UTA Arad

Balint, cu ochii larg deschiși după eșecul de la Botoșani: „La modul în care ne-am prezentat nu puteam emite pretenții, au fost prea multe greșeli”





Aliniind pentru prima oară în istoria sa 9 jucători străni în formula de start, UTA a fost de nerecunoscut și a pierdut cu 2-1 la Botoșani. Față de primele trei runde, arădenii au făcut un mare pas înapoi privind exprimarea în teren și concentrarea în momentele cheie, în special pe faza defensivă. Fundașii centrali Erico da Silva și Vinko Medjimorec au gafat decisiv la cele două reușite ale moldovenilor, iar golul lui Hora a venit prea târziu (în cel de-al doilea minut de prelungire din cele 4) pentru ca „roș-albii” să salveze un punct.

La final, Laszlo Balint a recunoscut că echipa sa a jucat modest, iar sarcina este să identifice cauzele. „Felicitări celor de la Botoșani, a fost o victorie logică. La modul în care ne-am prezentat astăzi nu puteam să emitem pretenții. Din păcate, au fost mult prea multe greșeli, atât individuale cât și colective. Le-am dat foarte multe spații, adversarilor, ceea ce nu ar fi trebuit să se întâmple. Cred și sper să fie o lecție pentru noi. Chiar am discutat cu băieții în vestiar, e o diferență puțin cam mare față de ceea ce a arătat echipa asta în primele trei etape și ceea ce s-a întâmplat astăzi. Trebuie să ne revenim rapid, pentru că ne așteaptă un meci foarte dificil săptămâna viitoare pe propriul stadion, cu Craiova și trebuie să ne îmbunătățim jocul din multe puncte de vedere. Important pentru mine ca antrenor e să identific cauzele pentru care ne-am prezentat așa. Avem anumite indicii, nu putem să dăm vina nici pe drumul lung pe care l-am avut ieri, nici pe timpul scurt de pregătire. Până la urmă, avem jucători de calitate și au arătat ce pot. Important este să ne scuturăm repede, nu neapărat de rezultat, ci de jocul slab de azi. E o înfrângere, se poate întâmpla, de-a lungul unui campionat vin și astfel de momente, dar pentru mine e un semn de îngrijorare modul în care ne-am prezentat astăzi”, a spus antrenorul arădenilor la finalul disputei de la Botoșani.

Probabil, la finalul etapei cu numărul 4, UTA va părăsi prima parte a clasamentului, având doar 5 puncte în clasament. Dar: „Am vrea și noi să fim considerați o candidată la play-off, dar vrem asta în urma jocului prestat. Am arătat momente bune cel puțin în primele trei etape, astăzi am arătat și momente în care am fost foarte vulnerabili. Tebuie să le eliminăm repede din jocul nostru și am încredere că putem să facem asta pentru că avem jucători de calitate”, a adăugat tehnicianul „Bătrânei Doamne”.

Arădenii au sâmbăta viitoare (ora 21,30) meci de risc maxim pe teren propriu, cu CS U Craiova.

FOTO: Costel Șerban (Botoșani)









21 comentarii

  1. Gyuszi, ne așteptăm să ai ochi de antrenor. Cînd faci o schimbare să se vadă in teren. Nu faci schimbări din inertie. Pasaglia, Batha si Ubinnk trebuiau schimbati. nu vezi o pasă, o verticalizare, un sut bun… +4 fundasi. Toti 4 au fost pe acelasi calapod. Dacă se permitea puteai schimba toată echipa. Nu stim ce s-a-ntâmplat dar nu e bine. Dacă si Botosaniul ăsta e echipă bună atunci e grav de tot cu campionatul nostru.

    0
    0
  2. ,,, Trădarea generosilor ” Numai la Erico, și ar fi fost 0-2. Oboseala atac – apărare îl face de gafe pe puncte. Singurul stoper plecat cu regrete a fost Botiș Erico nu e rău dar astea sunt greșeli care nu lasă echipa sa între în plutonul celor bune. Acum el cade ca Manea. Balint mai joaca și el la ruleta pe norocul lui Iacob, care trebuia sa stea. Căderi tehnice în lanț la mijloc, pe fondul unei conduite fizice de 30 de minute cu totul. Tot la ruleta, renunțarea în plin sezon la Negoescu. Lucruri plătite prompt și dureros. Meci terminat în pauza de hidratare. Ca note, 5 la majoritatea, un 7 pentru hulitul…. Hora, și cu regret un 3 pentru Erico.

