UTA Arad

Biletele la meciul dintre UTA și FCSB s-au epuizat în mai puțin de două ore, arădenii speră să mai tipărească altele după relaxările anunțate de Guvern!





Vizita FCSB-ului suscită interes major în rândul fanilor UTA-ei. Aceștia au epuizat cele aproximativ 2300 de bilete puse în vânzare de clubul arădean în doar două ore, fie că a fost vorba despre achiziționarea acestora fizică sau online. Și vorbim despre tichete de aproape două ori  mai scumpe decât cele de la meciul cu Farul, respectiv 60 de lei pentru un loc la tribuna I, 45 de lei la tribuna a II-a și 30 de lei la peluza „Iosif Petschovschi”

Punctele de vânzare de la arena „Francisc Neuman” s-au deschis la ora 11, dar coada a început să se formeze cu două ore mai repede. Doar cei care au ajuns la rând până în jurul orei 12,00-12,15 au fost norocoși, căci restul au fost informați că toate biletele disponibile au fost epuizate. Au fost exemple de fani, care, văzând că au puține șanse să ajungă la să-și ia fizic biletul de la stadion, deși stătuseră zeci de minute la coadă, au pus mâna pe telefoanele mobile și și-au rezervat online locurile pentru disputa de duminică seara, de la ora 22.

Așadar, toate cele 5500 de locuri disponibile pe „Francisc Neuman”, în condițiile în care protocolul valabil azi prevede deschiderea noii arene arădene la jumătate din capacitate, sunt deja ocupate. Totuși, există speranțe ca numărul fanilor să crească până la 8200 dacă noul set de relaxări va fi adoptat de Guvern vineri și mai ales dacă va exista și protocol comun între MTS și Ministerul Sănătății pe această temă. Altfel, UTA va păți ca și la meciul cu Gaz Metan, din primăvară. când anunțurile publice ale președintelui Iohannis și premierului Câțu nu au avut nicio valoare fără…norme de aplicare specifice.

”Toate biletele pentru partida cu FCSB au fost epuizate! În cazul în care propunerea de a disputa meciuri cu 75% din capacitate va fi acceptată de Guvern și publicată în Monitorul Oficial în timp util, urmează să mai punem în vânzare bilete! Vă mulțumim pentru întelegere!” – e anunțul oficial al clubului UTA.

Evident, indiferent de numărul final de spectatori la confruntarea din runda a treia, dintre echipele lui Balint și Todoran, vorbim doar despre persoane vaccinate, testate negativ PCR-RT și antigen sau cele care au trecut prin boală în ultimele 180 de zile. În ceea ce privește testele rapide, acestea se vor efectua la stadionul arădean în ziua meciului, adică duminică, între prele 10 și 19,30, contra unei sume mult sub prețul pieței – 20 de lei.

Meciul dintre UTA și FCSB a fost aprins și mai mult de pașii făcuți de Gigi Becali în direcția lui David Miculescu, mijlocașul de 20 de ani al „Bătrânei Doamne”. Până una alta, patronul vicecampioanei s-a lovit de prețul mare (în opinia sa) fixat de arădeni pentru un transfer definitiv, aproximativ 1 milion de euro. Contractul lui Miculescu cu „roș-albii” expiră în vara anului 2023.

13 comentarii

  1. Unde era utistul ala vechi, ca îmi pare rău că trebe sa ma iau de el ca poate chiar ii utist și ii chiar și vechi, când zicea ca vor fi 1000 de oameni la stadion. Cum naiba sa ai gândirea asta. Iar dacă mai ești și utist și, și vechi ai pe viata abonament la clubul tău de suflet. Pe cei care se plâng de preturi nu i înțeleg este varianta abonament care îți asigura prezenta la minim 40 meciuri la clubul tău drag.

    0
    0
    1. Rog si eu pe utistul ala vechi sa vina sa recunoasca ca a vorbit prostii! si pe ceilalti ca el care au spus ca vin 1000-1500 de suporteri maxim.
      Asta ca sa nu mai vorbiti inainte sa ganditi!
      La fel si atunci cand criticati, mai ganditi putin inainte, e mai sanatos.

      0
      0
    2. Se vede ca Aradul este capitala suporterilor din provincie.Nu vreau sa pomenesc aici de suporterii din Voluntari,Clinceni,Chiajna si tot Sectorul Agricol Ilfov. Cu suporterii alaturi,UTA va deveni tot mai puternica.Imi aduc aminte cu placere de meciul Poli-UTA 3-4 cu un Jeremy Njock marcator a 2 goluri si a 2 pase de gol si cu suporterii UTA-ei in numar de vreo 8000 (in deplasare) poate chiar 10000……
      Si acum ceva amuzant,la sfarsitul meciului un reporter ii ia interviu lui Njock si-l intreaba–-Ati auzit de interesul lui Gigi Becali pentru dumneavoastra? Raspunsul lui Jeremy Njock–-Da asta cine mai e?
      Deci,David Miculescu,la sfarsitul meciului,la interviu trebuie sa-i raspunda cumva lui Becali,ca pe el nu-l intereseaza FCSB si ca are oferte mult mai mari de la alte cluburi din Europa.Curaj ,David……

