Sporturi de contact

Mihai Nistor, noul elev al arădeanului Ruben Stoia, l-a făcut KO pe americanul Madison peste Ocean!





La câteva zile de la oficializarea colaborării cu arădeanul Ruben Stoia, ieșeanul Mihai Nistor a obținut al treilea succes la profesioniști. Boxerul de 30 de ani a luptat, ieri, tocmai în Statele Unite, la Los Angeles.

Nistor l-a bătut pe americanul Colby Madison în secunda a 16-a din repriza a doua, prin KO. Meciul s-a disputat pe „Banc of California Stadium” și a contat pentru categoria supergrea.

”Drumul spre succes nu e ușor, cu atât mai puțin în sport. Dacă vrei să reușești, fii dispus să petreci majoritatea timpului antrenându-te. Respiră, mănâncă, visează doar ore întregi de antrenament. Este singura metodă prin care poți ajunge pe primul loc. Respectul și admirația se câștigă greu, uneori și cu sânge, în ring. Cine nu e dispus să dea tot timpul 120% din tot ce poate, se va amăgi doar cu visurile.

Eu sunt mândru pentru fiecare picătură de sânge vărsată în meciul de ieri pentru că nu a făcut decât să mă ambiționeze și mai tare să dovedesc ce gândesc în fiecare minut: YOU CAN’T STOP ME! ” – mesajul lui Nistor pe contul personal de Facebook.

Sufletul boxului arădean, Ruben Stoia și Mihai Nistor și-au început relația profesională la începutul acestui luni, acesta fiind primul rezultat de notoritate împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button