    0
    0
    1. Cate puncte ti-a facut Erico anul trecut pentru a da in el cu atata naduf ? Hai sa fim oameni si sa nu taiem capete. Da, un meci mai slab, o sa fie mai bine in curand. Hai UTA.

      0
      0
      1. Corect!Hai sa nu ii taiem capul,macar ca a prestat jenant,extrem de jenant…De gafat,a gafat in fiecare meci,dar nu era decisiv,neaparat….Totusi devine ingrijorator la aceste gafe repetate,ale sale,importante….

        0
        0
  3. Pai sa fie un semn de ingrijorare D-le Balint !!! Ca, daca jucam asa si la Arad cu U, Craiova lui Reghenkamp o echipa mai periculoasa decat Botosaniul , precis nu vom avea nicio sansa nici la meci egal !!! Speram sa fie bine si la sfarsitul meciului cu oltenii sa ne bucuram cu totii !!!

    0
    0
  4. Dragii mei concetateni.
    Haideti sa incercam sa fim mai buni cu limba romana, sa punem numarul de „i” corect, sa punem sau nu cratimele acolo unde e nevoie, ca ne ia lumea de tarani. Ah, si era sa uit, nici alea trei puncte de suspensie „…” sau trei semne de exclamare „!!!” nu isi au locul aici sau nu denota un nivel mai superior in indemanarea tastaturii sau a limbii romane. HAi UTA!

    0
    0
    1. Oskar, sunt de acord cu tine, dar ai grija ca ai comis-o, ai facut o greseala mare de tot, la randul tau. Te las pe tine sa gasesti unde.

      0
      0
    2. Fără supărare sau răutate , dar „mai superior” este un pleonasm. În rest, lecția de gramatică pare bine intenționată. Pînă la acea mică neatenție?

      0
      0
      1. Pe mine nu ma intereseaza un agramat,doar mesajul si ideea pe care o scrie….Nu suntem la ore de Limba Romana,nici macar la gramatica…Posibil sa inteleaga mult mai mult,decat didactii din fenomenul fotbal,doar avem exemple..:-)))

        0
        0
  5. Un mesaj pentru domnul Meszar : aduceti cat mai repede posibil un antrenor adevarat pana nu o sa ajungeti sa regretati ca nu ati facut-o !!! Sunt liberi de contract antrenori adevarati : Eugen Neagoe, Vasile Miriuta . Mister Balint nu poate mai mult , cu parere de rau.

    0
    0
  6. Iacob in afara de a da din maini sa certe fundasii nu e bun de nimic !deja regretam pe ursu buhaceanu …uta o ia in jos cu infrangerea asta acasa nu am castigat nici un meci e mai rau ca anul trecut

    0
    0
  7. In campionatul trecut UTA a avut in Buhacianu un cal de curse care livra pase gol. Mai era si Denis Rusu , singurul jucator din lotul UT-ei care stia sa tina de minge , sa aiba ruperi de ritm , capabil sa scoata din joc un adversar, doi. Nu-i mai avem acum pe niciunul. Cu 16 fundasi nu construiesti echipa de fotbal mister Balint. Mai ai nevoie de cel putin doi ” pianisti ” sa coordoneze jocul de atac si doi atacanti valorosi sa bage balonul in plasa. Mi se pare extrem de ciudat ca Hlistei nu a avut loc in lotul UT-ei !!!

