Gloria LT Cermei

Cermeiul a ratat primul meci al stagiunii și a spus adio Cupei României! Moisă: „Dacă la 1-1 am fi primit și noi de la arbitru ceea ce meritam” + FOTO





Gloria Lunca Teuz Cermei nu a produs surpriza în primul tur al Cupei României la fotbal. Lotus Băile Felix, echipa mai bine cotată și ceva mai experimentată s-a impus cu 3-1 în Țara Sămădăilor, întorcând scorul de la 0-1. Michel Vlad a marcat spectaculos la revenirea oficială la Cermei, dar Făgărășanu a egalat la ultima fază a primei reprize. Același jucător și Fl. Pop au mai marcat de două ori la mijlocul actului secund și „roș-albii” spun deja adio competiției KO.

Moisă: „Nu avem încă putere de concentrare”

La final, Flavius Moisă a recunoscut cu fair-play superioritatea teamului bihorean. Pe de altă parte, antrenorul cermeianilor nu a uitat să pomenească  de faza din minutul 60, când Radu Popa a fost faultat în careu, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. „Probabil nu avem încă putere de concentrare pentru un meci oficial, așa că putem să-l luăm ca un meci de pregătire și trebuie să vedem greșelile pe care le-am făcut. Le-am dat noi mingea, au greșit niște jucători tineri, nu le tăiem capul. Îi ajutăm și îi promovăm în fotbal, bine că au venit acum aceste erori și nu în campionat. La mijloc am propus fotbal până la 1-0, dacă la 1-1 am fi primit și noi de la arbitru ceea ce meritam…Am avut penalty, poate am fi contat mai mult, nu neapărat că am fi câștigat. Am dat assisturi la golurile lor, cam asta a fost. Ăsta este lotul, mai lucrăm, cu ei trebuie să o scoatem la capăt, mai avem o lună de pregătire”, a spus antrenorul principal al Gloriei Lunca Teuz.

Ghiț: „Echipa a reacționat bine, vreau să creez un mix între cei tineri și cei cu experiență”

Fosta CSC Sânmartin, pe numele său Băile Lotus Felix, are gânduri mari în noul sezon, iar prima apariție oficială a fost trecută cu bine. „A fost un joc bun, în condiții grele, căldura a fost foarte mare, dar având în vedere stadiul pregătirii noastre, a fost un antrenament bun. Gazdele au marcat la o greșeală de poziționare la fază fixă, dar echipa a reacționat bine. A revenit în joc și am reușit să ne impunem după câteva contraatacuri bune. Folosim Cupa României ca și meciuri amicale, mergem înainte și o să vedem în funcție de starea echipei ce va ieși. În campionat ne dorim o clasare mai bună ca anul trecut, personal vreau să creez un mix între cei tineri și cei cu experiență. Luăm totul pas cu pas, vrem să câștigăm fiecare meci și ne dorim să ne clasăm cât mai sus. Cu siguranță. vrem să ajungem în play-off. Sunt mulțumit și de noile achiziții. Făgărășanu și Codoban sunt jucători cu experiență, au adus un plus echipei, trebuie să-i mixăm pe cei tineri lângă acești jucători care au jucat în ligi superioare. Mai avem nevoie de doi jucători pentru a dubla posturile, un mijlocaș central și un atacant. Pot fi juniori foarte buni sau seniori, trebuie să fie de calitate, peste media echipei. Stăm bine la juniori, sunt produși în zona Bihorului de centrele din Oradea și județ”, a spus Gheorghe Ghiț, noul antrenor al grupării bihorene.

Galerie foto Gloria Lunca Teuz Cermei – Lotus Băile Felix 1-3, semnată Costel Șerban

În alte confruntări din turul I, din zonă:

Armata Aurul Brad – CS Hunedoara 4-5

ACS Poli Timişoara – CSM Deva 3-6 după prelungiri (2-2 după 90 de minute, 3-6 după 120 de minute)

ACS Nera Bozovici – Progresul Ezeriş 0-2

CS Universitatea de Vest din Timişoara – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii  1-2

Foresta Tileagd – Luceafărul Oradea  2-1

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button