Arhivă articole

Adela Mercea revine în „galben-albastru” după un singur sezon de pauză!Turneele de la București de baschet 3×3 au dezvăluit alte întăriri pentru gruparea „galben-albastră”. În cazul Adelei Perdei Mercea vorbim despre o revenire la echipă, după un singur sezon de pauză.

În stagiunea 2019-2020, Mercea a contribuit cu 3.2 puncte per meci, 2.2 recuperări, 1.5 assist-uri în 12:58 minute (13 meciuri de Liga Naţională) și 1.4 puncte, 2.6 recuperări, 1.2 assist-uri în 7:45 minute (5 în Cupa României). Conducătorul de joc de 35 de ani face parte dintr-un top select al celor mai titrate sportive din baschetul românesc cu 4 titluri în palmares.

Până acum, FCC Baschet UAV Arad a mai anunţat alte două transferuri, ale tinerelor Teodora Manea, 22 de ani, extremă şi Alexandra Ghiţă, 21 de ani, pivot. Ambele sunt variante Under 23.

Noul antrenor al Aradului pentru sezonul viitor al Ligii Naţionale este portughezul Jose Araujo, revenit la echipă după ce în 2014 şi 2015 cucerea Cupa României şi Liga Europei Centrale alături de arădence, acestea fiind practic cele mai recente trofee obţinute de echipa de pe Mureş.

0
1

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.