    0
    0
  8. @Ionescu Gavrila
    „…și cu regret un 3 pentru Erico.”
    Nu ajunge să joci numai cu sufletul, dacă gafezi foarte des și ești mai lent decât adversarul.
    Erico, pentru UTA, este bun la cap, în special pe faza de atac și
    cu cât va sta mai departe de apărare, UTA, are șanse să nu ia gol!
    Acum, că unii și-au revenit după accidentări, echipa câștigătoare ar fi:
    Balauru,
    Tomozei(Vukcevic),Baravykas(Ilie),Benga,Shlyakov,
    Mode, Isac(Batha),
    Bustea(Miculescu),Roger(Ubbink),Negoescu(Erico)
    Hora(Filip).
    Erico ar putea fi la periculos doar pentru adversari și ar da mai des cu capul, pe una din aripi!
    Vukcevic( cum să dea cu capul un jucător cu 20 cm mai mic decât tine?!), Erico și Iacob ar trebui să vadă de pe bancă, jocul UTA-ei cu Craiova de Sâmbătă 14 August!
    Vom juca acasă, suporterii( cu toate că acum sunt supărați de așa zisul joc al favoriților) vor susține din „toți plămânii” echipa iubită și vor împinge echipa UTA spre VICTORIE!
    Forza UTA!

    0
    0
    1. Pai tu,@Comunicarea Din Teren,ai mai multe paranteze decat viabili..Ha,ha,ha…In teren nu pot fi decat 11 dintre care un singur Under,aici e fotbal,nu 15 ca si la Rugby..:-))))In rest ii amesteci pe posturi….:-))))Hai sa mai radem uneori…

      0
      0
  9. …Vinko, este mult mai nesigur decât Benga, pe care îl consider cel mai bun fundaș central de la UTA.
    Benga, ar putea face pereche cu Baravykas, care nu este fundaș central de meserie,dar care a arătat siguranță în meciurile de pregătire pe acest post!

    0
    0
  10. Balint nu este cu ochii larg deschisi ci bulbucati,ca vanatorul din padure,constipat…..Am ras de schimbarile lui Becali,si ai lui Hagi,nu-i asa?Ne-au contrat?Logic!A schimbat Croitoru jucatori,imediat cand a simtit ca se poate altfel?Urgent!…Ce a schimbat Balint?Zero barat!Absolut nimic!A schimbat doar gafeorii…Prea tarziu,insa…Sa fii condus si sa schimbi in aparare,e tragic…Nu este neaparat o inmormantare,dar..TREZIREA!!!

    0
    0
  11. Păi tu,@Giro, sunt 11 jucători, fii mai atent!
    Dacă nu înțelegi, abține-te, dacă CITEȘTI SUPERFICIAL,tragi concluzii pripite!
    Giro, UTA are tineri foarte talentați, dar nu are antrenor talentat, iar … „dintre care un singur Under”, se poate juca cu mai mulți, dar cu minim unul!
    Ești răutăcios, ca majoritatea românilor(nu există oameni răi, doar oameni nefericiți) și faptul că UTA are un antrenor slab, îi face pe suporteri să sufere și să se certe între ei!
    Se pare că echipa standard aleasă de Balint, nu a câștigat meciul, ci tactica defectuoasă, l-a pierdut!
    Dacă tot se insistă cu rămânerea lui Balint, măcar ar trebui să schimbe mulți așa ziși titulari, dacă dorește să mai câștige vreun meci!
    „In rest ii amesteci pe posturi”…sunt foarte curios, spune-mi unde sunt acele amestecuri pe posturi?:
    Balauru,
    Tomozei,Baravykas,Benga,Shlyakov,
    Isac,Mode,
    Bustea( Miculescu),Roger(Ubbink),Negoescu(Erico, pe una dintre benzi!)
    Hora(Filip).
    Majoritatea jucătorilor UTA-ei, sunt polivalenți, așa că Roger,Baravykas și mai ales Erico(pe un post ofensiv), ar aduce un plus în jocul echipei.
    Erico, va mai face nenumărate gafe, dacă va rămâne pe postul de fundaș central și vom mai pierde multe meciuri din cauza lui.
    „La modul în care ne-am prezentat astăzi”…spunea Balint, un antrenor încă în formare.
    Avem jucătorii aleși de Balint, dacă nici în acest sezon nu ajungem în play-off, atunci UTA are nevoie de un antrenor consacrat!
    Forza UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button