UTA Arad

UTA își prelungește parteneriatul cu compania de trading ROMASIA: „Împărtășim aceleași valori, atitudine decentă și rezultate remarcabile!”



Înaintea meciului de duminică, cu FCSB, clubul UTA a anunțat prelungirea parteneriatului cu ROMASIA, compania de trading lider pe piața importurilor din China. În prezența managerului general al clubului UTA, Attila Brosovszki, și a managerului companiei ROMASIA, Marius Grada, cele două branduri arădene au oficializat continuarea colaborării.

ROMASIA – unul dintre cei mai vechi parteneri ai „Bătrânei Doamne”

Compania arădeană și-a început „mariajul” cu UTA la începutul sezonului 2019-2020, când Laszlo Balint a preluat echipa și readus-o, după 12 sezoane, pe prima scenă a fotbalului românesc. A urmat apoi și clasarea bună (locul 8) în Liga 1, iar ștacheta se ridică din nou la Arad. „Chiar dacă activăm la nivel național, suntem arădeni, suntem o companie cu sediul în Arad și ne-am dorit să continuăm să sprijinim principalul brand al Aradului. UTA este o echipă de mare tradiție a fotbalului românesc, un nume respectat care impune admirație și respect în toată țara, un club cu o atitudine decentă și cu rezultate remarcabile, valori cu care ne identificăm și noi, ca și companie.  UTA a demonstrat că în fotbalul românesc poți să ai rezultate fără can-can, cu seriozitate, management eficient și cu un mare accent pe Academia care are rezultate remarcabile și care periodic propune nume interesante fotbalului românesc. 

Noi am venit alături de UTA în urmă cu trei sezoane, în Liga a doua, în acel an s-a și promovat în prima ligă, am rămas alături de club în primul an de Liga I și dorim să mergem mai departe, să fim parte din consolidarea și dezvoltarea clubului. An de an, sumele alocate de noi către club au crescut, la fel și bugetul și ambițiile clubului.

Pe lângă stadionul nou, UTA are privilegiul să fie singura reprezentantă a Vestului României în prima Ligă, oamenii din Timișoara și din Oradea vin la meci la Arad, ceea ce pentru noi este un motiv de bucurie.” – a declarat Marius Grada, managing partner al companiei Romasia. 

ROMASIA optimizează  costurile legate de importurile din China

ROMASIA LOGISTIC este o companie românească, cu sediul in județul Arad, dar cu activitate la nivel național. Funcționează din anul 2008 și oferă servicii de suport pentru importurile din China.

ROMASIA este singura companie din Romania care are echipă de români aflați în permanență în China, depozite proprii în China și care oferă servicii complete importatorilor români. 

ROMASIA se ocupă de întreg procesul de achiziții din China pentru clienții săi, verificarea mărfii, securizarea și garantarea plăților, transport maritim, aerian și rutier, logistică și comisionare vamală, preluând toate riscurile legate de import și devenind un departament de achiziții și logistică al clientului – importator din China.

Compania oferă soluții atât pentru clienți mari, companii multinaționale, cât și pentru clienții mici – prin serviciile de grupaj propriu și livrare a mărfii gata vămuite direct în depozitul clientului, 

Experiența dobandită de echipa ROMASIA în toți acești ani de activitate este pusă la dispoziția clienților care astfel au posibilitatea de a-și optimiza costurile legate de importurile din China și de a avea o echipă pentru achizițiile de pe piața chineză.

Lider în domeniul său de activitate, ROMASIA își propune să ofere consultanță continuă și să susțină importatorii români făcând importurile din China simple și eficiente.









3 comentarii

  1. Totuși, Astra Vagoane, domnul Blidar, de ce nu vin alături de simbolul Aradului?
    Mărunți pentru firma dumnealui ar insemna bani mulți pentru club.

    0
    0
    1. Nu știu ce tot insistati cu Blidar/Vagoane, Tucudean și avioane… dacă vroiau sa vina, veneau, dacă nu sunt, înseamnă ca nu-i interesează.
      Mai bine ii apreciați pe cei care totuși mai vin și dau din banii lor pentru fotbalul din Arad. Serios…

      0
      0
  2. La astra vagoane este alta chestie, sunt americanii in spate, adevărații patroni, chiar dacă și-ar dori Blidar, fără acordul lor n-ar putea

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button