Minifotbal, futsal

AC Luciano a bătut Ploieștiul și mai păstrează șanse de calificare în sferturile „naționalelor” de minifotbal, Premiere a ieșit din cursă!





După primele meciuri din Grupa B a Campionatului Național de Minifotbal, FC Premiere își cunoaște soarta. Arădenii nu vor avea șansa să lupte pentru titlu, după ce au pierdut și contra celor de la Reggio Brașov, cu 3-6. Golurile trupei conduse de pe margine de Ovidiu Dragoș au fost marcate de Burlă, Pavel și Vasilca, insuficient pentru un rezultat pozitiv, mai ales că și, ieri, Premierul a cedat cu 3-1 cu Ajax Dulcisimo Galați. Așadar, ultima confruntare din grupă, cu AEK Oradea, va conta doar pentru palmares sau, mai degrabă, pentru teamul de pe Crișul Repede.

În schimb, AC Luciano a strâns admirabil rândurile și în exact șase jucători, fără variante de înlocuiri pe margine, au trecut cu 2-0 de NFC Ploiești. Kocsis și Pantea au înscris pentru teamul lui Lucian Hrincu, care e la mâna lui pentru calificarea în sferturi. Misiunea este, însă, extrem de dificilă, atâta timp cât arădenii trebuie să treacă tocmai de campionii en-titre, Nova Vita Târgu Mureș, în ultimul meci din grupa B, ce începe după-masă, de la ora 17.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button