Superliga

Gică Popescu și Tibi Curt i-au suprins cu cadouri pe copiii suferinzi de la Arad, „oficialii” Farului sprijină proiectul Asociației Cetatea Voluntarilor!





UTA o întâlnește în această seară (ora 18,30) pe Farul Constanța în cadrul etapei inaugurale a stagiunii 2021-2022 a Ligii I. Dacă Gică Hagi și elevii săi au avut program se odihnă, plus o ultimă ședință de ordin tactic, președintele și vicepreședintele clubului de la malul mării au descrețit frunțile câtorva copilași bolnavi, internaținați la Secția de Pediatrie II a Spitalului Clinic Județean Arad.

Insoțiți de Anamaria Nyeki Popa, coordonatorul Asociației Cetatea Voluntarilor, Gică Popescu și Tiberiu Curt au făcut un tur al secției recent renovate rezervată tratării micuților. Fostul căpitan al Barcelonei a fost plăcut impresionat de ceea ce au realizat voluntarii, promiâțând – totodată – sprijin. ”Cu drag pentru viitor”! La invitatia personalului cu inimi mari de acolo, am vizitat astazi, inaintea meciului Farul – UTA, Sectia de pediatrie a Spitalului Judetean Arad. Am impărțit micuților mingi și eșarfe.  Fiindcă modernizarea secției s-ă făcut numai din donații, voi dona și eu o parte din aparatura de care mai e nevoie atunci când noua secție va fi gata” – a fost mesajul lui Popescu pe pagina personală de Facebook.

„Baciul” a fost foarte cald în special cu copiii suferinzi șio părinții lor întâlniți în această dimineață, a vorbit cu ei, le-a strâns mâna și le-a oferit mingi de fotbal cu semnătura sa și eșarfe personalizate cu Farul Constanța. Totodată, fostul mare fundaș al Generației de Aur și Tibi Curt nu au refuzat niciun membru al personalului medical care au dorit să aibă o poză cu cei doi oaspeți speciali de astăzi. ”Gheorghe Popescu ne-a vizitat astazi la Pediatrie 2, pe aripa renovata, aducându-le micilor pacienti daruri. În urma vizitei la sectia modernizată, legenda Gică Popescu a fost surprins de cât de frumos poate fi un spital din Arad, unde se tratează cei mai mici dintre pacienți. Modest și uimit de fiecare detaliu pus cu drag în amenajararea spatiului, Baciul a felicitat și mulțumit tuturor sponsorilor si donatorilor pentru tot ce avem astazi la Arad!” -a fost și remarca Aneimaria Nyeki Popa pe același site de socializare.

În ultimii ani, Acociația Cetatea Voluntarilor a transformat din temelie mai multe secții cu probleme ce aparțin spitalului din Arad, precum cele de Boli Infecțioase, de Neonatologie și Pediatrie.

FOTO: Dora Deak

3 comentarii

  1. Frumos gestul. Nu vreau sa fiu răutăcios dar nu poti sa vii la Arad si sa le oferi copiilor aradeni esarfe cu Farul Constanta. Puteau sa le ofere o minge si alte necesități dar nu esarfa cu Farul. Aici in Arad e doar UTA

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button