UTA Arad

UTA nu are amintiri prea plăcute cu „centralul” meciului de la Botoșani!





Etapa cu nunărul 4 a Ligii 1 debutează mâine seară, de la ora 18,30, cu UTA protagonistă pe stadionul din Botoșani. Comisia Centrală a Arbitrilor i-a dat lui Marian Barbu, din Făgăraș, fluierul pentru „ciocnirea” dintre două dintre echipele ce nu au cunoscut gustul înfrângerii în acest sezon.

Până acum, Barbu a condus un singur meci al arădenilor în elită și a fost unul de tristă amintire, 0-1, cu FC Hermannstadt, în etapa cu numărul trei al play-outului Ligii 1. A fost confruntarea ce a agitat destul de mult apele în rândul suporterilor utiști, care au văzut ceva necurat la mijloc, mai ales că trupa lui Laszlo Balint era destul de liniștită după succesele cu Viitorul și Dinamo. UTA și-a făcut punctele salvării matematice cu o rundă înainte de finele stagiunii și acel episod a fost dat uitării.

Altfel, „centralul” din Făgăraș a mai condus-o pe „Bătrâna Doamnă” în alte trei ocazii în Liga 2-a. Cea mai recentă s-a jucat în play-offul din vara lui 2020, când Turris Turnu Măgurele s-a impus cu 4-3 pe arena „Motorul”.  În fine, Barbu a mai arbitrat-o pe UTA și în octombrie 2015, 2-1 cu Chindia, la Arad și în noiembrie 2019, 1-1, cu Turris, la Turnu Măgurele, ocazie cu care l-a eliminat de pe teren pe utistul Andrei Rus.

În confruntarea de mâine, de pe arena „Municipală” din Botoșani, brașoveanul va fi asistat de: Mircea Orbuleț (București) și Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe – Covasna), rezervă fiind Mihai Amorăriței (Câmpina – Prahova). Notele „fluierașilor” vor fi date de Sorin Boca, din Iași, iar observator de joc este Ion Ion, din București.









2 comentarii

  1. Incep dedicatiile incepe mafia impotriva uta ei din pacate nu avem pe nimeni sa puna presiune pe frf si vom fi tocati de arbitraje!

    0
    0
  2. Haideti ca deocamdata sa nu mai facem speculatii prompte asupra arbitrilor,inainte,cu toate ca in disputa cu Farul,am vazut cu totii ce a fost…
    Ne-a fost teama despre delegarea ciudata a bucuresteanului,dar in afara de faultul de rosu direct,al lui Morutan,asupra lui Miculescu,analizat de catre toti, ca rosu incontestabil,alte foarte mici decizii gresite,in rest arbitrajul a fost unul bunicel…Vom vedea la Botosani….E loc de minim,macar 1 punct,daca de nu toate 3…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button