      0
      0
    3. Da mai copile, eu am fost la meciul cu Feynord Rotterdam in 1970, cand am eliminat campioana intercontinentala, am prins meciuri mari facute de UTA pevremea lui Gornea(Vidac, Iorgulescu), Biro, Kukla , Poszony, Popovici, Lereter,Schepp, Domide , Broszowsky, Axente, Kun II Attila, Sima ,Florian Dumitrescu, apoi Giurgiu, Tisza, Leac, Colnic, Batea ,Szell, Coras, Lucaci ,Tarlea, Csordas,Lovasz, Gaspar, Batea, Bedea,Bodi,Trandafilon,si multi altii.Mie mi se parea normal ca pe intregul campionat pretul biletului sa fie fix, indiferent cu cine joaca UTA.Pe noi cei cu abonament nu ne afecteaza , dar pe apartinatorii de ocazie, da.

      0
      0
      1. Am prins faze de-a lungul zecilor de ani cand am mers la meci la UTA, cand sefii, si adjunctii sefilor de galerie nu se uitau la meci , ca erau cu spatele la teren, ei ii monitorizau pe cei care nu strigau foarte tare, care fumau prea mult, si ii amenintau ca nu ii vor duce in viitoarea deplasare .Vezi Luca Alecu, vezi si altii din ziua de azi (apropo, ce mai face Luca Alecu)

        0
        0
        1. As dori ca Guvernul si LPF sa dea voie la 75 % din stadion si sa fie peste 8000 de UT-isti .Haide UTA.Pentru noi doar UTA conteaza.Azi dupa ce FCSB a luat muie de la echipa din Kazsastan, jucata in Armenia , cred ca e o paine de mancat dumineca noaptea la Arad, un 1-0 chinuit si le-am dat-o in barba .

          0
          0
  2. Dacă UTA , prin jucătorii actuali, lupta pentru o performanta, stadionul se va dovedi mic. Teoretic și practic 6000 de oameni sunt,, nucleul ” a 12.000. E fenomenul de la vot. Marea masa sunt nehotărâții. La fotbal se numesc marea masa a celor care încep sa creadă în echipa. Toți am întrat în fotbal din aceasta categorie. Mai mult sau mai puțin iubitori de tradiție. Ce Aradul are numai 8000 de iubitori de spectacol fotbalistic care a înnebunit globul și televiziunile ?? Totul în mana grupului de 40 de oameni purtători, cu prioritate al culorilor, ros-albe !!

    0
    0
  3. Bună ziua!
    Se întâmplă să aibă cineva un bilet în plus achiziționat?
    Bineînțeles, achit pentru el.
    Îmi doresc sa il ofer cadou unui prieten din Arad care și-a dorit foarte mult sa ajungă la meci, dar literalmente nu a mai apucat.
    Mă puteți contacta la numărul 0740.120.811.
    Va mulțumesc mult!
    Cosmin

    0
    0
  4. Suntem o mica Barcelona și asta o spun de 4 ani. De ce? Dacă la fiecare meci, suntem 5500 de suporteri, asta echivaleaza cu cca 50.000 euro, pe meci. Asadar, la 20 de meciuri acasă, putem sa aducem un aport de 1.000.000 euro pe sezon. Întrebarea care se pune: Pt ce sa ne vindem jucătorii rivalilor, pe 800- 1 mil de euro? Mai bine ii vindem afara pe 5-6 mil. Cuplul Meszar-Atilla este un cuplu competent și împreună cu noi suporterii, alături de antrenor și jucători, putem deveni de neoprit. Și încă ceva, sa mai încetam sa ne mulțumim cu puțin, priviti la CFR, au ani, când doar din participarea în cupele europene ajung sa strângă cca 15 mi-l pe sezon. Asadar, hai sa gândim mai mare. Cu UTA, pana la moarte!

    0
    0
  5. Din punctul meu de vedere prețul biletelor e justificat,la acest meci vor venii și iubitorii ai adversarilor și din județele învecinate și mi se pare normal ca cei care sunt suporteri de ocazie sa plătească.
    Eu am abonament,din păcate nu pot merge duminică la meci dar am stat azi la rând să iau bilete, (paradoxal),dar i-am motivat pe cei ce nu au încă abonament să-și cumpere, dacă ești arădean sau fan UTA nu poți fii suporter de ocazie… restul sa plătească.

    0
    0
      1. @Alin
        De ce nu faci tu o coregrafie si o propui galeriei? Ai incercat?
        Sau spune-mi tu ce ai facut sa repari situatia asta daca nu iti place? Ai vorbit cu cineva din galerie si te-a refuzat?
        Ca asa sa comentam toti suntem experti si e usor.

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button