UTA Arad

Canicula schimbă ora de începere a meciurilor din weekend în Liga 1: Primul fluier la UTA – FCSB se va auzi la ora 22, câți spectatori intră pe stadion?





Liga Profesionistă de Fotbal și deținătorii de drepturi tv au schimbat orele de disputare ale unor partide din etapa a 3-a a Campionatului Național Liga 1 Casa Pariurilor. Aceste modificări au fost făcute luând în considerare prognoza meteo, care prevede temperaturi ridicate vineri, sâmbătă și duminică.

Printre meciurile care-și schimbă ora de începere este și cel de la Arad, de duminică, dintre UTA și FCSB. Cele două echipe nu se vor mai înfrunta începând cu ora 21,30, ci de la 22, drept pentru care, probabil, și „oficialii” arădenilor vor prelungi cu 30 de minute programul de procurare a brățărilor roșii, respectiv al testărilor antigen.

Altfel, mai există o discuție și în jurul numărului de spectatori de pe arenele sportive începând cu 1 august. În noul set de relaxări, se prevede ca din prima zi a lui „Gustar” stadioanele să-și deschidă porțile pentru 75% din capacitatea lor. Evident, doar pentru spectatorii, vaccinați, testați negativ PCR-RT și antigen sau cei care au trecut prin boală în ultimele 180 de zile. Mai rămâne de văzut, dacă va exista și protocol comun între MTS și Ministerul Sănătății pe această temă până duminică sau, de exemplu, UTA va păți ca și la meciul cu Gaz Metan, când anunțurile publice ale președintelui Iohannis și premierului Câțu nu au avut nicio valoarea fără…norme de aplicare specifice. La Arad, 75% din capacitatea arenei „Francisc Neuman” s-ar traduce la aproximativ 8200 de spectatori, un număr posibil de atins la un meci al „roș-albilor” cu vicecampioana României.

Mai jos vă prezentăm programul etapei a 3-a a Ligii I și noul orar al acesteia:

Vineri, 30 iulie

Ora 19.00 Gaz Metan Mediaș – FC Argeș

Ora 21.30 Rapid Bucuresti – Farul Constanța

Sâmbătă, 31 iulie

Ora 19.15 FC Voluntari – FC U Craiova 1948

Ora 22.00 CFR 1907 Cluj – Chindia Târgoviște

Duminică, 1 august

Ora 19.15 Universitatea Craiova – FC Botoșani

Ora 22.00 UTA Arad – FCSB

Luni, 2 august

Ora 18.30 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – CS Mioveni

Ora 21.30 Dinamo București – Academica Clinceni

Partidele vor fi transmise în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.

13 comentarii

  1. Contactat de GSP.ro, Gigi Becali a spus că încă nu a făcut o ofertă pentru Miculescu și că așteaptă să fie căutat de arădeni.

    „Să fie sănătoși cei de la UTA! Să sune ei dacă vor. De ce să mă rog? Într-un an și jumătate îl iau gratis. Să joace acolo și-l iau gratis după aceea”, a spus omul de afaceri.

    Dacă in condițiile astea, in care ne tratează ca pe ultimele gunoaie, UTA il dă pe David ciobanului nu mai calc veci pe stadion.

    0
    0
    1. Pai Ber-becali se crede la piata de animale. Ca el in asta e expert vanzarea/cumpararea de oi ( si nu ma refer doar la animale aici).

      0
      0
    2. Fiti domnilor seriosi….Totul e o cacialma ca sa-l abata pe copil de la concentrare…Niste jeguri acesti „ji-mi”..Nu trebuie bagati in seama si sa incheiem acest subiect!
      Miculescu gol si pasa de gol la protapul de Vlad,apoi se poate redeschide subiectul….

      0
      0
      1. Frustrat Oierul Becali,cu portarul Vlad,mare teapa,de rad toti cata teapa si-a luat cu el….Nu ca nu ar avea loc la Nationala,dar nici in selectioanata ilfoveana,nu e loc de el…Fac pe Dracu’ in patru,verisorii jigisti,fara licenta,penali,ca sa-l vanda cumva…Este loc prin Afganistan,in campionatul Taliban…Hai sa punem si noi presiune pe ei,ce naiba?Hai sa-i primim la Arad,asa cum se cuvine…Lui Mache,labagiul,sa-i aruncam o femeie gonflabila,refolosita,vulcanizata….Hai sa ne batem si noi joc de ei,ca bun venit,ca sa le treaca glumele din program….Sa plece acasa cu trenul de Mangalia,cu halte dese…

        0
        0
  2. Bună domnilor ați uitat că anu trecut îl lua pe Denis Rusu …el cu cine joacă ia jucator de acolo la ….Europene era un jucator Italian care în negocieri avea o sumă de transfer marcase și gol în meciul respectiv patronul clubului spusese
    dacă mai marchează îi creste cota cu încă 500.000 de euro Miculescu marcheaza încă odată pt UTA SUCCES LA TOTI…..

