UTA Arad

Becali îl vrea pe Miculescu la FCSB, dar oferta pe adresa clubului UTA nu a venit încă





FCSB a făcut meciul începutului de sezon în Liga 1, trecând cu 4-1 de o altă favorită la titlu, CS Universitatea Craiova. Fotbalistul Under 21 din „11”-le vicecampioanei României a fost Octavian Popescu, fotbalist care a și marcat golul cu numărul doi al echipei sale, însă Gigi Becali mai dorește să pună mâna pe unul dintre juniorii care au început bine noua stagiune.

Este vorba despre utistul David Miculescu, care a ieșit în evidență în special în runda inaugurală, cu Farul Constanța. Practic, polivalentul mijlocaș al arădenilor a fost cel mai periculos pentru poarta lui Tordai, lovind și acea transversală după doar 10 secunde de joc. În cercurile sale de apropiați, Gică Hagi și-a exprimat regretul că l-a pierdut pe Miculescu, jucător pe care l-a avut în propria curte, în probe, în urmă cu aproape 5 ani. Totul a ajuns și la urechile lui Becali, care  în urmă cu două-trei luni a fost sfătuit și de Mihai Stoica să-l ia pe tânărul utist, pe care l-a și comparat cu mijlocașul lui Lazio, Milinkovic-Savic.

Prin urmare, patronul lui FCSB a pus mâna pe telefon și i-a sunat personal pe apropiații fotbalistului. Latifundiarul din Pipera știe că „oficialii” clubului UTA vor fi greu de convins să-l cedeze pe Miculescu, mai ales după ce i-a „înțepat” de 150 de mii de euro, procent din taxa de solidaritate de pe urma transferului lui Dennis Man la Parma și alege, cumva, tactica învăluirii. Becali ar dori ca tânărul utist să-și dorească, cumva, atât de mult plecarea de la Arad, încât misiunea sa să fie mai ușoară. Adică, gruparea arădeană să mai lase din pretenții pentru a nu avea un fotbalist nemulțumit în curte. Doar că Miculescu se simte bine în „alb-roșu”, are totala încredere a lui Laszlo Balint și a colegilor din vestiar și simte că nu și-a spus ultimul cuvânt la UTA.

Chiar aseară, euforic fiind după succesul echipei sale cu Craiova, patronul celor de la FCSB a declarat la DigiSport: „Am mai pus ochii pe un jucător, e atacant român. Nu-l ghiciți niciodată! Trebuie să cumpăr tot ce e bun, să fie la mine”, referindu-se, evident, la David Miculescu. Singura problemă este că pe adresa clubului UTA încă nu a sosit nicio ofertă oficială până în acest moment, și, din informațiile noastre, arădenii nu s-ar așeza la masa negocierilor fără ca Becali să pună pe masă cel puțin 800 de mii de euro, plus un procent dintr-un viitor transfer afară. Și, totuși, prețul ar mai putea scădea puțin dacă Miculescu va fi lăsat să joace (sub formă de împrumut) cel puțin până în iarnă sau chiar vara viitoare, chiar dacă va fi achiziționat de FCSB. Fotbalistul timișorean al UTA-ei s-ar încadra în regula Under la Liga 1 și în sezonul 2022-2023 al Ligii 1.

Va fi o săptămână caldă, cu atât mai mult cu cât UTA și FCSB se întâlnesc duminică seara în cadrul etapei a treia a Ligii 1, la Arad.

42 comentarii

    1. Mai nou, se aude prin târg că Craiova lui Mutu și Mititelu este interesată de transferul lui Miculescu…..Mihai Mironică vorbea azi la Ora exacta în sport pe Pro X….

      0
      0
  1. David Miculescu mai are un an și jumătate de contract, dacă nu se face in câteva luni, Becali îl ia gratis… plus ca va trage mult in jos de preț, pentru ca se bazează 100% ca jucătorul nu va prelungi cu UTA și va semna liber de contract cu Steaua.

