Progresul Pecica

Spectacol în nocturnă înainte de debutul în Cupă: ACS Ghiroda- Progresul Pecica 3-3





Pecica rămâne fără succes în meciurile amicale și după deplasarea din nocturna de la Ghiroda. Deși a condus la pauza meciului ce a început la ora 20, Progresul a fost nevoită să alerge după o egalare ce a obținut-o în urma execuției de efect a căpitanului Mirel Arsene.

Fostul fotbalist al celor de la Crișul și Lipova, Petrișor Jichici, a fost cel care l-a bătut primul pe Zamfir, cu o lovitură de cap după centrarea lui Românu. Era minutul 21, iar 14 minute mari târziu, Pecica a egalat. Enciu a pasat pe culoar, iar Capătă l-a lobat elegant pe Miklos. Chiar înainte de pauză, Ștefan a luat o acțiune pe cont propriu și a fost oprit prin fault în careu. Enciu nu a greșit de la punctul cu var.

Timișenii au reușit să întoarcă rezultatul în doar 5 minute, 67 și 72. Mai întâi, a înscris Mancaș după o pasă în fața porții a lui Coroiu, iar apoi Grancea, care a profitat de eroarea lui Zamfir, care scăpase mingea din mâini. Căpitanul Arsene nu a fost de acord cu șecul echipei sale și a marcat cu un șut direct în vinclu, dintr-o lovitură liberă de la 18 metri.

ACS Ghiroda pare una dintre cele mai solide formații timișene din Liga 3-a, deși Răzvan Leauca se bazează pe mulți jucători tineri. „Meci echilibrat, cu ocazii și goluri multe, ambele echipe am avut realizări foarte multe. Sperăm să câștigăm în Cupă la Ezeriș”, a spus antrenorul ghirozenilor.

Pecica a susținut ultima repetiție înainte de debutul oficial în noul sezon, la Periam, în turul doi al Cupei României. „Rezultat echitabil, prima repriză a aparținut gazdelor, dar nu mă interesează neapărat posesia. În a doua repriză am fost un pic peste adversar, am întors scorul, dar ne-am dat noi două goluri să spun așa. Am făcut cadou adversarilor și e păcat, căci vorbim despre jucători tineri. În concluzie, a fost un antrenamnet bun cu o echipă talentată, un scor egal echitabil. E bine că nu s-a accidentat nimeni, am avut multe ocazii, putea fi alt rezultat dar nu e problemă acum. Sunt încrezător, a început să se vadă prospețimea după cantonament. A fost acumulată o oboseală mare, deci au circumstanțe atenuante, dar știu exact planul pe care îl am la pregătire și încet, încet ne revenim și vom lega victoriile. Vine meciul de Cupă, primul meci oficial, îl tratăm foarte serios. Vreau să câștig orice meci, nu m-am ascuns după vreun eșec, tot timpul urmăresc rezultatul. Am mai pățit într-un an că nu am câștigat în amicale și am câștigat campionatul”, a menționat Sorin Bălu, antrenorul pecicanilor, care i-a antrenat până în toamna anului trecut pe vecina Ghirodei, echipa dun Dumbrăvița.

Formații:

Ghiroda: Miklos – Sporin, Rosuș, Hetko, Coroiu – Precup, Mancaș, Cluci, Românu – Jichici, Bădăuță. Au mai intrat: Golban – Stupu, Cochințu, Hisen, Cafaru, Grancea, Paunchici, Iseini, Balaci, Pantea, Mihai.

Pecica (repriza 1): Zamfir – Tambor, Telescu, Wild, Podină – Ștefan, Saizu, Oancia, Ov. Bănățan – Enciu, Capătă.

Pecica (repriza a doua): Zamfir (75 Iosub) – Tambor, Țugulescu, Telescu (70 Rob. Bănățan), Gabor – Moraru, Oancia (70 Saizu), Arsene, Răchită – Enciu (70 Ștefan), Capătă.

Au lipsit: Graure, Onișor și Burtic









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button