UTA Arad

„Duminică, toți în roșu!” – apelul utiștilor pentru meciul cu FCSB, Balint plusează: „Ne dorim să îi facem fericiți pe adevărații noștri suporteri”





Stadionul „Francisc Neuman” ar putea fi o mare roșie la ora meciului de duminică seara cu FCSB. Peste cei 8000 de suporteri care vor avea acces la meciul cu vicecampioana României sunt invitați de clubul UTA, la inițiativa SCU, să vină îmbrăcați în roșu. „La cerința și dorința Suporter Club UTA, dar și a noastră, am dori să vedem pe toată lumea care va lua loc în tribune îmbrăcată în roșu la meciul de duminică seara, cu FCSB”, a transmis Attila Broszovski, managerul general al grupării emblemă a orașului.

Cel puțin în echipamentele pe care „Bătrâna Doamnă” le-a purtat în meciurile de pe teren propriu nu a lipsit niciodată roșul. Ultras Arad a venit cu un mesaj și mai puternic: ”Roșul este culoarea iubirii. E o culoare care reprezintă în primul rând pasiune, dar poate semnifica și curaj, ambiție, furie sau determinare. Este înfățișarea sângelui… îți atrage privirea și îți crește pulsul. Te provoacă la luptă. ROȘUL este culoarea noastră, a utiștilor. O nuanță de roșu l-a fermecat, cândva, pe baronul Neuman și acesta a desăvârșit-o. Acum ROȘUL este la fiecare pas în tot Aradul. De aceea, duminică, vrem un stadion plin numai cu tricouri roșii! Vrem ca peluza și tribunele să se unească sub aceeași culoare! PS. Dacă dorești să contribui la cromatică, dar nu ai în garderoba de suporter un tricou roșu, magazinul oficial 1945.ro îți stă la dispoziție în fiecare zi la stadion! DUMINICĂ… TOȚI ÎN ROȘU!”

Iacob și colegii săi au rămas puțin datori după 0-0 cu Farul, la primul meci cu spectatori pe noua arenă a Aradului. La meciul cu FCSB, numărul fanilor în tribune va și mai mare, iar Aradul fotbalistic tânjește după un rezultat pozitiv cu una dintre cele mai bune echipe din România. „Este clar că ne dorim să îi facem fericiți pe adevărații suporteri utiști care vor veni la stadion, pentru că știm că printre spectatori vor fi și persoane care vor asista la meci pentru cei de la FCSB. Până la urmă, e normal, e firesc, FCSB este o echipă destul de iubită cel puțin în această zonă, dar pentru adevărații suporteri utiști care vor veni stadion, dar și cei care nu vor avea această posibilitate și ne vor urmări la TV, ne dorim să facem un joc bun și să obținem un rezultat pe măsură”, a menționat Laszlo Balint, antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

Accesul pe stadion – pe bază de brățări, excepție fac copii sub 12 ani!

Ca și la meciul cu Farul Constanța, din prima etapă a Ligii 1, posesorii de abonamente și bilete trebuie să-și procure și brățări pentru a avea acces porțile arenei „Francisc Neuman” la confruntarea cu FCSB. Singura diferență ar fi că testele antigen din fața stadionului nu se vor mai face și sâmbătă, ci doar în ziua meciului, pentru suma de 20 de lei. Motivul e unul simplu și acela că un test rapid negativ e valabil doar 24 de ore, or asta ar însemna ca suporterii fie poftiți la corturile cadrelor medicale sâmbătă, după ora 22. Dar iată anunțul complet al clubului UTA pe această temă:

”Accesul pe stadion este permis persoanelor care dețin abonamente valabile sau bilete si brățări personalizate pentru fiecare meci, emise de club.

Brățările se pot obține doar de către:

  • persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 ore
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.
  • copii sub 12 ani nu au nevoie de test și nici nu vor primi brățară

Clubul vă asigură teste antigen pentru toți doritorii, preț 20 lei/persoană.