    0
    0
  2. Eu sper sa nu plece Miculescu la fcsb sau la vreo echipa din România!Miculescu dacă joaca bine sau ft bine meci de meci și are constanta in joc poate pleca direct într-un campionat puternic de afara și pe bani mulți direct de la UTA!Ma enervează faptul ca vezi doamne dacă pleacă la echipele din București pleacă pe sume mari după afara!De ce trebuie sa ii facem cu bani mulți pe unii când și de la noi se poate pleca pe sume destul de bune!Sper ca Vali sa gândească și sa îl sfătuiască pe David sa nu plece

    0
    0
  3. Lucrul bun e strălucirea jucătorului. Tocmai forma constant bună poate ajuta la ocolirea lui Becali, personaj lipsit de simțul onorabilitatii. Tot forma constant bună pot atrage oferte din străinătate cu propuneri corecte El poate fi de 1 milion, cu un 25% procent la o revanzarea. Machidonii cu lovituri sub centura. Becali umbla pe cai ascunse, altul Giovanni, îl interpela direct pe N’Jock, deși avea impresar și contract. Numitorul lor comun, pușcăria. Avem încredere în oportunitățile acceptate de conducere. În fond de ce ar întări UTA pe cei de la FCSB.??

    0
    0
  4. Acest interes vine exact acum innainte de meciul direct. Nu trebuie sa cadem dupa aceasta fenta. Un pret corect pentru Miculescu din punctul meu de vedere ar fi 1mil € plus 20% dintr- un viitor transfer. In cazul unei oferte concrete cred totusi ca el va fi cedat si pentru o suma mai mica, gen 800 mii si 10%.

    0
    0
  5. Sincer sper sa nu plece. Nici macar pe 1 milion, nu la FCSB. Exista riscul sa pateasca ce a patit Denis Rus, Apropo el pe unde mai joaca?
    Eu cred ca daca Miculescu joaca tot asa in iarna poate sa plece direct afara. la finalul turului UTA pe loc de playoff si Miculesc sa plece pe vreo 2-3 milioana afara, pe un salariu mai bun decat la BEcali la un club mai profesionist.
    Doar parerea mea.

    0
    0
  6. David nu trebuie vândut acum dacă face un sezon bun, și sunt semne că asta se va intâmpla, poate pleca de la noi pe o sumă mult mai mare.

    0
    0
  7. Din păcate, o echipa ca și UTA nu are anvergura de a vinde jucatori afara. Nici o echipa din România nu vinde jucatori afara, cu extrem de rare excepții – Ad. Petre la Ejsberg pe 300.000 euro… dar la sume mari, nu poate sa vândă decât o echipa care joaca in Cupe europene… și Hagi trebuie sa-și vând jucătorii in țara, mai greu afara… și Hagi+Popescu au super conexiuni in comparație cu conducerea UTA… plus ca jucătorul va intra in ultimul an de contract și va fi cam obligatoriu sa-l vindem, ca sa nu-l pierdem gratis

    0
    0
    1. Cred ca ai drepatate, UTA nu are avengura de care se bucura FCSB. Dar totusi il avem pe Apostu. Care are relatii si ne poate ajuta in privinta asta.
      Plus acuma suntem in Liga 1. Pana in iarna daca suntem pe loc de playoff avem si o oarecare expunere. Ca sa joci in europa iti trebuie jucatori buni, daca tot vindem la FCSB pe sute de mii, nu o vom reusii sa scoatem capul mult timp. Poate e cazul sa ne asumam niste riscuri. Si daca prin absurd il pierdem in vara viitoare , merita sacrificiul daca ajungi in europa. Juniori buni mai avem si vom mai avea

      0
      0
    2. Eu nu cred că David nu și-ar prelungi contractul cu UTA in caz de nevoie, asa ca nu mai repetați ce spune ciobanul analfabet, să viseze el la jucători gratis.

