Arhivă articole

O nouă vizită câștigătoare în Podgorie: Păulișana Păuliș – Frontiera Curtici 0-3După 4-0 la Pîncota, Frontiera Curtici a mai  câștigat un amical în Poggoria arădeană, dar la Păuliș. De această dată, trupa lui Radu Anca s-a impus cu 3-0 în fața prim divizionarei județene pregătite de Dinu Maghici.

Toate golurile s-au marcat până la pauză, de la jucători nou veniți în această vară, două dintre ele prin șuturi de excepție, din afara careului, din stângul lui Burlă și dreptul lui Moldovan. Au fost golurile cu numerele 2 și trei, căci prima reușită, venită după doar două minute de gol, i-a aparținut tot lui Burlă, care a pus latul la pasa ideală a lui Prică. Divizionara terță a mai avut și alte ocazii de gol, dar și Păulișul putea marca dacă Darius Don nu ar fi ratat un penalty după pauză sau nu ar fi lovit odată bara.

Pentru Păulișana a fost al doilea test al verii, după 6-1 cu Iratoșu. Petcuț, Grigorian, Baraghin și Pandele au fost absențele trupei din Podgorie, iar juniorii timișoreni, Vlad Rusu și Eli Oniceanu, au evoluat în premieră pentru divizionara a patra arădeană. „Am jucat împotriva unei echipe legate, cu multe nume importante din fotbalul arădean,  care va avea un cuvânt greu de spus în ediția următoare a Ligii a 3-a. E clar că sunt la un nivel superior față de noi din toate punctele de vedere și, pe lângă asta, ne-au luat și tare, cu gol în minutul 2 și apoi au făcut rapid și 2-0. De abia la acest scor ne-am mai dezmeticit și noi, puteam marca și noi, dar, altfel, nu cred că putem vorbi încă de tactică la noi. Suntem o echipă în formare, căutăm încă soluții pe unele posturi, azi de exemplu am avut în premieră  cu noi doi copii de 2003 din județul Timiș. Am avut și ceva absențe, dar este timp să ne punem pe picioare”, a spus Dinu Maghici, antrenorul trupei din Podgorie.

În absența lui Alin Mihai, care acuză dureri la genunchi, în centrul atacului curticean a evoluat ex. utistul Bogdan Burlă. „Chiar a jucat bine pe acel post nou pentru el, rămâne de văzut dacă-l vom lua cu adevărat în calcul pentru postul de atacant și în campionat. Altfel, am făcut un antrenament bun, util, puteam să mai înscriem și alte goluri, sunt convins că o să devenim mai pragmatici peste două-trei săptămâni”, ne-a declarat Radu Anca, „principalul” Curticiului, care de sâmbătă va trece la adversari de același eșalon, odată cu vizita celor de la Pecica.

Formații:

Păuliș: Burtic (46 Dagău) – E. Calancea (46 Ad. Popa), Blănaru, Pleșca (46 V. Rusu), Benescu – Onuțan (46 Zubașcu), Palade – N. Marc, Oniceanu, D. Don – Măgurean.

Curtici (prima repriză): Mucha – Cleuța. Calvin, Glior, Puta – N. Varga, Al. Pavel – Cr. Moldovan, Avrămuțiu, Prică – Burlă.

Curtici (repriza a doua): Mickean – Morar, Cleuța, A. Popescu, Vereș – Coșa, Ciupuligă – Huțanu, Păulin, Andrieș – Brîndușe.

1
0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.