Fotbal judetean

Radu George e noul antrenor al Unirii Sântana! Puia: „Fost mare jucător, cadru didactic cu experiență, știe să lucreze cu tinerii”





După despărțirea amiabilă de Mihai Roșca, Unirea Sântana a fost foarte aproape de a-l convinge pe Dan Stupar să ocupe funcția de antrenor principal. Până la urmă, fostul fundaș al UTA-ei a acceptat oferta divizionarei terțe mureșene, C. S. Unirea Ungheni 2018, iar conducere grupării „roș-negre” s-a orientat spre un alt tehnician. Coincidență sau nu, acesta a fost coleg în „alb-roșu” cu Stupar, în acea echipă ce făcea furori în Liga 1 în sezonul 1993-1994.

Este vorba despre profesorul Radu George (54 de ani), care a activat ultima oară în Liga 4-a la Voința Mailat. De altfel, fostul fotbalist de profil defensiv fusese schimbat după 11 ani de cârma „alb-verzilor” chiar de Mihai Roșca (în 2017), iar acum roata se întoarce. „Mergem pe mâna lui Radu George, un fost mare jucător, un cadru didactic cu experiență, care a avut continuitate la echipele pe care le-a pregătit înainte. Știe să lucreze cu tinerii, la Mailat chiar a format o generație de excepție cu Pașcu, Cipri Rus, Băla și alții. Obiectivul următorului sezon este calificare în play-off, iar din vara lui 2022, dacă vom avea baza sportivă finalizată și sprijinul Primăriei, vom încerca promovarea”, a spus Cătălin Puia, managerul Unirii.

Deocamdată, Sântana s-a despărțit doar de fundașul Marcel Sârdea, pentru ca achizițiile să se facă și în funcție de doleanțele noului „principal”. Trupa în roșu și negru se va reuni pe 19 iulie în vederea pregătorii noului sezon de Liga 4-a, la care vor lua startul 10 echipe.

3 comentarii

  1. Radu George,alias Radu-Cot…Cand scotea „sertarul”,ramanea cate o extrema lata pe teren….:-))))))Succes!

    0
    0
  2. Nu l-am văzut demult pe Radu George, are părul alb. Tot ce-mi aduc aminte de el este că a fost un căpitan adevărat peste o echipă cu jucători ca Tucudean, Ungur, Coras, Grad, Sinescu, Mutică, Stuparu etc….
    Un om de mare caracter si un fotbalist care a promovat UTA si a bătut toate echipele din Bucuresti, pe vremea lui au fost 5.
    Să fii sănătos si succes, Radu George!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button