UTA Arad

Becali a blufat, UTA nu a primit nicio ofertă oficială pentru Miculescu! „David știe că trebuie să rămână foarte concentrat”



La începutul acestei săptămâni, Gigi Becali susținea sus și tare că-l dorește pe utistul David Miculescu la FCSB. Dincolo de motivele sale desprinse din cataloagele de modă: „E frumos, înalt, are o alură de fotbalist. De vreo șase luni – un an am vrut să îl iau, acum am acționat”, patronul vicecampioanei României și-a limitat faptele la câteva telefoane, sub forma unor tatonări și promisiuni verbale, date apropiaților mijlocașului de 20 de ani al arădenilor. Pe surse s-a vorbit de faptul că UTA ar fi refuzat 1 milion de euro în schimbul tânărului său fotbalist, aflat sub contract cu „roș-albii” până în 2023.

Doar zvonuri legate de transferul lui Miculescu la FCSB

Astăzi, Laszlo Balint, care-și va conduce echipa de pe margine duminică chiar împotriva FCSB-ului a susținut că bucureștenii nu au trimis nicio ofertă oficială pentru David Miculescu pe adresa clubului de pe Mureș. Eu cred că toată lumea îl cunoaște pe domnul Becali și nu ne-au deranjat cu absolut nimic declarațiile sale. Miculescu este un jucător tânăr, cu potențial, este normal să iasă în evidență pentru un eventual transfer și nu numai pentru echipele importante din România ce-și permit sume de transfer, dar și cele de afară. El a rămas cu capul pe umeri, am avut o discuție foarte serioasă cu el în ceea ce privește toate acele zvonuri… Pentru că sunt zvonuri, atâta timp cât nu a venit nimic oficial, dacă la asta ne raportăm, pe adresa clubului legat de un interes al celor de la FCSB. David știe că trebuie să rămână foarte concentrat pe ceea ce are de făcut la UTA, pentru că încă mai are foarte multe de arătat aici. Chiar dacă este într-o creștere evidentă și randamentul lui este unul bun, el e capabil de mai mult”, a spus antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

Cresc șansele de titularizare ale lui Benga și Vorobjovas

În proporție de 99%, David Miculescu va titularul postului de mijlocaș stânga în „11”-le UTA-ei cu FCSB, cu atât mai mult cu cât principalul său concurent pe post, care se încadrează și în regula Under 21, Claudiu Negoescu, va participa la o acțiune a echipei naționalei U19, începând de sâmbătă seara. În schimb, schimbări ar putea apărea în defensivă sau în linia de mijloc, din moment ce Alex Benga și Modestas Vorobjovas se apropie de o formă fizică bună. „Mă bucur că Negoescu devine o prezență constantă la lotul național Under 19, sper să confirme și acolo acest progres pe care l-a arătat la club. Apoi, cel puțin din punct de vedere al genei sale, Mode este un jucător care se pune foarte repede pe picioare ca și condiție fizică. Are o atitudine foarte bună la antrenamente, însă nu doar el, dar și Benga, dar și restul jucătorilor. Ambii sunt soluții de luat în calcul pentru meciul de duminică. În schimb, Isac este ok, s-a antrenat cu echipa, dar îi lipseste ritmul de joc, tonusul competițional. E un pic în urmă și atunci cel mai probabil nu ne vom baza nici pe el. Ilie a avut program separat cea mai mare parte a săptămânii. Medical e bine, dar din punct de vedere fizic încă nu prea. De luni va intra sută la sută în programul normal”, a mai afirmat Balint.

Fără antrenament în nocturnă

UTA – FCSB începe duminică, la ora 22, iar arădenii nu se vor antrena în nocturnă. „Mâine vom face un antrenament după-amiază, pentru noi este important să păstrăm și un ciclu relativ normal în ceea ce privește alimentația jucătorilor, odihna lor, deci cred că e o oră obișnuită pentru meciuri importante, la nivelul primei ligi. Ne bucurăm că jucăm mai pe răcoare, în condițiile în care vede toată lumea ce temperaturi sunt în această perioadă nu numai la Arad, ci în toată țara. Iar atunci nu cred că  va fi un impediment faptul că nu reușim să ne antrenăm în nocturnă, ci mai degrabă reprezintă un atuu pentru spectacolul sportiv faptul că jucăm la ora 22. Dacă am fi jucat mai devreme, gradul de spectaculozitate al partidei ar fi fost mult diminuat”, a încheiat antrenorul principal al arădenilor.









2 comentarii

  1. Dupa Becali n-are rost sa va luati, mai ales dupa ce a luat-o in preliminariile cupelor europene.El crede , ca daca el este BECALI George, Oierul zonei Ilfov si imprejurimi, culmea , asteapta reprezentanti de la UTA ca sa il ofere pe Miculescu.Ba mitocane, nimeni de la UTA nu va merge la tine la Palat ca sa-ti ofere ceva.Daca ai interes vii concret cu o oferta de bun simt si se poate discuta pe acea baza.Cum ai dat milioane de euro pe jucatori crescuti de Hagi la Academia Viitorul, cum l-ai umplut de bani pe cel de la Botosani, cum i-ai infoiat pe cei de la Medias, etc.Mai bine il dai pe Miculescu afara pe bani mai putini decat sa-ldai la FCSB(binenteles si cu acordul lui David)

    0
    0
  2. Doar prostovanii si credulii il mai cred pe acest fariseu…Nici naiba nu mai vrea la el,doar mirosul banilor ii face si speranta ca vor prinde repede un transfer afara….Pana atunci ,insa, devin niste jucarii jignite si facute de ras….
    Asta este Behecali…:-)))

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button