Baschet

„Galben-albastrele”, în „careul de ași” în al doilea turneu național de baschet 3×3!





Noua stagiune baschetbalistică a debutat în weekend cu meciurile Ligii Naționale de Baschet 3×3. La București, opt echipe s-au prezentat la startul întrecerii feminine, printre ele aflându-se și FCC Baschet UAV Arad.

În formula: Adela Mercea, Alexandra Rotariu, Denisa Vați și Luanna Ciorban nu au început prea bine, pierzând la primul turneu cu Neptun Athletic Constanța (3-22), cu CSU Poli Timișoara (10-11) și cu Știința Elite (4-18). Agro Squad a câștigat turneul inaugural al noii ediții din LN de 3×3, după 20-18 în finala cu Neptun Athletic Constanța.

În schimb, arădencele au avut o evoluţie mult mai bună la turneul cu numărul doi. Au pierdut la mare luptă cu Agro Squad, chiar în meciul inaugural cu 15-18, dar apoi au „spart gheaţa” cu Sportul Studențesc, 15-10 și CSU Neptun Athletic 2, 19-14, obținând calificarea în primele patru formaţii. În semifinale, au cedat cu 15-20 cu Știința Elite. Agro Squad a câștigat și turneul doi, după 22-15 în finala cu Știința.

În Liga Naţională 3×3 urmează ultimele trei turnee, la finalul acestei săptămâni, în perioada 6-8 august. Pentru a participa la turneul 5, jucătorii trebuie să fi jucat la cel puțin unul din celelalte patru anterioare.

FOTO: Baschet Club Athletic Constanţa, facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button