Brățările se eliberează la Arena „Francisc Neuman” după următorul program:

  • sâmbătă, 31.07.2021,  ora 10:00-13:00 și 17:00-20:00 (vaccinați, test RT-PCR, vindecați)
  • duminică, 01.08.2021, ora 10:00-19:30 (vaccinați, test RT-PCR, vindecați, test antigen)

Testele antigen se vor efectua la Arena „Francisc Neuman” după următorul program:

  • duminică, 01.08.2021, ora 10:00-19:30

Având în vedere contextul actual, recomandăm ridicarea brățărilor în timp util.

Vă informăm că porțile stadionului vor fi deschise duminică de la ora 19:00.

Este interzisă introducerea pe stadion a alimentelor și băuturilor de orice tip (inclusiv semințe).

Accesul în stadion se va face doar la porțile corespunzătoare sectorului inscripționat pe abonament sau bilet.

Copiii sub 3 ani u acces liber și vor sta în brațele însoțitorului.

Copiii între 3-13 ani au 50% reducere la achiziționarea biletelor, reducere ce se poate aplica doar la Arena „Francisc Neuman””

10 comentarii

  1. Da sigur , mă îmbrac în roșu că așa vor ultrasii de teren propriu.. mă îmbrac în violet numa așa de a drecului ?

    0
    0
    1. Prietene, rugămintea mea către tine ar fi simplă, fi viol(a)t cum vrei tu,nu se supără nimeni ,dar rămâi în pătratica ta ,nu văd rostul comentariului tău…Aș prefera un stadion plin cu 6-7 mii de utis-ti în loc de 8 mii de spectatori dintre care vreo mie să vină la stadion pentru altă echipă. Pentru noi doar UTA contează

      0
      0
    2. Din partea mea,poti sa te imbraci,in orice culori doresti,chiar si violet,inseamna ca ai avea „Cohones”mari.Vei fi,insa,probabil, doar in fata televizorului,acasa ai voie si cu seminte…si pe langa decojire,iti vei mai musca si unghiile…nu din greseala…:-))))

      0
      0
  2. O initiativa excelenta…Asa cum era pe vremuri,demult apuse,pe cand tribunele,cu gradene de lemn,coapte de soare,ploi,vanturi si zapada,erau doar alb si rosu,in majoritate…Nu am criticat,decat in discutii personale si nu comentez culorile negru sau gri,anoste,inclusiv la echipamentele oficiale….Nu e treaba mea…
    Acum…mmmna…Am cumparat mereu din Fan Shop,chiar si atunci cand avea statut de ghereta din lemn, sau sub cort si continui sa vizitez Fan Shop-ul…Mi-am echipat toata familia cu acele tricouri cu deschidere in V,cu snur,cu dungile reprezentative,verticale,retro…,plus altele…
    Si acum pentru cei mai tinerei,sau necunoscatori,la incadrarea,STIATI CA?????
    Stiati ca,la infiintarea clubului,echipei UTA,in 1945,culoarea ar fi trebuit sa fie verde,propusa?…Doar ca WW2,nici nu isi terminase de ingropat victimele si culoarea verde a fost considerata reprezantiva al nazismului,deci s-a renuntat repede la idee…Cum s-a rezolvat?Cum s-a ajuns la alb-rosu?Simplu si democratic,notiune care mai exista,real,pe atunci..Prin vot…S-au miscat foarte repede…in mai putin de o saptamana.
    Baronul Neuman a solicitat pareri,pe sectii,apoi reprezentantii respectivelor sectii,au fost convocati in hala principala,Filatura,cam pe unde se afla acum noul sponsor,CBA,dupa incheierea programului de munca….Si voturile au fost clare…ALB cu ROSU..si asa a ramas,pe veci sa ramana!
    Mentionez,ca nu stiu de pe Wikipedia asta,pentru ca stiam de pe vremea copilariei…Tatal distinsului profesor Dionisie(DINI)Piros,nonagenar acum,sanatos tun,a fost contabilul si mana dreapta al Baronului,parintii mei fiind prieteni de familie….Enciclopedie….Ai putea sta ore intregi,sa-l asculti,chiar si acum….
    Asa ne-a fost soarta,ALB-ROSU,prin votul muncitorilor acelor ani foarte grei….Istoria si faptele nu se pot ascunde sau deforma….
    Frumos,nu-i asa???

