Glorii arădene

A murit Dumitru Burescu, fost jucător la UTA și FC Bihor! Foștii colegi sunt șocați, avea doar 54 de ani…





Veste tristă pentru iubitorii fotbalului din vestul țării. Dumitru Burescu (54 de ani), fostul jucător al FC Bihor, Înfrăţirea Oradea, Strungul, Astra Arad, Telecom, UTA, FC Drobeta Turnu Severin şi Apulum Alba Iulia a încetat fulgerător din viață. La formațiile arădene a fost coleg cu nume importante ai anilor ’80-’90, cu care se mai întâlnea deseori la meciurile de old boys. Ultima oară a făcut-o chiar în urmă cu două luni de zile, la baza DeSavoia,

Dispariția prematură a lui „Buri” i-a șocat pe foștii coechipieri și colegii săi de la echipa de old-boys. ”Drum lin spre îngeri, dragă Buri! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace pe Dumitru Burescu, președintele clubului nostru Olimpia Oradea Old-Boys, căpitanul nostru de echipă și fotbalistul nostru drag! Nu te vom uita niciodată dragă prietene!!! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, este postarea pe pagina de facebook a clubului orădean de old-boys.

Fost coechipier și coleg de cameră cu Burescu la FC Bihor, antrenorul Florin Farcaș era șocat de vestea primită. „Nu îmi vine să cred. Sunt șocat. A fost un coleg extraordinar, un om care punea suflet în tot ce făcea”, le-a relatat Farcaș colegilor de la bihon.ro.

Aflat la începutul carierei, Norbert Varga a fost coleg cu Dumitru Burescu la Telecom Arad la începutul anilor 2000. „Sunt șocat. A fost un om fantastic și un coechipier fantastic. Nu doar că am jucat cu el, dar chiar am fost reprezentat de el ca jucător după ce el a renunțat la cariera de fotbalist. Sunt șocat pentru că nu demult am evoluat contra lui la un meci între prieteni, între noi cei de la UTA și cei de la Bihor”, le-a mărturisit Varga colegilor de la specialarad.ro.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!









Un comentariu

  1. Nu pot sa cred!!!Tot vesti triste,aproape zilnic…Doamne fereste…am ajuns sa imi fie teama sa deschid stirile…Sa te odihnesti in pace Buri…Am fost prieteni,ti-am reparat atatea chestii tehnice….Pentru mine,e soc total!Nu pot sa cred!Sa te odihnesti in liniste si pace…Nu mai am lacrimi….au secat…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button