      0
      0
  8. Poate n-ar fi rău să-i spună Soany că David e de vânzare, 5mil Euro si 10% din procent la revânzare, nu de alta dar ca să stie omul de la inceput cum stă treaba. UTA nu mai e in liga 2. sa vândă pe sute de euro. Nu vedeti cu ce sume lucrează Becali când îi revinde? UTA a luat firimituri de pe Man in comparatie cu el.

    0
    0
    1. Da dar sa scrie clar in contract clauze daca il revinde sau aa imprumut fictiv fcsb sa plateasca daune de 1 milion de euro se poate invata din greseli!

      0
      0
  9. Aceeasi tactica murdara aplicata din nou de catre Jiji-mimi…..Tocmai inaintea confruntarii directe se incearca sucirea mintii lui Miculescu…Sper sa le dea clasa fundasilor si sa isi creasca singur pretul si procentul de revanzare.Succes!

    0
    0
    1. Ai dreptate. Pare acelasi cliseu.Am zis pare,pentru ca,FCSB(Gigi si MM),chiar sunt ineresati sa cumpere ieftin si sa vanda scump.Il cunosc pe Gigi Becali din 1982,l-am cunoscut intamplator,in Bucuresti,la Hanul lui Manuc,cand ii aducea lapte acru de oaie si telemea,unui important personaj al epocii.Eram impreuna cu un amic,care se cunostea cu Giovani si Victor,iar aceastia aveau o relatie apropiata cu respectivul personaj.Gigi,la cautat pe client acasa si acesta era la Manuc.La acea vreme era subiectul glumelor facute de verii lui.Ulterior,a devenit copia fidela a acestora:ahtiat dupa bani si faima,trecand daca trebuie peste orice,ca sa-si vada sacii in caruta.Acum vreo 3-4 luni scriam -nu intamplator-,ca Miculescu este varf si nu mijlocas de banda si ca exista un interes din partea FCSB-ulul.Ei bine,asa l-au perceput si cei de la FCSB.Problema este alta:Miculescu la FCSB,va juca doar atunci cand echipa isi va scimba stilul de joc(momentan cu varf fals) si va aborda un sistem cu varf de careu,lucru greu de crezut,pentru ca toti atacantii joaca doar pentru a iesi in evidenta si nicidecum pentru a servi un coechipier,pentru a fi vazuti de alte cluburi si ulterior vanduti pe bani multi.Nemaivorbind de concurenta pe posturi !. La UTA,are deja siguranta unui titular,are posibilitatea sa-si imbunatateasca jocul si sa se exprime sportiv,meci de meci.Pentru UTA, vanzarea drepturilor federative ale lui Miculescu,pentru un milion de euro,ar fi o afacere extrem de proasta,chiar si cu pastrarea unui procent de 10-12%(Gigi nu va accepta niciodata 20-25%)dintr-o viitoare revanzare.Pentru jucator si club,ar fi intelept ca Miculescu sa semneze un nou contract cu UTA,atunci pozitia ros-albilor la negocieri ar fi una dominanta:clubul ar obtine o suma de transfer mai mare,iar jucatorul ar putea negocia,prin impresar,un salariu mai mare.Din cele discutate de mine cu diverse persoane implicate in fenomenul fotbalistic de la noi si din doua tari vecine(Ungaria si Serbia),valoarea de „vanzare” a lui Miculescu in acest moment,ar fi de 1,6-1,7 milioane de euro,la care s-ar adauga un procent intre 5-8%,dintr-o viitoare revanzare.

      0
      0
    2. Scuze,am uitat sa punctez un lucru esential:depinde de el, dar si de antrenor sa-si/s-ai creasca cota valorica.Pot sa mai afirm ca Partizan Belgrad,il urmareste de vreo sase luni prin interpusi si sunt convins ca sunt interesati de el.Si inca ceva:toti cei cu care am vorbit,sunt de acord ca Miculescu este mai valoros ca Man.David loveste bine mingea cu ambele picioare,are o buna detenta si lovitura de cap si un fizic mult superior lui Man. Oricum se va revinde pe mult mai multi bani decat Man.Asa ca,ar trebui o mai mare atentie din partea clubului,la diversele propuneri de transfer.