    0
    0
    1. Alb-rosu, alb-rosu…dar cine a propus culorile ? fiindca au fost propuse culori si apoi s-au votat pe ele.

      Ca o mica aluzie…care sunt culorile lui Arsenal, unde si-a facut cineva facultatea ?

      0
      0
      1. S-a lasat din partea Baronului,evreu ca etnie,o alta alegere de culori…Au votat muncitorii,piramidal,sefi de sectie,apoi reprezentanti,care au si justificat din ce cauza nu au vrut verdele…Si nu rosul a fost primordial,ci alb-rosu….Exista carti in vanzare,documentatii clare,nu neaparat internet…

        0
        0
        1. L-ai amintit pe profesorul Dionisie Piros, insa nu i-ai privit povestirile sale in video-ul UTA Arad – 70 ani. Priveste-l mai jos cum zice la minutul 8:30 ca baronul si-a adus aminte de Arsenal si a propus culorile alb-rosu, iar cei din sedinta au acceptat in unanimitate. Uneori exagerezi Giro, nu exista chiar o democratie „vox populi, vox deii”, si nici nu era potrivit sa se aplice asa ceva pentru votarea culorilor, deci nu au fost propuneri facute piramidal, ca apoi sa se selecteze rezultatul final.
          https://www.youtube.com/watch?v=S0iOvTYwqGo

          P.S. Eu cand afirm ceva, afirm din surse clare ori din cunostinte dobandite, nu blufez.

          0
          0
    2. Ca o mica clarificare…verdele era culoarea reprezentativa a legionarilor din Romania(nu a nazistilor din Germania).Bineinteles ca legionarii erau aliatii cei mai reprezentativi din Romania ai nazistilor germani.

      0
      0
      1. Hai sa nu intram in extreme care nu si-ar avea rostul aici,despre nazisti si legionari,acoliti.,pe aecst site sportiv.Ideea era ca UTA ar fi avut o posibila culoare verde,propusa…Refuzata din cauza ca Aradul a suferit enorm,in timpul razboiului WW2,lovit din tabere diferite…Ceea ce este cert,este ca s-a refuzat din start culoarea verde….BARONUL,modest, supus parerilor si foarte bun ascultator, fost atat de baron,incat a supus la vot,cu toate ca decizional…Alb-Rosu a ramas!Cam asa s-a decis…Ca a fost student in Anglia,pe atunci,la Londra,devenit suporter Arsenal,unde isi petrecea timpul liber,este stiut…Diferenta fata de zilele prezente,ar fi ca avea titlu nobiliar,Baron Vegvari von Neuman,nu baron politruc de partid,actual….Ca ne-a lasat aceasta mostenire,prost gestionata,e altceva…Mic sau mare,chinuit sau nu,stadionul,culorile,sunt ale noastre,ale aradenilor si nimeni,niciodata nu ne va putea fura asta,niciodata….Pe veci!UTA insemna Arad,nici PNL,nici PSD,nici USR..UTA este apolitica…E UTA noastra!
        Imi doresc enorm sa se dezgroape dosarele pierderii cresei,spre ASS,un biet trubadur pe reparatii telefoane,mucalit si spre spatele locatiei..Sper sa se dezgroape aceste ciudatenii si sa plateasca toti cei implicati…Pun la dispozitie,oricand numarul de telefon al imputernicitului timisorean,care s-a ocupat de aceste retrocedari ciudate,fost administrator,la Hotel Bega,Timisoara si imi asum ceea ce scriu…Prins cu mana in miere,adanc…Se numeste Lupu/0748894697 sau 0734526284,el a administrat absolut tot ce tinea de mostenirea Neuman,el a intermediat absolut tot…

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button