    0
    0
  3. 8200 de spectatori nu poate strange UTA de azi! pur si simplu nu sunt atâția utisti in oraș! mulți s-au scîrbit de indolenta jucatorilor si amatorismul conducatorilor, alții au plecat in alte zări, sau in altă lume! stadionul ăsta asa mic cum zic unii că e nu se va umple niciodată, poate doar la un UTA-Poli sau un congres al martorilor lui iehova!

    0
    0
    1. @Alin…..dute unde și-a înțărcat mutu ia
      pa.Familia UTA e mare,păcat cu aceasta pandemie, la acest meci erau 15.000 de spectatori……

      0
      0
    2. Tu,@Alin,din ce constelatie esti?Sub cate pseudonime scrii???Nu strange UTA spectatori???Mai tataie….pai UTA nu putea sa asigure locuri la Siria,la nivel de cumpana in Liga a 2-a,apoi pe Motorul de plastic.sau in Piata Avram Iancu…Hai sa punem un pariu,intre doar noi doi,ca indiferent ca vor fi 5500 acceptati sau 8000,se va juca cu casa inchisa…Tii pariul cu mine?Propune tu miza si merg direct pe acceptare…

      0
      0
  4. E foarte buna amanarea orei de incepere a meciului…spre 22…Nu de altceva,doar ca baietii nostri sa se obisnuiasca din timp cu disputarea meciurilor din cupele europene,asa,incet,incet…Sa moara haterii de ciuda….Ha,ha,ha….
    Politia Locala Arad,ISU,sa asigure cladirile inalte,poduri,pasarele peste Mures,statii de curent,pentru ca vor fi multi tentati….Nici cea mai mica emotie nu am,fata de FCSB,daca echipa castigatoare,nu se schimba,doar de nevoie…Miculescu sa fie MVP,apoi sa vedem gazetele miticiene….
    Usor nu va fi,clar,dar nici imposibil…Am mai vazut avion militar, plecat invins,spre Bucuresti,charter….Trecut-au anii,multi…E momentul sa le reamintim anumite chestii…

    0
    0
  5. Felul in care negociaza Gigi Becali cu cei care sint perceputi saraci la buget, este tipic milionarilor din intreaga lume. Face o oferta de 2 lei pentru un jucator tinar, junior inca, care si-a cistigat prin munca si valoare un loc de titular la UTA in Liga 1. Daca nu vrei sa accepti 2 Lei pe el acum, te ameninta ca il v-a lua pe gratis peste 1 an jumate. Tupeul i-a crescut dupa ce a reusit sa plateasca UTA-ei un mizilic pe Man, cu ajutorul „total neinteresat al doamnei si domnului Reghecamp”. Acum planuieste si a-l doilea furt din curtea UTA-ei, de data aceasta „pe gratis”. Cred ca familia UTA a ramas „datoare” FCSB-ului, si a venit momentul sa le luam toate cele 6 puncte puse in joc anul acesta si de acum incolo. Asta ca sa le amintimi ca Miculescu nu pleaca gratis, iar pentru Man, inca ne sint datori.

    0
    0
  6. Lumea fotbal care inițial se dorea imaculata, și chiar era, a fost și ea pătruns de mizerie și mizerabili. Asta și prin Europa nu numai la noi. Acolo pe bani mulți , aici pe bani corecți , și investiții nesigure. Becali, doua persoane intr’una, mănâncă sfinți și scuipa draci. Face biserici, ajuta săraci, are chiar o policlinica cu program umanitar , dar toți care fac afaceri cu el, ies în pierdere. Persoana lui e disputata de D-zeu, căruia ii plac ciobanii, și Satan, căruia ii plac decăzuții, oameni care trădează și rudele, dapai prietenii sau parteneri de afaceri.

    0
    0
  7. Sa fie cat mai multi spectatori cu FCSB si impreuna cu galeia sa puna mare presiune pe jucatorii lui JIJI. Ei or sa vina foarte obositi din Armenia , un avantaj mare pt. UTA !!! Sper sa fie bine si UTA. sa castige. FORTA UTA ARAD !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button