Fotbal feminin

„Leoaicele” Olariu, Drăgan și Răduc – chemate „sub tricolor”!





Într-un final, Cristian Dulca, selecționerul naționalei feminine de fotbal, și-a îndreptat atenția și spre fotbalistele Aradului, deținătoare ale bronzului național. Dacă la precedenta acțiune a „tricolorelor”, fostul fundaș nu a convocat nicio o jucătoare de la AC Piroș Security, pentru următorul mini-stagiu de pregătire nu mai puțin de trei „leoaice” sunt chemate la națională.

Se va întâmpla la începutul lunii următoare, mai precis în perioada 2-10 august, la Timișoara, iar fotbalistele convocate sunt Elena Răduc (26 de ani) și Magda Drăgan (19 ani) și Melisa Olariu (19 ani). „Dincolo de calitățile fetelor și capacitatea lor de a munci, meritul principal pentru ascensiunea lor o are antrenorul Dan Cuedan. De fapt, în opinia mea, el este principalul artizan al rezultatelor excelente obținut de echipa noastră în sezonul precedent, locul 3 în prima ligă și prezența în semifinala Cupei României”, susține Liviu Ilea, dorectorul sportiv al fetelor de la AC Piroș Security.

La ora la care vorbim, însă, lucrurile sunt puțin neclare la gruparea arădeană, în sensul că înțelegerile multor jucătoare au expirat și ele încă nu au fost reînnoite, cum nici prezența lui Cuedan pe banca tehnică și pentru la anul nu este sigură. Noua stagiune a primei ligi de fotbal feminin ar trebui să debuteze la începutul lunii septembrie.

FOTO: Ciprian Petcuț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button