      0
      0
      1. Depinde doar de el si doar de cata maturitate va acumula dupa ce a devenit titular,pentru ca prea multa nu prea avea in trecut…
        Egal..Subiectul Miculescu trebuie incheiat,pentru ca nu-i face bine unui copil….Ii abate atentia,pregatirea si somnu…
        Ca exista interese pentru el,e foarte bine…doar ca tactica josnica nu isi are logica,tocmai acum….Vedem dupa meci…

        0
        0
  10. Desi o spun cu parere de rau acum uta ar trebui sa faca ce fac echipele romanesti!ori reinoieste contractul pe inca doi ani ori miculescu trimis la echipa a 2 a pana iese din forma !doar asa uta nu il va pierde gratis din pacate asa se face in fotbalul romanesc asa face si becali!

    0
    0
    1. Nu sunt deacord. Trebuie sa dam dovada de fair play fata de jucator. Trebuie motivat. Miculescu trebuie sa joace la capacitate maxima si sa fie motivat sa evolueze si sa creasca.
      Daca ajuta clubul sa ajunga in playoff si europa, poate nu mai vrea el sa plece, si daca pleaca , si gratis nu e o tragedie.
      UTA mai are si va mai avea juniori de calitate, odata in Europa nu va mai avea nevoice de FCSB la vanzare.
      Miculescu poate sa isi creasca cota si sa plece daca tine mortisi si gratis.
      E win -win.
      Eu zic ca baiatul asta trebuie sa ramana motivat. indiferent.
      UTA sa sacrifice banii momentan, sa il tina sezonul asta , putem castiga mult mai mult din sezonul viitor.

      0
      0
  11. Miculescu poate ajunge direct la o echipa de top de afara, asta dacă reușește sa demonstreze cine este și ce poate, la UTA. Atenție David, nu fi naiv ca Petre, Gigi nu te cumpără dacă nu marchezi și sincer, decât sa mergi la Steaua, mai bine ajungi direct la Parma sau alte echipe puternice din Europa. Tu, poți mai mult decât Steaua, dar, trebuie sa o demonstrezi la UTA.

    0
    0
  12. Sper ca cei din conducerea clubului să aibă înțelepciune și să nu mai vândă talentele în țară. Cum vinde Craiova și UTA poate să vândă în afara țării !

    0
    0
    1. Usor ca pt Craiova si-a bagat nasul Hagi ca avea interes. Pt noi cine dracu isi baga nasul ? Apostu cum citeam mai devreme ? Sa fim seriosi . Este un impresar maruntel fata de fratii Becali. Asa ca vindeti-l cat primiti ceva bani pe el . Ca a mai vrut o data sa-l cumpere Craiova cu aproape 700000 si Soany nu a vrut sa-l dea. Voia mai mult, dupa care a fost in cadere libera . Si nu mai lua 7000.

      0
      0
  13. Asta e vrăjeală ieftină… Îl bulversează pe Miculescu înainte de meciul direct…. E o strategie marca Becali…. Pfff!

    0
    0
    1. Corect, acestui subiect nu ar trebui acordata atentie. In interesul UT-ei, nici nu trebuia sa se scrie in preasa aradeana vreun articol despre acest subiect, cel putin nu inainte de meci.

      0
      0
  14. Ar fi o prostie sa-l vindem pe Miculescu la fcsb. Nu vad de ce sa nu-i prelungim contractul la UTA inca vreo 3 ani, cu o clauza mare de reziliere. David vrea sa stea la UTA, iar noi suntem in postura de a putea emite pretentii din ce in ce mai mari in Liga 1 !

