Arhivă articole

Utistul Negoescu a pasat decisiv în victoria „tricolorilor” U 19 contra IsraeluluiReprezentativa juniorilor născuți în 2003 s-a reunit pentru două partide de pregătire în fața selecționatei similare a Israelului. Primul duel a fost câștigat de „tricolorii” U19 cu 2-0, în această seară, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia.

Atacantul Farului, Luca Andronache, a marcat ambele goluri ale întâlnirii, în minutele 11 și 25. Prima reușită a venit din penaly, pentru ca la cea de-a doua, responsabil cu pasa decisivă, în 12 metri, să fie utistul Claudiu Negoescu. Adrian Văsâi l-a utilizat pe jucătorul arădenilor în dreapta liniei de mijloc și nu în stânga, unde l-a jucat Laszlo Balint până acum pe „Nego”. Utistul a fost înlocuit la pauză cu Niță.

ROMÂNIA U19: Borbei – Pîrvulescu, Sîrbu (cpt.), Ignat, Lazăr – Pandele, Popescu – Negoescu, Ilie, Bodișteanu – Andronache

A doua partidă de pregătire dintre cele două selecționate va avea loc joi, 5 august, cu începere de la ora 21:00, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, și va fi transmisă în direct pe YouTube FRF TV.

4
0

2 comentarii la articolul: “Utistul Negoescu a pasat decisiv în victoria „tricolorilor” U 19 contra Israelului

  1. Felicitari lui Negoescu,clar,absolut,o varianta de Under,pentru UTA….Cu toate ca,nu inteleg din ce cauza,caz unic in ultimii ani,nu s-au tiparit programe de meci…Nu neaparat pentru a fi aruncate si lasate prin tribune,ci macar pentru unul ca si mine,sau altii,colectionari…
    Mici emotii,cand am citit foaia,ciorna,de start..Miculescu titular,dar singurul Under trecut pe foaie a fost Mar….ca varianta…Daca Miculescu ar fi iesit accidentat la intrarea criminala a lui Morutan,de rosu direct si intra Mar,posibil si el,ulterior,pe cine aveam rezerva in Under?Gresesc?Ramaneam in 10?Sau,cum sa te aliniezi obligatoriu cu un junior?Nu mai aveai pe cine…Sau poate nu sunt bine citit si vazut de la fata locului….????Portarul Mociu,nu era trecut pe foaia oficiala de joc…Hmmmmm….

    8

    3

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.