UTA Arad

Antal a bifat a 200-a prezență în Liga 1: „Am luat goluri pe greșeli individuale, trebuie să învățăm și să câștigăm următorul meci” + FOTO





Bornă importantă pentru Liviu Antal în Liga 1, dar tristă pentru UTA. Intrat pe teren în minutul 65 în locul Ubbink, mijlocașul ofensiv al arădenilor nu a putut pune umărul pentru un rezultat pozitiv la Botoșani la apariția sa cu numărul 200 în primul eșalon.

Antal a avut un șut din unghi la 2-0, prins de Pap, Miculescu și Hora așteptând, poate, o pasă în centru. „Cred că în prima repriză nu am jucat rău, dar ne-au lipsit golurile. Apoi, am luat goluri pe greșeli individuale, trebuie să învățăm și să câștigăm următorul meci. Mă bucur că am ajuns la 200 de prezențe în Liga 1, sper să continui cu prestații bune pentru echipa mea”, a spus „optarul” arădenilor la finalul confruntării cu Botoșaniul.

Despre prezența rotundă din cariera lui Antal a vorbit și Laszlo Balint. „Felicitări, să fie sănătos, să aibă cât mai multe sezoane de-acum înainte și cât mai multe meciuri pe prima scenă. Este un jucător important pentru noi. Atât el cât și Hora au intrat și au încercat să revitalizeze puțin compartimentul ofensiv. Hora a și marcat, dar a fost prea puțin. Și dacă am fi reușit să egalăm, ar fi fost un rezultat nedrept. E o victorie normală a celor de la Botoșani”, a spus antrenorul „roș-albilor”.

În sezonul (2010-2011) în care a devenit campion cu Oțelul Galați, Liviu Antal a înscris 11 goluri în 28 de jocuri. Două stagiuni mai târziu, fotbalistul născut în Șimleul Silvaniei devenea golgheterul Ligii 1, cu 15 reușite, în tricoul lui FC Vaslui. În primul său sezon la UTA, Antal a marcat trei goluri, două decisive pentru punctele cu Gaz Metan Mediaș, din deplasare (din sezonul regular) și de acasă (din play-out) și cel din succesul clar de la Clinceni (3-0).

Mini-galerie foto semnată Costel Șerban









6 comentarii

  1. Rare momente când a fost prins Botosianul cu garda jos. Moment de speranțe pentru UTA. Dovada ca moldovenii știau ca meciul va fi greu. Acordul fin dereglat și o suita de gafe la început de sezon, păstrează echipa pe loc sub valoarea sa reala. Un semnal ca la fotbal nimeni nu e titular, când treaba nu merge. Ușa transferurilor, mai ales în perspectiva viitoare, trebuie sa rămână deschisa. Fotbalul moare fără implicare totala. Laudele, fie și meritate, au ecou nefast în pregătirea emoțională. Se pare ca acele cuvinte cu ne bucuram azi și de mâine la treaba, nu sunt percepute la toată lumea, ca mesaj de lucru. Exista un,, pas ” tehnic care trebuie făcut. Victoriile pe teren propriu.

    0
    0
  2. Inspirația și valoarea antrenorului au stabilit câștigătoarea, restul povești,cine e subiectiv și se pricepe la fotbal,nu la poezii și critici repetate știe la ce mă refer.

    0
    0
  3. Cand merg la un chiosc de ziare,pentru cumpararea unei reviste de integrame,cer „nivel avansati”,dar daca ar fi una dedicata UTA-ei,cred ca mi-as prinde urechile…si as fi mai mult pe paginile din spate,pe la rezolvari…
    Am tot spus cu titlu repetitiv,cu totii,ca nu avem atac…Dar cand se fac asemenea gafe enorme, nu doar in aparare si nu ma refer la sincronizare ci la amenea greseli personale,nu mai este nimic de inteles…Parca erau cazuti recent de pe alta planeta,mahmuri,ca si la un amical lejer…Nu e o victorie mare a Botseniului,dulce moldovinesc ci o prestanta execrabila,sub orice asteptare,ai alor nostri,din pacate!
    Atentie!Am cazut fizic,sau alte motive, deja de prin minutul 25-30…ALO!!!Se aude????Nu fac apropo’uri de prost gust…Nici acum nu am inteles din ce cauza incaseaza Radu Alexandru sau Bustea,cartonas galben???Ce cautau,de fapt, in spatele portii lui Iacob?Bustea joaca absolut pe orice post,nu doar de avarie, Jolly Joker…Din ce cauza nu i se acorda minute ca titular?Pentru ca niciodata,indiferent pe ce post a fost introdus,a facut fata bine…,dar nu pentru ultimele 15 minute,doar…
    Hai sa asteptam si revenirea lui Negoescu de la lot…E marcator,aproape la fiecare meci pe unde presteaza,ultim pasator de gol,tanar,dornic de performanta si afirmare si mai ales „titirez”,hotarat…De ce nu?
    Greu,dar vreau sa uit aceasta prestatie a UTA-ei,mai mult decat jalnica

    0
    0
    1. Nu cred ca trebuie „umflat ” Negoescu,…ramane,…doar,.. un tanar jucator care promite. Acum jucam cu Miculescu, la under 21. Garanteaza cineva ca e mai bun ca si miculescu sau ca altul din primul 11 ?. Desigur, Antal gafaie dupa 35 minute, m-am convins de asta. Stie fotbal, dar cred ca e terminat fizic ( sau ,,,nepregatit) . UTA nu are jucatori de profil banda dreapta ( Roger nu prea poate juca acolo, Antal..e obosit, Ubbink a dat si el un gol…in 4 meciuri si e facut ” mare”). In dreapta as juca cu Slyakov fundas ( ca meseria lui e pe dreapta, nu pe stanga) si Vuccevici mijlocas. Am adus un leton, fundas stanga…nu e bagat de loc de Balint. Deasemenea „i-am urcat in slavi” pe Batha si Passaglia,( cred ca ar trebui sa jucam cu unul singur,la inchidere), care produc cartonase galbene, si nu se apropie de poarta adversa, nu creaza macar o ocazie,.. si nu se arata mult diferiti de Isac sau Mode. Cred ca Balint nu prea stie sa faca joc de atac, de 2 ani nu prea jucam ceva in atac, desi am schimbat multi. Vin oltenii si vor vrea sa ne bata…ramane totusi o intrebare ….UTA cind mai bate si ea pe cineva…la Arad ? Dl Balint nu are raspunsuri …pe acasta idee.

      0
      0
  4. La Multi Ani Liviu Antal si la mai mare….,din pacate ramai corigent la capitolul eficacitate,ba chiar repetent…cu toate ca din 2 recuperari de jos,median,au iesit doua goluri frumoase,importante…Totusi,nu acesta este rolul tau,teoretic si practic….Fa-ti singur o simpla evaluare proprie,te rog,de bine,de rau?Ma refer la raport calitate,eficienta-pret-salariu?Cand te vei evalua corect,obiectiv,mai vorbim….Bafta!Noi tot te asteptam…dar exista si o limita de rabdare…Simte-te te rog frumos….din bun simt….

    0
    0
  5. Antal in loc sa judece apararea ( „am luat goluri pe greseli personale”- asa a fost,…dar analizeaza-te intai pe tine…) mai bine sa ne explice contributia sa la joc, in aceste 4 etape. As fi curios sa aflu de ce nu mai poate fizic de prin min 35. Am avut asteptari mari, dar cu exceptia a 2-3 goluri, date prin oportunism , nu a realizat…mai nimic, desi salariu motivant are.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button