    0
    0
  15. De ce să nu meargă la FCSB unde ar avea cel puțin 8000 de euro pe lună,la UTA are 1500, și niciodată nu va pleca la o echipă mare de la UTA, și ne place sau nu nici la națională nu prea are șanse să ajungă de la UTA! Dacă a-ți fi Vali Miculescu ce l-ați sfătui ca părinte? Viața de fotbalist e scurtă, bate fierul cât e cald și poate ai șansa lui Panin, care dacă rămânea la Arad acum poate trebuia să lucreze la Coficab ca Boloș! La ce foame de bani e la UTA, dacă ciobanul pune jos 500000 îl duce Meszar cu fundiță la capitală!

    0
    0
    1. Nu sunt în asentimentul tău. Ști de ce? Pt ca noi suntem UTA și rămânem UTA și cu timpul, vom creste și vom deveni mult mai puternici. Asadar și noi, UTA, cu Man în Liga 1,puteam ajunge mari și ulterior, puteam sa îl vindem noi cu 15 milioane nu Gigi. Noi am fost, suntem și rămânem UTA, așadar, puțin respect!

      0
      0
    2. Meme, tu ești?
      David are 20 ani, are tot timpul din lume să câștige bani iar sc fc fcsb corturești, unde jucătorii sunt judecați după 30 minute, nu-i singurul club unde poate fi vândut David.

      0
      0
  16. Sper ca, de data asta, clubul și jucătorul să nu cadă în plasa ciobanului. Este o tactică josnică, pe care cei de la fcsb și jurnaliștii de casă au aplicat-o de multe ori, până acum. Să arăți interes pentru un jucător al echipei cu care urmează să joci, pe motivul că este „frumos”?
    Și dacă ar fi real acest interes, Miculescu ar fi, foarte probabil, o victimă a nazurilor lui Jiji și ar putea să se plafoneze repede, așa cum s-a întâmplat cu atâția tineri talentați aduși la București cu mare tam-tam. Iar cu teoria că la fcsb ești vizibil și că ai șanse mari la un transfer afară, să fim serioși! În afară de două-trei excepții, nici ei nu mai reușesc să facă mari afaceri.
    Cred că ar fi mult mai bine ca David să rămână la UTA, să joace meci de meci, să crească frumos și să plece direct la o echipă de afară. Va veni si vremea lui!

    0
    0
  17. David Miculescu,trebuie să rămână la UTA, cel puțin încă 2 ani ( edițiile 2022/2023 și 2023/2024. Ciobanul are bani,dar a distrus mulți jucători, și tineri dar și bătrâni.Miculescu la Arad, se bucură de respect și libertate din partea lui Balint și a colegilor, iar publicul l’a adoptat de mult.Meszár nu trebuie să uite, ciobanul la fentat cu o sumă consistentă de bani, din transferul lui Man, în plus până când la FCSB, există Tănase și Coman, aceștia nu suportă un jucător de profilul lor în apropiere, și l’ar sabota,iar ciobanul ar proceda cu David cum a procedat cu Adi Petre.Și la urma urmei, de ce Miculescu, nu ar juca cu UTA în cupele europene !? Nu cumva este dezideratul fiecărui club de anvergură UTA’ei !? Eu cred că da, iar dacă Meszár vrea să’l vândă, ciobanului, sub cel puțin
    1.200.000 € plus procent la transfer afară, nu trebuie să’l ierte pe ciobanul incult și nesimțit. Apostu, are și el relații afară, de ce n’ar face el mișcarea, ce doar miticii să se bată’n piept !?

    0
    0
  18. Ca o completare, ciobanul incult și perversul de membru, își fac jocul amețitor, să’l zăpăcească pe David Miculescu, că doar Duminica ce vine este meciul
    FCSB’ului la Arad. În astfel de situații, tot așa a procedat ciobanul incult.
    Revenind la UTA și la David Miculescu, clubul trebuie să’l
    respecte mai mult dar și David trebuie să dea dovadă de atașament, ceea ce n’ar fi o problemă, din moment ce tatāl lui David, a jucat la UTA, și a existat o colaborare extraordinară, Miculescu sr., fiind golgeter cât timp a jucat la Arad. Cam așa stau lucrurile despre un posibil transfer la echipa ciobanului incult, al lui Miculescu. Repet, Alexandru Meszár a mai fost „mușcat” de cioban, la procentul de transfer afară ptr.Man, doar nu degeaba ciobanul este văr cu ceilalți șnapani becali.

