Arhivă articole

Vannessa Oriaku face „dubla” la aruncarea suliței: E campioană națională și la Under 20!Atleții arădeni s-au întors acasă cu două medalii de la Pitești, unde a avut loc finala Campionatului Național Under 20.

Vannessa Oriaku (16 ani) a confirmat forma bună din acest an și creșterea în valoare din și a devenit campioană naţională la aruncarea suliţei, cu peste zece metri avans față de a doua clasată. Legitimată la CSŞ Gloria Arad şi CS Universitatea Arad, Oriaku a dominat şi întrecerea naţională la categoria U18, urcând și acolo pe prima treaptă a podiumului.

Apoi, Andrei Severin a luat „bronzul” tot la aruncarea suliţei. Aruncătorul de la CSȘ Gloria Arad și CSM Arad a avut un rezultat de 54,64 de metri.

În fine, Mihai Motorca n-a fost nici el departe de o medalie la aruncarea discului. Campionul național al probei la U16 și U18 a terminat pe locul 4 în finala CN U20, unde a luptat cu sportivi cu trei sau patru ani mai mari ca el. Reprezentantul CSȘ Gloria Arad și CSM Arad a aruncat discul la 46,36 de metri.

Atleţii arădeni sunt pregătiţi de profesorul Constantin Miclea.

0
0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.