UTA Arad

UTA dă alți doi jucători în echipa etapei LPF, brazilianul Da Silva și olandezul Ubbink!





Pentru a doua etapă consecutivă în Liga 1, „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc dă doi fotbaliști în echipa ideală gândită de Liga Profesionistă de Fotbal. După Vukcevic și Dangubic, în deplasarea câștigătoare a arădenilor în Trivale, revista LPF consideră că fundașul Erico da Silva și mijlocașul ofensiv, Desley Ubbink, au fost cei mai buni fotbaliști de pe teren în confruntarea UTA – FCSB (1-1). Explicațiile:

Erico da Silva (UTA / 32 de ani) – A câştigat toate duelurile cu adversarii şi a produs panică în defensiva oaspeţilor de fiecare dată când a urcat în atac

Desley Ubbink (UTA / 28 de ani) – După ce runda trecută a oferit o pasă decisivă, olandezul ajuns în această vară la Arad a marcat primul său gol în Liga 1

FC Voluntari, CFR Cluj și FC Botoșani mai au doi reprezentanți în „11”-le ideal, cu mențiunea că formația din nordul Moldovei, pe care UTA o va înfrunta vineri seara, dă și antrenorul etapei după succesul prestigios din Bănie: Eduard Pap (FC Botoşani) – Diogo Viana (FC Argeş), Igor Armaş (FC Voluntari),  Erico da Silva (UTA), Mario Camora (CFR Cluj) – Deian Sorescu (Dinamo),  Enriko Papa (FC Botoşani), Desley Ubbink (UTA), Lucian Dumitriu (CS Mioveni) – Denis Alibec (CFR Cluj), Marcelo Lopes (FC Voluntari). Antrenor: Marius Croitoru (FC Botoşani),

3 comentarii

  1. Felicitari baieti, voua si celorlalti din echipa.Incet , incet reincepem sa devenim cineva in amaratul fotbal romanesc.Jucatori in echipa etapei, jucatori convocati la loturile nationale, rezultate reletiv bune mai ales ca in primele trei etape am jucat, o fosta campioana nationala UTA, cu trei foste campioane nationale, Viitorul-Farul, FC Arges, FCSB, si urmeaza, dupa Botosani-echipa de play-off, Craiova, Rapid, Dinamo, etc Haide UTA, Hai Aradul. UTA-ARAD-VICTORIE, Pentru noi doar UTA CONTEAZA !

    0
    0
  2. Oare Antal mai stie sa de gol in primul minut in deplasare ?
    Oare Erico mai stie sa dea gol in ultimile minute de joc sau in prelungiri ?
    Oare lui Filip sau lui Hora(chiar daca anulat ) ii mai reusesc golurile cu calcaiul ?
    Intrebari pentru meciurile viitoare.
    Sper sa inteleaga tot lotul de jucatori, plus stafful, plus conducerea UT-ei , cat de iubita si sustinuta este aceasta echipa.
    Indiferent ca jucam cu FCSB, CFR Cluj, UNIV.Craiova, Rapid, Dinamo, sau jucam cu Voluntari, Clinceni, Mioveni, Gaz Metan, Chindia sau Sepsi , etc.!

    0
    0
    1. Nu mai esti acelasi personaj care hulesti clubul,ca sunt scumpe biletele si nu vor fi nici macar 1000 platitori de bilete?Intreb pentru un prieten….fiind la mare moda acest „citat”???

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button