    0
    0
  19. Mai bine un transfer in afara tarii decat sa ajunga pe mana lui Becali !!! Un meci daca ai jucat slab gata esti sub tirul criticilor, mai bine sa stea in banca lui pt. ca, este tanar ,are multe de demonstrat si va veni si vremea lui la o echipa mai buna decat FCSB !!!

    0
    0
  20. Politica manageriala aplicata în fotbal: Ce nu poți distruge, cumperi. David, sună-i pe Rusu și Oroian puțin și Întreabă-i pe unde mai freacă bancile de rezerva. Dacă vrei sa crești, la UTA ai toate posibilitățile și când consideri ca ai ajuns adult, privește spre vest nu spre est. THINK BIG!

    0
    0
  21. Vad multa naivitate am vazut si la uta mult amatorism tare imi pare ca uta va pica iar de fraiera la faza asta pur si simplu oamenii nu sunt obisnuiti cu smecherile de la ciganii dinbucale aia te fura frate se rad de parerule voastre de naivi

    0
    0
  22. Iarasi punem caruta inaintea cailor? Nu da oierul pe David atatia bani. Si pe buna dreptate. Ce rezultate (cate goluri) are? Adi Petre a fost luat de danezi cand daduse peste 30 de goluri, Denis Man era frecvent printre marcatori, fie si in esalonul 2, inainte sa il ia Becali. O fi baiatul tanar, inalt si loveste mingea cu ambele picioare, dar mai are de demonstrat. A facut cateva meciuri bunicele in play-out plus cel cu Farul si, gata, cineva si-a amintit ca a dat teste cu Hagi si ca e pe agenda lui Becali. Eu imi amintesc ca, in ciuda, gabaritului , in primul an de Liga 1 era mai mult pe jos dupa un contact cu adversarul, de neacceptat la fizicul lui. Si, mai presus de toate, ma repet, trebuie sa dea goluri. Pana atunci valoare lui de pe transfermarkt e cea mai aproape de realitate. Si, da, oierul poate a mirosit potentialul, dar s-a mai fript el cu altii si, normal, vrea cifre, inainte sa bage mana in buzunar. Altii joaca la 17-18 ani titulari in nationala si in cupele europene. Aia au carte de vizita! Nu zice nimeni ca baiatul nu ar fi talentat. dar s-au mai pierdut multe talente pe drum, in special in fotbalul romanesc. Nu stiu cine ii sfatuieste pe astia tineri, cazul lui Oroian si Rusu de ex, este viata de fotbalist scurta, e drept, toti vor sa-si vanda talentele la FCSB, CFR sau Craiova, dar prea ne grabim cu totii atunci cand apar zvonuri din astea.

    0
    0
  23. „Fotbalistul timisorean al UTA-ei”?! Stiam ca DM e nascut in Arad. Sau explicatia e alta? Clarificati-mi problema.

    0
    0
  24. Intrebare: Când ești furat (fraierit) de bani prima data, continui sa mai faci afaceri tot cu aceeași persoana? D-le Meszar, avem pretenții de la d-voastră.

    0
    0
  25. David la UTA ești iubit și nu duci lipsă de nimic!
    Faci parte din FAMILIA UTA, aici vei deveni tot mai bun, vei da totul pentru câștigarea titlului de campioană și vei fii fericit că ai ajutat la împlinirea acestui vis al nostru!
    Peste câțiva ani poate vei merge într-un campionat mai puternic și te vei întoarce la UTA în ultimii ani de carieră!
    Sună bine nu?
    Forza UTA!!!

    0
    0
  26. Trebe sa fii disperat sa mergi sa joci pentru un cioban fara scoala si fara caracter. Daca te respecti pe tine insuti nu poti sa te lasi calcat in picioare de o asemenea persoana.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button