Sportivii de la „Tiger Club Karate”, premiați de CJA pentru salba de medalii naționale!


Campionii naționali ai Clubului Sportiv „Tiger Club Karate” Arad au trecut, astăzi, pragul Consiliul Județean Arad. Aici, elevii lui Liviu Meseșan au fost premiați de vicepreședintele instituției, Răzvan Cadar pentru performanțele obținute la „naționalele” de la Brașov și Mediaș.

Cu nu mai puțin de 35 de medalii s-au întors acasă „tigrii”, păstrând Aradul în elita artelor marțiale autohtone. „Vă felicit pentru rezultatele excepționale și vă mulțumesc în numele meu, al Consiliului Județean Arad, al comunității, pentru că vă aduceți contribuția sportivă ca Aradul să rămână pe podium și în elita artelor marțiale. Pasiunea, munca și ambiția voastră au dat roade, într-un sport nobil, structurat pe filosofia onoarei, care clădește deopotrivă mintea și corpul. Sportul reprezintă definiția sănătății și, împreună cu educația și cultura, stă la baza formării fiecăruia dintre noi. M-am declarat un susținător necondiționat al sportului și voi susține întotdeauna tinerii și, cu atât mai mult, performanța! În semn de apreciere pentru rezultatele remarcabile obținute la competițiile de arte marțiale, pentru promovarea județului Arad prin rezultate sportive deosebite, vă rog să primiți din partea noastră o diplomă, un premiu simbolic, de apreciere și recunoștință”, a declarat Răzvan Cadar.

Vicepreședintele Consiliului Județean Arad e implicat și sufletește când vine vorba despre lumea artelor marțiale și asta pentru că fiul său Andrei face și el performanță, însă pentru Banzai Karate Club Arad.

1
0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.