UTA Arad

„Relaxările” au apărut în Monitorul Oficial, UTA reia vânzarea biletelor la meciul cu FCSB până la 75% din capacitatea arenei „Francisc Neuman”





Meciul UTA – FCSB, din cadrul etapei a 3-a a Ligii I la fotbal, va înregistra un record de asistență după foarte mulți ani încoace. Duminică seara, pe noua arenă „Francisc Neuman”, ar trebui să fie în jur de 8500 de spectatori și asta pentru că măsurile de relaxare luate de autorități își produc efectul din momentul în care au fost publicate în Monitorul Oficial.

Printre ele se află și creșterea numărului de spectatori la meciurile de fotbal de la 50% la 75% din capacitatea arenelor, ceea ce la Arad se traduce în punerea în vânzare a încă aproximativ 2750 de bilete. Ținând cont că primele tichete comercializate miercuri au trecut ca câinea caldă, într-o oră și jumătate și restul își vor găsi, fără îndoială, cumpărători. Startul se dă în această seară la ora 19, după cum anunță gruparea arădeană:

Având în vedere Ordonanța de Urgență numărul 795 din 28 iulie 2021, publicată în Monitorul Oficial cu numărul 741 în 29 iulie 2021, clubul UTA anunță reluarea vânzării de bilete până la 75% din capacitatea Arenei „Francisc Neuman“.
Biletele se vând atât online, la adresa https://www.bilete.ro/…/uta-arad-fcsb-casa-liga-1-31…/ cât și la stadion, începând de azi, vineri, 30 iulie, ora 19:00”








5 comentarii

  1. Avem șansa să ne ajutam echipa direct (prin susținere pe stadion) și indirect, cumpărând bilete și abonamente. În cazul în care umplem 75% stadionul duminica, putem ajuta echipa cu 75.000 euro, cam cât un jucător bunicel.

    0
    0
    1. Like la comentariul tau,cu toate ca trebuie sa recunoastem,ca Oierul si-a luat teapa mare…I-au tras-o Hrebenciuc,fratii Paunescu…care i-au vandut o echipa,minimala,nicidecum palmares si istoric….Infumurat,ipocrit,fariseu,care nu mai simte decat mirosul banilor….A fost atat de idiot,incat s-a distantat de fostii mari jucatori ai Stelei,in loc sa si-i apropie,chiar si ultimul pion,Duckadam,l-a parasit…Si asta l-a costat enorm…Si nu i se va termina aici…

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button