim – Juventus, iar dupa meci l-am asteptat, ceva timp… Dan verifica ce noutati de refacere, rehidratare a lasat Juventus.. in…vestiar, dupa meci. Chiar m-a impresionat !

    0
    0
  2. Imi pare rau sa o spun,dar imi este aproape imposibil sa cred ca legendarul Danut Ifrim,se va intoarce la UTA,atat timp cat era,cel putin era sau inca mai este,administrator la Gemi Sports,dar mai stii?Gemi este al familiei Cosma/Tucudean…cei care ar putea,dar din varii motive,nu sunt in relatii tocmai colocviale cu conducerea…Daca Danut Ifrim(intamplator ruda prin alianta cu mine,sotia sa, verisoara din Carand),se va intoarce la UTA,va fi un mare plus…Nu cred pana nu vad…Va garantez ca in timpul in care a plecat de la UTA,silit,a asimilat si calitati de manager…Nu aveti habar,ce ar insemna asta…Sa fie oare solul pacii,intre familia Tucudean si Meszar?Doar asa s-ar putea o tinta mare….
    Din greseala lor,am primit un mesaj vocal de peste 4 minute,din partea @sportarad…Uff…Doamne ajuta….Artificii si sarbatoare,nu altceva…Deja am comandat tortul….Caline Mnerie…tu dai sucul,altfel,esti pe santaj…Cafeaua am dat-o oricum mereu pe Arena Motorul,pe frig,vant,ger sau canicula…Va fi randul tau…Grija mare la tehnologie…Fotbalul,ca si fotbalul,dar ai grija ce si cui trimiti mesaje pe Whatsapp,nu toti sunt ca si mine…Ar putea fi proba de divort,alteori…Ha,ha,ha….stai linistit….Nu va transpira nimic….Radeam singur,astazi…Ce gafa ai facut…Ha,ha,ha….
    Hai ca asteptam alt live You Tube,UTA,conferinta de presa…Face-ti ceva cu acel microfon,abia va auzim….Doar cand puneti intrebari deranjante,se ridica tonul….Pffff…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button