Arhivă articole

Alex Rotea nu s-a acomodat la Brăila și va juca tot în Liga 2-a, dar la Ripensia: „Peste un an va fi mai puternic”Până la urmă, doar Alexandru Pătlăgică va juca sub comanda lui Florentin Petre la Dacia Unirea Brăila. Alexandru Rotea, celalalt junior utist de 18 ani cedat inițial la gruparea de pe Dunăre sub formă de împrumut, a revenit în vest și va îmbrăca tricoul celor de la Ripensia Timișoara până în vara anului următor.

Tehnicul mijlocaș de bandă nu s-a acomodat la Brăila și a dorit să fie mai aproape de casă, el fiind originar din Petroșani. Va fi antrenat pe Bega de profesorul Cosmin Petruescu, care ar putea avea un rol important în creșterea sa, mai ales că: „Alex un fotbalist puțin introvertit, de care trebuie să te apropii, să discuți cu el, să-i cunoști problemele și dacă poți să-l și ajuți. Altfel, are calități certe de fotbalist, e tipul modern de mijlocaș de bandă ce joacă pe picior invers. La grupa noastră, evolua mai ales în stânga, căci intra foarte bine în interior și dădea pase sau tragea la poartă. E tehnic, rapid și creativ, sunt convins că se poate impune în Liga 2-a. Cu siguranță, la seniori își va ordona și mai mult jocul, iar la anul când va reveni la UTA să fie mai puternic, pregătit și el să facă pasul la prima echipă, cum a reușit deja Negoescu, cealaltă aripă ofensivă din angrenajul nostru în Liga Elitelor”, ne-a declarat Costel Bogoșel, fost antrenor la UTA Under 19, acum implicat alături de Cristi Țigan și Sandu Țamboi la grupa de 2007 a „roș-albilor”.

Tot la Ripensia a mai ajuns recent și Zoran Mitrov, un alt mijlocaș de bandă pe care UTA l-a cedat la Sassuolo în urmă cu un și jumătate. Altfel, în județul vecin, dar în Liga 4-a, la Timișul Șag, au mai fost cedați sub formă de împrumut și Eric Pașcu, Petre Rădulescu și George Boștină.

3
0

Un comentariu la articolul: “Alex Rotea nu s-a acomodat la Brăila și va juca tot în Liga 2-a, dar la Ripensia: „Peste un an va fi mai puternic”

  1. Ce stiti despre Petre Simon, fostul golgheter la UTA juniori ? Am vazut ca a trecut pe la Lipova, apoi la Pecica fara a se impune.

    0

    0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.