UTA Arad

E din nou îmbulzeală la stadionul „Francisc Neuman” pentru ultimele bilete la UTA – FCSB, s-a lăsat și cu un leșin la coadă!



Vestea că arena „Francisc Neuman” își va deschide porțile la 75% din capacitate, după relaxările stabilite prin Ordonanță de Urgență a Guvernului României, i-a mobilizat din nou pe suporterii UTA-ei. Aceștia s-au așezat la coadă încă de pe la ora 16,30 pentru a pune mâna pe un bilet la meciul cu FCSB, din cele aproximativ 2700 pe care le va mai scoate la vânzare gruparea arădeană. În acest moment, cu aproximativ o jumătate de oră până ce punctele de vânzare ale tichetelor se vor deschide publicului, sunt peste 200 de arădeni la coadă, în  caniculă.

Unul dintre cei care doresc neapărat să îi vadă pe „roș-albi” în confruntarea cu trupa lui Dinu Todoran a leșinat, dar, cu ajutorul celor din jurul său, și-a revenit până la intervenția SMURD-ului. S-a spart și o sticlă de bere în apropierea porții de acces la demisolul arenei din „Francisc Neuman”, dar cei de la UTA au intervenit rapid pentru a curăța cioburile. La cum stau lucurile se pune problema doar în cât timp se vor epuiza cele 2700 de bilete, ținând cont că ele se comercializează și online.

De menționat ar mai fi că locuri pe stadion mai sunt doar la cele două peluze, pentru suma 30 de lei bucata. Pentru acest meci, pentru a acoperi cererea de bilete, organizatorii vor deschide și jumătate din peluza rezervată galeriei echipelor oaspete. Apropo, până la această oră fanii celor de la FCSB nu le-au comunicat celor de la UTA că doresc să intre organizat la meciul de duminică seara, ora 22.









4 comentarii

  1. Haideti sa nu dramatizam,chiar atat…Nici mie nu imi place caldura si mi-am facut abonamente,mereu,reactualizate…Nu mai lesinati in caldura,ca doar nu v-a tinut nimeni in soare,la coada..Organizare perfecta,miscare rapida,perfecta…Nu mai plangeti,fara rost…5 minute,maxim a durat verificarea si primirea bratarii,pe banda rulanta….Daca va lasati doar pe ultimul moment,e alta treaba…Stati la coada duminica….Nasol de voi….

    0
    0
  2. TOT STADIONUL SA STRIGE, UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!! Nu este in tara asta echipa mai iubita ca, UTA ARAD !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!! TOT STADIONUL, UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!! HAI BAIETII !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button